Information 27 april 2012:

 
  Systematisk tortur (forstør - klik)
  Falske beskyldninger mod Syrien og Libyen gerne. Men når DR og TV2s aktivist-venner bliver afsløret i systematiske henrettelser af krigsfanger, så er der øredøvende stilhed i de selvsamme medier.
  Mere danske mediemanipulation
 
  Fra B.T. 18 marts 2011: 'War against Gaddafi - Små piger slagtet trods våbenhvile'. Ingen videre forklaring! Klik for større billede
   
 

(Tak til Karsten Olesen) I et år har Nato-landenes medier viderebragt falske nyheder fra rebellernes pressebureau i London (SOHR) - som er nært tilknyttet MI6. Hele den arabisktalende verden ved, at Al Jazeeras reportager er falske, F. eks. udgives røgskyer fra bildæk for bombardementer. - Al Jazeera rapporterede for nogle dage siden, at kvarteret Khalidiya i Homs blev bombet voldsomt af den syriske hær. Her viser en algierer - på besøg i Homs - at gaderne var fuldstændig rolige - at der intet skete

En af rebellernes mest drevne bluffmagere er Khaled Abou Saleh.

Han ses her i flere roller efter hinanden: som hårdt såret, som reporter, påny hårdt såret, og reporter igen: Aufgedeckt - die Schauspieler von Syrien

Gennemgang af flere videoer: urs1798 | Maria Lourdes

Khaled Abou Saleh ved, hvor “granaten” vil slå ned - inden den bliver skudt af: YouTube

Der findes dagligt grave med dødsofre for oprørernes hærgen. Tortur og drab på en fange: YouTube

Ex-Blackwater mercenaries backed by US:

Nyheder kan følges på:

http://www.facebook.com/News-Syria
http://www.facebook.com/Syriaonline
http://www.facebook.com/pages
http://www.facebook.com/Syrian.Truth
http://www.facebook.com/MWSyria
http://www.facebook.com/syrian.truth.e
http://www.facebook.com/Syrian.Truth

 
  Vores stolte Demokrati-spredere, hvad skulle verden dog gøre uden dem? Krigsreporterhelten Rasmus Tantholdt

Syrisk oprørshær erkender henrettelser af krigsfanger

De syriske oprørere erkender nu for første gang, at de systematisk henretter tilfangetagne soldater fra Bashar al-Assads regeringshær.

»Hvis vi ved og kan bevise, at den tilfangetagne soldat er en morder, så dræber vi ham.« Det forklarer Bakr Mustafa, en højtstående officer for 120 oprørssoldater, da Information møder ham i den vestsyriske by Qusayr.

»De tilfangetagne soldater bliver forhørt af folk, der er specialiseret i det, og hvis vi finder ud af, at de er skyldige i mord, tortur eller voldtægt, bliver de dræbt med en kugle her,« siger han og presser sin pegefinger mod tindingen.

Denne artikel kommer med lidt forsinkelse. Til gengæld kan vi konstatere at ingen af de store medier har haft lyst til at viderebringe avisen Informations sobre fakta. Dog er der tilsyneladende kommet et lille opholdt i NATO-pressens daglige propaganda mod det syriske styre.

Steen Nørskov, Rasmus Tanholdt, Steffen Jensen og resten af krigsheltene fra forskellige orangerevolutioner der her kaldes 'Arabiske Forår', Trine Ernlund, Line Geertsen (Sommer), Steffen Kretz, Lillian Gjerulf-Kretz, Natasja Crone, Allan Silberbrandt, Cecilie Beck (Tantholdt) og de andre der drømmer om 'Tusind og en Nat', som nu i et år eller to (?) har hetzet mod Syriens 'massemorder' præsident Assad og den syriske nation, mens de har gnedet sig op af 'aktivisterne' fra forskellige fraktioner af terrorgruppen 'Den Frie Syriske Hær', som udrustes og bevæbnes af af NATO mm. har fået et lille problem.

Jeg plejer ikke at bringe system-medie-historier som selvstændig postering, uden at de bliver oversat fra dansk til engelsk eller omvendt, men her gør jeg en undtagelse.

Jeg kan ikke huske hvor længe jeg har advaret mod de danske mediers generelt totalt svigagtige dækning af tildragelser i Mellemøsten, ikke mindst Syrien og Libyen, der kunne være kommet direkte fra NATOs propagandaafdeling. Det kan være Informations artikel kunne give disse NATO-lakajer lidt at tænke på..

Måske skulle man alligevel ikke have kaldt terroristerne for 'aktivister', eller sendt alle deres propaganda videoer fra YouTube der aften efter aften blev bragt med den lille tilføjelse at man ikke kunne stå ind for ægtheden.

Især efter Steen Nørskov blev taget med bukserne nede i forbindelse med en 'garanteret autentisk optagelse' fra en 'meget pålidelig kilde' viste sig at være optaget et par år tidligere i et andet land, huskede man den lille tilføjelse. Men Nørskov var ikke den eneste; der er blevet afsløret løgn og bedrag fra masser af de store udenlandske medier også, hvoraf nogle nævnes i artiklen om Nørskov-fadæsen på Balder Blog.

Langsomt pibler sandhederne op til overfladen, og det står nu også soleklart at angrebet på Jugoslavien som også blev undskyldt med igangværende massemord på en uskyldig civilbefolkning var løgn fra ende til anden.

Det indrømmes nu af folk som var med til at starte straffeaktionen mod Serberne, at kun 39 mennesker blev dræbt inden NATO begyndte sine bombardementer, og at de var UCK-terrorister og ikke 'uskyldige civile'.

Informations Lotte Folke Kaarsholm var dog allerede den 28 marts 2011 på pletten for at fortælle i DR Deadline at al den snak om folkedrab og massakrer på civile i Gaddafis Libyen var løgn og latin. Men denne nøgterne observation druknede i strømmen af propaganda, der uanfægtet af alternative kilders oplysninger, blev ved med at komme som skidt fra en spædkalv fra NATOs skattefinansierede propagandacentraler DR og TV2.

Nu blev der så løftet en lille flig af, hvad det er for nogle 'aktivister' vores fotogene kvindelige studieværter har hypet under deres tårevædede påstande om den syriske regerings ufattelige ondskab.

Aktivister hvis informationer sammen med NATOs forudsigelige propaganda, den Arabiske Ligas rænkespil, og tilsvarende FN-systemets forsøg på at tilrane sig endnu mere magt, har været de eneste kilder som systematisk har været brugt til at formidle en forudbestemt dagsorden.

Vi vil benytte lejligheden til atter at publicere en lille linkliste med artikler om Libyen - Syrien-bedraget på Balder Blog.

Kilde:

Information 27 april 2012 - Syrisk oprørshær erkender henrettelser af krigsfanger (Tobias Havmand)

 

Relateret:

Balder Blog 22 januar 2012 - NATOs og Danmarks krig mod Serbien i 1999 - Officielle observatører: Massakre var løgn

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Hammersmeden 29 april 2012 - Al-Jazeera: Propaganda-oasen fra ørkenlandet

Hammersmeden 9 april 2012 - Kosovos 'befrielseshær' UCK blev finansieret med narkopenge

Hammersmeden 4 april 2012 - Det begyndte med en løgn (Krigen mod Serbien - aggressorerne indrømmer)

Hvorfor angreb USA Serbien, og hvorfor var Zionister som Madeleine Albright, Wesly Clark, og Richard Holbrooke blandt dem der pressede på? Sammen med USA's geopolitiske strategier er det måske dette her der spiller en rolle:
Rescue in Albania - One hundred percent of Jews in Albania rescued from Holocaust (sjælden vare på internettet! De fleste henvisninger er slettede! Det her er ukendt for de fleste. Meld venligst broken link)

Balder Blog 23 marts 2012 - Syrien: Kirke protesterer mod ‘aktivisternes’ etniske udrensning af Kristne fra Homs

Balder Blog 20 marts 2012 - Russiske anti-terrorenheder ankommet i Syrien - Putin slår en streg i sandet

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 22 februar 2012 - Nyt dybdepunkt for DR - Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud

Dansk-Syrisk-Forening på Facebook

Mistænkeliggørelse af Muhammad Mahfoud i systempressen »Det er ikke fredelige demonstranter, der er på gaden i Syrien. Det er et lille mindretal af ekstremister, salafister (fundamentalistiske sunnimuslimer, red.), der vil indføre sharia. Langt de fleste syrere støtter præsident Assad, og sådan er det også blandt syrerne her i Danmark og i andre lande. Omkring 90 procent af syrerne her i Danmark støtter Assad,« siger Mohammad Mahfoud, der afviser, at han er agent for det syriske styre. »Jeg har boet her i Danmark i 20 år, og hverken jeg eller andre i Dansk Syrisk Forening er i familie med eller relateret til styret i Syrien. Vores mål er at gå imod den propaganda, som den syriske præsident er offer for. Vi mener ikke, at det er Vesten og USA, der skal bestemme i Syrien, og Assad er jo indstillet på reformer og har allerede gennemført en del. Men han kan ikke komme videre på grund af ekstremisterne,« forklarer Mohammad Mahfoud.
Berlingske Tidende 16 juli 2011 - Assads folk overvåger syrere i Danmark

Uriasposten 22 februar 2012 - Falder Bashar må alawitterne “søge op i bjergene og forskanse sig.. søge i eksil eller risikere udslettelse”

Information 16 februar 2012 - Syriens venner (Lasse Ellegaard)

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 22 december 2011 - Næsten alle pressens nyheder om Syrien stammer fra én mand; Chami Abdul Rahman i London

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til AmerikanerneJøderne

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 8 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 24 oktober 2011 - Video: Hårdt såret Gaddafi skændet med kæp inden han blev slagtet af NWO tropperne

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 25 agust 2011 - Wayne Madsen har besøgt Libyen - Fortæller en anden historie end Tantholdt, Nørskov og Steffen Jensen

Balder Blog 23 august 2011 - Journalist fanget i Tripoli: Frygter oprørerne, NATO og blodbad som undskyldning for indsættelse af landtropper

Balder Blog 10 august 2011 - EU-parlamentsmedlem Gerard Batten: Hent tropperne tilbage fra Afghanistan - sæt dem ind i England

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Fhv. præsidentkandidat Cynthia McKinney - Krig mod Libyen motiveret i Olie, Israel og Logistik

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran (Nu også for den nye Army Dentention Act - ubegrænset fængsling på mistanke)

Balder Blog 19 juni 2009 - BBC lavede en Jeppe: Billeder fra pro-Ahmadinejad manifestation med løgnagtige billedtekster

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post