Ekstra Bladet 27 april 2012: Kilde: Højreekstreme tog til debat som provokation (Elisabeth H Schwarz)

(Ironisk parodi) En journalist fra Ekstra Bladet ved navn Elisabeth H Schwarz skulle have skrevet en artikel i Ekstra Bladet i går, udelukkende for at forbedre venstreekstremisters dårlige image efter et voldeligt overfald på fire danske antiislamister med forbindelse til den britiske menneskerettighedsorganisation English Defence League, derunder formanden for Danish Defence League, Philip Traulsen. Aktivisterne var mødt op til en debat om 'tonen i indvandrerdebatten'.

- Jeg går ud fra at Elisabeth H. Schwarz skrev den insinuerende og ærekrænkende artikel fordi Elisabeth H Schwarz målbevidst forsøgte at forbedre anseelsen af den gruppe venstreekstremistiske terrorister som kom i slagsmål med politiet efter et debatmøde hvor også kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R), Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen (Enl.) samt Dansk Folkepartis medlem af EU-parlamentet, Morten Messerschmidt (DF). deltog. Det var jo lige hvad hun ønskede sig, siger en kilde til blog.balder.org.

  Tidligere: Media safely under control of Zionist puppeteers
 

Den nylige pro-zionistiske demonstration i København

B. Schwarz (jødisk) som deltog i demonstrationen, kommenterer en artikel skrevet af den kvindelige tyrkiske blogger Gülay Kocbay:

B. Schwarz: "Islamofobi er en samfundsepidemi - specielt i Danmark - der burde udryddes ligesom anden racistisk had." "Det parti, jeg mindst kan lide er Dansk Folkeparti - udelukkende for deres behandling af indvandre og specielt muslimer. Dengang de bekræftede, at de var anti-muslimer, følte jeg en vrede, jeg sjældent har kendt til. Jeg studerer nu på RUC, hvor solidaritet og sammenhold er førsteprioritet.
Jeg kender til racisme og kender derfor til muslimers kamp for at blive retfærdigt behandlet i det danske samfund. Anti-muslimske udtalelser er ligeså forkastelige som andre racistiske udtalelser." Fra den nu slettede postering: Pro Israelsk demonstration på Rådhuspladsen Oprindeligt link| cached

Selv om Elisabeth H. Schwarz ikke kunne komme udenom, at nogle islamister der sammen med en stor gruppe pro-islamiske voldelige venstreekstremister søgte en konfrontation med de fire fredelige menneskerettighedsaktivister, forsøgte hun at mindske skaderne på den voldelige venstreekstremistiske antinationale fløjs anseelse ved at viderebringe et løst rygte som angiveligt stammer fra 'en kilde', men som hun ifølge Balder Blogs kilde, som sædvanligvis er velinformeret omkring smudsjournalister og rygtespredere, formentlig selv har fundet på.

Antiislamister selv skyld i venstreekstremistisk overfald?

Selv om artiklen foregiver et skær af troværdighed, ved ikke direkte at benægte at der faktisk var tale om et uprovokeret overfald på fire fredelige aktivister der endte med at venstreekstremisterne, da deres forehavende mislykkedes, i stedet for angreb politiet med brosten og flasker, var det tydeligt at Elisabeth H Schwarz forsøgte at lægge skylden over på de fire menneskerettighedsaktivister, siger Balder Blogs kilde, som hurtigt fattede mistanke til Elisabeth H Schwarz' artikel, på grund af sit kendskab til den taktik journalister, eksperter, aktivister og politikere med jødisk klingende efternavne ofte bruger når det gælder om at diskreditere indfødte Europæeres kamp for indfødte folkeslags rettigheder.

Det er ikke utænkeligt at der er tale om et internt opgør i kredse med jødisk klingende efternavne, siger Balder Blogs kilde, da vi spurgte ham hvorfor journalister med jødisk klingende efternavne skulle have et ønske om at solidarisere sig med anti-israelske venstreorienterede Antifa-bøller og jødehadende islamister i kampen imod det filosemitiske israelvenlige English Defence League og deres lige så filosemitiske helt Morten Messerschmidt.

Ifølge den antijødiske hjemmeside Jewwatch.com er det dog ikke usædvanligt at journalister med jødisk klingende efternavne spiller på flere heste på én gang i kampen for at opnå deres mål, og på denne side citeres i denne forbindelse ofte den zionistiske efterretningstjeneste Mossads slogan: 'By deception thou shalt wage war'.

Elisabeth (H?) Schwarz ????

Balder Blog kan i øvrigt oplyse om at en person der kalder sig Elisabeth Schwarz i en debat på Berlingske Tidende i 2010 skrev følgende om Muhammedtegninger og Koranafbrændinger (fremhævelserne er Balders):

Pudsigt nok. Havde faktisk den samme anskuelse som DT [David Trads] og PH [Poul Høi] og smed det i min facebook-opdatering i dag, før jeg læste bloggen, fordi jeg læste, at Islam-kritikere pludselig var meget forargede. Jeg blev svinet til for den ytring.
Tror, at det er fordi, vi danskere can do no wrong i vores egne øjne. Fuck, hvor er vi naive.
Men husk, det er jo ytringsfrihed. Alle vil have lov til at bruge den og ytre sig til højre og venstre og det ene og det andet – men INGEN vil tage ansvar for det. Jeg mener dog, at hvis man udsætter andre menneskers liv for fare ved at ytre sig på en bestemt måde, at man må tage ansvar for det. Ja, det er da også sygt, at radikalister så vil ramme amerikanere som hævn – men hallo, er vi villige til at se uskyldige mennesker dø, bare fordi vi har brug for at pisse territoriet af og provokere?

Skrevet af Elisabeth Schwarz, 10. september 2010 kl. 00:14

Og:

[..] Tror, at det er et pejlemærke, hvis man gerne vil hænge andre mennesker ud, at man i hvert fald tjekker sine facts først….Fuldstændig åndssvagt angreb, som er ligeså fuldstændig åndssvagt som en koranafbrænding. Suk. :/

Skrevet af Elisabeth Schwarz, 11. september 2010 kl. 14:28

...Nå denne artikel kunne der været kommet endnu mere sjov ud af, hvis ikke det var forår, og haven trænger til at blive gravet færdig.

Her er linket til Ekstra Bladets artikel skrevet af Elisabeth H Schwarz:

Ekstra Bladet 27 april 2012 - Kilde: Højreekstreme tog til debat som provokation

Det der gik forud:

Et debatarrangement med bl.a. Morten Messerschmidt i København sluttede i aften med masseslagsmål
Ekstra Bladet 26 april 2012 - Masseslagsmål på Nørrebro efter paneldebat (Yderst kort artikel med hele fem (5) forfattere; Mikael Rømer, Sune Fischer, Michael Elsborg, Magnus Bjerg, Jesper Braarud Larsen)

Relateret:

Uriasposten 29 april 2012 - Anonym ‘kilde’: Overfaldne provokerede (var selv uden om det) – Klappede kun når Messerschmidt talte

Uriasposten 27 april 2012 - DDL-leder angrebet af venstreradikale/udlændinge efter debatmøde: “På vej ud blev jeg slået bagfra…”

Balder Blog 27 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov, Sophie Bremer, David Rebouh - Ekstra Bladet)

Balder Blog 8 maj 2010 - Ekstra Bladet journalist Kate Bluhme - ‘Højreekstremister fik bøllebank’

Balder Blog 4 august 2008 - Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel (Samuel Rachlin, Leif Davidsen og Adam Holm, alle Jøder, benytter lejligheden til at sparke til den store jødekritiske russiske frihedshelt)

Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust

Jødiske journalisters indre kamp med 'at skrive det rigtige'. Har jødiske journalister flere forpligtelser and andre? Står de først og fremmest til ansvar overfor deres samfund, og skal de repræsentere Israel i deres aviser? 'Dette er vores ansvar som Jøder, hvilket tydeligvis står i modsætning til vores ansvar som journalister.' [..] Gringaus forklarede sin holdning ved at sige at 'grupper står overfor hinanden, i stedet for som objektive synspunkter'.
Mosaisk Upps - Jødiske journalisters moralske dillema.

 


Print Post