ADL- Diversity is our strength
  Jeres Diversitet er vores styrke - ADL
  Plakat fra den zionistiske kamporganisation ADL of B'nai Brith beregnet for Goyim (kvæg - ikke-jøder) i USA og Europa. Er der mon nogen der snart fatter hvad det er der ligger bag slagordene? Diversitet er VORES styrke. I dag arbejder de store jødiske organisationer, World Jewish Congress, ADL of B'nai Brith, EJU, EJC, Simon Wiesenthal Centeret etc. for mere indvandring til de hvides hjemlande. Samtidigt støtter de projekter mod blandede ægteskaber hvor Jøder er involveret.
  Deborah Lipstadt (Zionist - 'holocaust-historiker') : 'Vi ved hvad vi kæmper imod; antisemitisme, assimilation, blandede ægteskaber, Israel-bashing.'
Abe Foxman ADL, Zionist ('diversity is our strength'): 'Intermarriage is growing. A lot of it is ignorance. The next generation of Jewish kids on campus, if we don't invest in them, will find themselves with another problem. Foxman beklager også at 'kun' 29% af amerikanske Jøder går i jødiske skoler og yeshivaer. Ligeledes mener han der skal investeres i speciale programmer så Jøder kan blive opdraget i den rette zionistiske ånd: 'Hvis du sender 100 børn her vil en tredjedel være Zionister til evig tid. Det er en temmelig god investering for $5.000.'
 
  På en plakat fra den israelske regerings annonce-kampagne i USA kan man læse: 'Assimilation og tabt for os'
 
  Menorah i Bryssel foran EU bygning
 

Uforskammer bedrageri:
Det lykkes for den jødiske Chabad Lubavich sekt at få placeret kæmpe jødiske 'menoraher' i alverdens vestlige hovedstæder (ofte som kunkurrence til juletræer og kristne kors) i anledning af Hannukah-festen der fejres omkring samtidigt med Julen (i år
11-19 december). Hannukah-festen og menorahen promoveres af den dybt racistiske organisation som et 'symbol på fred og fordragelighed' [multikultur], mens den for jøderne faktisk betyder det stik modsatte:

Menoraen symboliserer hvad den jødiske religion kalder lysfesten, og er et mindesmærke for jødernes militære sejr over grækerne og generobringen af det jødiske tempel, hvilket nu fejres som den jødiske helligdag Hanukka.

I den jødiske religion ser man Hanukkas betydning som mindedag for den jødiske modstand mod truslen fra blandede ægteskaber og assimilation. I stedet for at forfølge Jøder, blev de accepteret af Grækerne der tillod dem at assimilere og derfor begyndte rabbinerne en krig og massakrerede dem.

Hanuka er vaccination mod blandede ægteskaber og bliver i den jødiske religion brugt som lektie mod blandede ægteskaber mellem Jøder og Kristne.

Det nylige åbningsmøde af det første 'Europæiske Jødiske Parlament', som fandt sted i den officielle Europæiske Unions Parlaments bygningskompleks, er en racebaseret organisation kun for Jøder, skabt til udelukkende at varetage denne gruppes interesser.

Alle folkeslag af alle racer og nationer har ret til at vælge entiteter der regerer dem selv og varetager deres interesser. Dette er selvbestemmelsesprincippet, som er indskrevet i de Forenede Nationers Stiftende Generalforsamling og Pagt.

Ja, de selvsamme Jødiske ekstremister som ganske åbent paraderer deres kun-for-Jøder parlament, står i forreste række når det gælder om at nægte alle andre mennesker den selv samme ret.

I Palæstina er almindelige mennesker blevet frarøvet deres land, er blevet myrdet, terroriseret og misbrugt for at have haft modet til at vælge et styre som repræsenterede deres interesser.

I USA står jødiske ekstremister fra Anti-Defamation League (ADL), det såkaldte 'Southern Poverty Law Center, og Simon Wiesenthal Centeret i forreste geled når det gælder om at undertrykke ethvert forsøg fra Euro-Amerikanere eller Afro-Amerikanere på at kræve deres politiske rettigheder og forsvare deres respektive samfund.

Disse ondskabsfulde dobbelte standarder bruges ligeligt mod pro-Europæiske amerikanske politikere og Afro-Amerikanske aktivister som Louis Farrakhan.

Dertil kommer at organisationer af jødiske ekstremister, så som Hebrew Immigrant Aid Society [HIAS] , som har specialiseret sig i at importere så mange forskellige 'indvandrere' som muligt til USA, er del af et større jødisk supremacistisk netværk, der regelmæsigt overvåger Israels etniske renhed, og advarer mod 'tabet af jødisk identitet', ved at tillade andre end Jøder at slå sig ned i den zionistiske stat.

I Europ står supremacistiske jødiske organisationer fremmest ved undertrykkelsen af enhver form for selvbestemmelse for Europæere.

De bruger kodeordet 'anti-racist- for deres anti-europæiske aktiviteter, på nøjagtig den samme måde som de bruger 'antisemitisme' kodeordet mod enhver der kritiserer den racistiske zionistiske israelske stat.

I Mellemøsten myrder zionistiske agenter regelmæssigt modstandere, I Gaza, Dubai, Iran og andre nationer, alle sammen for 'at bevare Israel'.

Ideen om oprettelse af det Europæiske Jødiske Parlament, til hvilket Jøder fra hele Europa blev valgt af andre Jøder, efter en proces der indbefatter en dybtgående screening og registrering (uden tvivl for at sikre at de kun har at gøre med ægte Jøder), blev først lanceret af den zionistiske ekstremist Shimon Peres, den forhenværende israelske præsident som tillægges æren for at have bragt atomvåben til Mellemøsten.

Ifølge dets eget propagandamateriale, ville det Europæiske Jødiske Parlament 'sikre at de jødiske samfunds interesser er inkluderet og behørigt repræsenteret', og at kun 'Jøder bosat i EU-lande og lande der hører til European Jewish Union-familien (EJU) vil have mulighed for at kunne vælge og blive valgt til parlamentet'.

Selvfølgelig er blot ideen om et parlament udelukkende bestående af Jøder stik imod EUs anti-diskriminations-love, som nogle af de jødiske ekstremistiske medlemmer af det nye parlament kun for Jøder har været med til at udforme i kapacitet af deres medlemskab af det (rigtige) EU-parlament.

Ifølge EU-lovene er det illegal at diskriminere nogen pa baggrund af hudfarve, køn, religion eller etniske oprindelse, og et parlament kun for Jøder diskriminerer derfor helt af sig selv mod ikke-Jøder.

Man skal forestille sig et ramaskrig fra de selv samme jødiske supremacister hvis Tyskere, eller enhver anden nation på jordens overfalde valgte et parlament hvorfra Jøder var specifikt ekskluderet.

De jødiske racister ville skrige 'racisme', og 'antisemitisme' fra de højeste tage, men i den hykleriske omvendte verden af jødisk overlegenhed (supremacisme), er det helt acceptabelt at have et parlament kun for Jøder, for 'at varetage deres egne interesser'.

 

Oversat fra:

David Duke 17 april 2012 - Jewish Extremists Elect 'Jews-Only' Parliament

"European Jewish Parliament" Established In Secret, Feb 2012 - Mainstream Media Blackout!
 
Jüdische Neujahrs-Feier im Europäischen Parlament
 
Jews ONLY - The middle east's ONLY democracy
 

Relateret:

Hammersmeden 23 august 2013 - Hvor jødisk er EU?

 
  Overrabbiner Ovadia Yosef:

Hvorfor er der brug for ikke-jøder? De vil arbejde, de vil pløje, de vil høste. Vi vil sidde som en herre [effendi] og spise. 'Dette er hvorfor ikke-jøder blev skabt,' tilføjede han. Ikke-jøder blev kun skabt for at tjene Jøder

Charlotte Knobloch, tidligere formand for Zentralrat der Juden (ZJ) i Tyskland: ' [..] Den troskab, som Knobloch mener Tyskland bør sværge Israel, skulle således derfor være ubetinget, hvilket man kan slutte ud fra hendes ord om at ”…, hvis det kom til krig … ” altså dvs. uanset om det i givet fald er Israel, der starter krigen med et angreb. Knobloch mener således, at Tyskland skal angribe Iran, hvis Israel vælger at gøre det.

Hun kræver tyske soldaters blod ofret for Israel. Ved samme lejlighed udtrykte Knobloch irritation over den kun langsomt fremadskridende proces med at få forbudt det nationale parti NPD i Tyskland.

”Det skuffer mig meget”, siger hun. ”I overensstemmelse med værnet om demokratiet måtte staten gøre meget mere for at de højreorienterede og deres menneskeforagtende tankegods ikke har nogen plads i vores liberale samfund.”

Knobloch er i øvrigt – udover eksformand for ZJ – også siddende præsident for Den Israelitiske Kulturmenighed München og Oberbayern, vicepræsident for Den Europæiske Jødiske Kongres, vicepræsident for Den Jødiske Verdenskongres samt protektor for Ernst Ludwig Ehrlich Studieinstituttet til Fremme af Jødisk Begavelse.[..]' Mere:
Hammersmeden 28 april 2012 - Tidligere formand for jødernes centralråd kræver tysk opbakning til Israel

Real Jew News 25 april 2012 - The Jewish Siege Of Europe

Autarkes Rattelsdorf 24 april 2012 - Das erste jüdische Europa-Parlament

Moshe Kantor, lederen af European Jewish Congress er bekymret over et eventuelt israelsk angreb på Irans atomfaciliteter. Ikke over de millioner af mennesker i regionen som sådan noget ville gå ud over, men udelukkende fordi et sådant angreb ifølge Kantor, som det skal siges her er meget klartseende, 'ville føre til 'en dramatisk stigning af antisemitiske meget voldsomme angreb på Jøder'.
Gilad Atzmon 26 april 2012 - The Shekel May Never Drop

Balder Blog 27 juni 2011 - Israelsk justitsminister: Assimilation af Jøder udenfor Israel fuldfører Hitlers vision

Balder Blog 27 november 2010 - Jøder rejser kæmpe menorah foran EU hovedkvarter i Bryssel

Balder Blog 27 januar 2010 -EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder.org 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi

Balder.org 15 december 2007 - Europaparlamentet erklærer krig mod indvandringsmodstandere og nationalsindede partier

Balder.org 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren (Orker ikke endnu mere 'holocaustundervisning' i skolerne - Hvad skal 'vi' lære af Holocaust? At 'vi' aldrig mere vil gasse Jøder eller lægger dem en forhindring i vejen for hvad som helst de måtte kræve eller bestemme. Og især ikke når Israel ønsker at starten en krig mod et eller andet land, eller bombarderer lidt i Gaza. At Ahmadinejad 'benægter holocaust' er egentlig langt værre end at han undertrykker sin befolkning, og det er antisemitisk at mene noget andet. -- Det er da ikke nødvendigt at sammenligne Zionister og Nazister, når man kan nøjes med at sammenligne Knoblauch med Ovadia Yosef og Co.)

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - USA | Canada| England | France | Holland (Documentation)


Print Post