(Video længere ned) - Michael Oren, ambassadør af den omstridte jødiske stat i Mellemøsten, havde fået nys om at den i øvrigt jødiske studievært Bob Simon og redaktionen af det også i Danmark kendte og populære program '60 Minutes' var i gang med en episode der ville afsløre grunden til hvorfor flere og flere Kristne flygter fra det af zionistiske indvandrere fra Europa erobrede område i Mellemøsten.

Endnu inden programmet var færdigt, ringede den israelske ambassadør Michael Oren til den ligeledes jødiske chef for CBS News Jeff Fager, for at få ham til at standse programmet.

 
 

'Død', og 'Død over de Kristne', skrevet på hebraisk var nogle af de slagord der blev malet med store røde bogstaver tæt på katedralens alter og indgangskapellet, sagde en talsmand for den Russisk Ortodokse kirke. Religiøse Jøder vanhelliger Kristen Kirke i Jerusalem

60 Minutes besluttede sig for at afsløre en ladet konfrontation med det israelske regime over en historie der handlede om hvordan Israel behandler sine kristne arabiske borgere, både i det oprindeligt besatte palæstinensiske område som i nogle årtier har været kendt under navnet 'Israel', og i den senere besatte vestbred af Jordanfloden og Gazastriben.

Vi var ikke klar over at programmet ville være så kontroversielt, sagde Bob Simon, der stod for at skulle præsentere udsendelsen i den forløbne søndags udgave af programmet.

Kernen i programmet var det faktum at palæstinensiske Kristne, i Bob Simons egne ord, var blevet 'det usynlige folk, klemt inde mellem en voksende muslimsk majoritet og de ustandseligt ekspanderende bosættelser.'

Reportagen viste en palæstinensisk familie som var blevet klemt inde på alle sider af den israelsk apartheidsmur som den zionistiske entitet havde oprettet på den ifølge international lov ulovligt besatte Vestbred, og dokumenterede at mange kristne Palæstinensere flygter fra deres hjemland, som i nu halvfjerds år har været besat af indvandrende Askenazi-jøder der har deres oprindelse i Europa, og endnu længere tilbage, i et område af Kaukasus der er kendt som Khazarriget.

60 Minutes - Bob Simon om israelsk mellemkomst og interview med ambassadør Michael Oren
Israeli Persecution of Christians in the Holy Land - 60 Minutes
 

Rygterne om programmets tilblivelse var på én eller anden måde nået frem til det israelske regime, hvilket fik den omstridte stats ambassadør Michael Oren tog kontakt til chefen for CBS News Jeff Fager, endnu inden historien var blevet klippet færdig. Som Bob Simon forklarede:

 
  Semitisk hate crime i Or Yehuda 2008
afbrænding af Det Nye Testamente

Der kunne være alvorlige økonomiske konsekvenser for Israel. Ifølge mange personer i den israelske regering er turisme en milliardindustri i området. De fleste turister er Kristne, og mange af dem kommer fra USA.

Det er én af grundene til at Israelerne er meget følsomme omkring det indtryk man har af landet i USA. Og det kunne være grunden til hvorfor ambassadør Oren ringede til Jeff Fager, direktør af CBS News, og producer af 60 Minutes, mens vi stadigvæk var i gang med at lave udsendelsen, længe inden aftenens udsendelse. Han sagde at han havde information om at vores udsendelse var, jeg citerer: 'et karaktermord'.

I et interview med Bob Simon kaldte Oren historien for 'skandaløs', og 'ufattelig' på et tidspunkt hvor som han sagde, Kristne blev 'massakreret' i Mellemøsten. Han sagde at han havde 'information' om historiens negative vinkling, som han havde følt 'bekræftet' i hans interview med Bob Simon.

'Intet er blevet bekræftet af interviewet hr. ambassadør, for De ved ikke hvad der vil blive sendt,' skød Bob Simon tilbage.

'Sand' sagde Oren.

'Jeg har aldrig før fået en reaktion på en historie som endnu ikke er blevet sendt,' sagde Simon.

Hvorpå ambassadøren svarede: 'Vel, én gang skal være den første Bob'.

Kilder:

Huffington Post 23 april 2012 - '60 Minutes,' Israeli Ambassador Clash Over Story About Arab Christians (Jack Mirkinson) og CBS News Videoen

Kommentar:

So that is how you do it? I en kommentar på Snaphanen afslører den danskfødte jødisk gifte kristne Zionist-bosætter Ole Burde hvordan Zionisterne 'ordner' trosfæller som ifølge dem er er kommet på afveje.

 

Kommentaren kom i anledning af et besøg af Barack Hussein Obamas specielle gesant for antisemitisme; Jødinden Hannah Rosenthal, som disse dage besøger Malmö for at overvåge den meget omtalte antisemitisme fra muslimske indvandrere i byen, som angiveligt har fået de fleste Jøder der boede der til at fortrække.

I kommentaren næver Ole Burde også FN-udsendingen Richard Goldstone (af Burde fejlagtigt kaldt Oliver Goldstone), som forfattede en kritisk rapport om den israelske hærs massakrer under angrebet på Gaza, som han senere tog afstand fra, formentlig på grund af det enorme pres på ham og hans familie fra jødiske kredse.

Mon ikke der tiltænkes Bob Simon en lignende skæbne? Og glem i øvrigt ikke Jøden David Cole, som lavede en afslørende reportage om 'gaskamrene' i Auschwitz, der forsvandt fra jordens overflade efter stammefællernes hensynsløse forfølgelse. Zionister viger ikke tilbage for noget som helst! Ole Burde bruger i øvrigt en hel del tid på danske hjemmesider og avisblogs, hvor han blandt andet instruerer potentielt zionistvenlige dansk patrioter i talmudisk tankegang.

Hør Ole Burde på slap linje i gode venners selskab her (fremhævelserne er mine - stavefejlene er hans) :

Det bliver interressant at se hvad det bliver til med Obamas “antisemitism rådgiver ” , Hannah Rosenthal . Hvor politisk korrect hun end er , vil hun alligevel være i en scizofren situation … ikke så forskellig fra den Oliver Goldstione var i , da han skrev sin totalt ENSIDIGE rapport om Gazakrigen . Efter et års tid prød han sammen efter at være UDSTØDT fra sin hjembys jødiske lokalsamfund , og indrømmede offentligt samme entydighed . Hvis Hannah bryder reglerne for hvor megen skade man kan forårsage mod sine egne , vil hun også blive upopulær.. ikke flere invitationer til brylupper og familje fester

Snaphanen - Lord of the Lies - kommentar af Ole Burde 17 april 2012

Balder Blog 30 november 2009 - Obamas udnævnelse af Hannah Rosenthal som leder af særligt antisemitisme udvalg gør andre Amerikanere til andenrangs-borgere

Relateret:

Balder Blog 19 april 2011 - Defamation i aften på DR2 + Arne Notkin og Claus Christensen om zionistisk programpolitik (Zionisme og censur går som fod i hose)

Balder Blog 26 oktober 2010 - Israel: Jødiske bosættere skænder palæstinensisk kirkegård

Balder Blog 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book (Bent Blüdnikow)

Balder.org - Kristne protesterer mod jødiske overgreb i Jerusalem; Kristne bespyttes og bespottes

Balder Blog 21 maj 2008 - Jødiske ekstremister brændte Det Nye Testamente i Israel

Balder Blog 4 januar 2008 - Biskopper nægtet adgang til grædemuren - Kristne kors fornærmende for Jøder

Balder.org - Kristne protesterer mod overgreb fra Jøder i Jerusalem

 


Print Post