Mediehetz & personforfølgelse for burka-vits

Opdatering 5 december 2013: Tina Petersen frikendt for racisme! - Link nederst.

DF politikeren og medlem af Svendborg Byråd, Tina Petersen, kom for skade at lave en lille vits om burkaer og affaldssække på sin facebook profil.

Nu jagtes hun af hævngerrige kulturradikale ekstremister fra TV2 Fyn, der står og filmer udenfor hendes bolig..

Hør TV-værten Kirsten Mikkolinius når hun udtaler ordene 'Dansk Folkepartis Tina Petersen er blevet politianmeldt anmeldt for racisme', og se og hør den selvretfærdige kulturradikale stikker ved navn Lars Nexø, der meldte hende. Se også de udvalgte 'tilfældige' forbipasserende som gav de svar som journalisten ville høre..

Tog opstilling foran bolig som om Tina Petersen er en svindler udstillet i Kontant

Opildnet af endnu en chance for at komme arvefjenderne fra DF til livs, posterede en journalist ved navn Jesper Max Jensen sig direkte foran Tina Petersens bolig i Svendborg, så alle kunne se med egne øjne hvor racisten har hjem, så der kan organiseres en fakkelvagt, og Antifa-bøllerne er sikre på at komme til den helt rigtige adresse.

Dansk Folkepartis Tina Petersen er blevet politianmeldt for racisme| YouTube
 

Forræderisk DF'er dolkede Tina Petersen i ryggen

 

Lars Nexø i en ældre kommentar på Information om SF:

Kamal har, som en af de få markante figurer, forsøgt at bevarer nogle principper som SF engang stod for, nemlig afstandstagen til en inhuman og racistisk udlændingepolitik, fokus på ligestilling og nogle venstreorienterede værdier som gjorde, at man kunne se markant forskel mellem S og SF. At partiforeningen nu har valgt at give Kamal mundkurv på, er bare endnu et symptom på den topstyring og den ærgerlige drejning SF har taget. Information

   
 

Men det var da et held i uheldet, at lejligheden kunne afsløre Tina Petersens partifælle i Svendborg Byråd; Jens Munk som en usolidarisk forræder, som leflende for den politiske korrekthed dolkede Tina Petersen i ryggen.

Så ved man da hvem man ikke skal stemme på, hvis der ellers stadigvæk er nogen som føler sig tiltrukket af Dansk Folkeparti, som gerne indtager ekstreme synspunkter når Israel skal forsvares, mens en lille humoristisk bemærkning fra et partimedlem straks fører til reaktioner som inden da var den Radikale Zenia Stampes varemærke.

Venner som Jens Munk ved man hvor man har.

Dansk Folkepartis udsmider Carl Christian Ebbensen kender vi i øvrigt fra sagen om udsmidning af nogle andre DF politikere, som ikke længere ville finde sig i Dansk Folkepartis topstyrede kadaverdisciplin.

Andre kulturradikale redaktører fandt 'episoden' vigtig nok til at oversætte den til engelsk og publicere verdenssensationen på Copenhagen Posts hjemmeside.

Racistisk diskriminerende hvervning af politifolk

Den samme dag kunne stationen bringe glædesbudskabet om at Fyns politi nu vil ansætte flere indvandrere og har indgået et samarbejde med 'Syddansk Erhvervsskole' for på bedste racistisk maner målrettet at fiske efter politi-kandidater af anden etnisk herkomst end dansk!

Kvote 2 betjente

 

Lige hvad vi har brug for; efter at have levet i årevis med truslen fra Vollsmoses islamiske voldsmænd hængende over hoved, kan man nu også risikere at blive stoppet i trafikken af andre medlemmer af den samme klan; nu med uniform på. Eventuelle ungdomsforseelser er selvfølgelig slettet fra straffeattesten i den gode sags tjeneste, og andre krav er formentlig også droppet. Det er rart at vide når du en gang bliver antastet af en såkaldt kvote 2 betjent, og det er rigtigt godt for tilliden.

Billedet t.v.: Tidligere succeshistorier der blev promoveret intenst af medierne faldt pladask til jorden.

Copenhagen Post 18 april 2012 - Racist trash talk lands politician in hot water (Claudia Santos)

Racisme - Fynsk politi rekrutterer elever efter etniske kriterier | YouTube

Politiet har brug for mange flere 'nydanske' betjente i korpset'. En speciel ny uddannelse tilpasset de fremmedes evner udbydes nu af Syddansk-Erhvervsskole - I udsendelsen figurerer en politiaspirant fra Afghanistan. Så nu har vi dansk politi i Afghanistan, og Afghansk politi i Danmark, mens man forfølger Tina Petersen og andre for en uskyldig lille vits. Og så undrer man sig over at der opstår personer som Anders Behring Breivik!

 

Relateret:

TV2 Fyn 5 december 2013 - Tina Petersen frikendt for racisme

EDL-medlemmer arresteret af antiterrorkorps pga. angivelige 'racistiske' Facebook beskeder
Balder Blog 19 april 2012 - England: Fem potentielle Breivikker arresteret - Anti-terrorkorpset tog telefoner og pc’ere 

Mere diskrimination af hvide mennekser:
Balder Blog 18 april 2012 - Jødisk racisme på USAs universiteter: Hvide betaler hele prisen for ‘positiv særbehandling’   

Balder Blog 23 maj 2010 - Finsk lovforslag - Politiske partier skal straffes kollektivt for medlemmers racistiske udtalelser

Balder Blog 2 oktober 2009 - Dansk Folkediktatur: Bente Damhave fra Nyborg pålagt forbud mod støtte fra politisk ukorrekte frivillige

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 10 april 2009 - Tysk politi annoncerer efter politielever i tyrkisk avis - Tysk statsborgerskab unødvendig

Balder Blog 31 august 2007 - Hvad skal vi snart med Dansk Folkparti? Peter Skaarup tager afstand fra norsk politiker..

Balder Blog 10 juli 2006 - The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt… (follow link to Guardian: Muslim police corrupt)


Print Post