Nederst video:
Deadline 22:30 12 april 2012 (Adam Holm, Knud Romer, Christoffer Emil Bruun, Günther Grass)
Deadline 17:00 11 april 2012 (Camilla Thorning, Søren Espersen, Günther Grass)
Deadline 22:30 05 april 2012 (Adam Holm, Daniel Mendelsohn, Holocaust bog)

 

Med ét magisk trylleslag har Günther Grass ændret verden, og det lige i Påsketiden, hvor både Kristi opstandelse og det spirende forår fejres, og vi glæder os til en nye renvasket verden der spirer både med naturens smukke frembringelser, men også med ny spirituelt håb og forventning.

Nu kan Israel ikke længere gøre hvad høgene i det israelske parlament gerne ville, hvis de havde magt som de har agt. Dette sidste er der i hvert fald mange ikke helt ubegavede mennesker der mener.

Skulle Israel alligevel gøre hvad Günther Grass og mange andre mennesker i verden frygter, og atter starte en blodig konflikt, denne gang dog mod en langt farligere modstander, så vil ingen mennesker i verden kunne undgå at høre Günther Grass' advarende ord spøge i deres hoveder. Grass har kort og godt ødelagt det for de værste israelske ekstremister, og taget deres mulighed for et overraskelsesangreb fra dem.

 

Verdens Zionister vil ikke længere kunne gemme sig bag 'holocaust' og USAs udelte opbakning. Der vil være store konsekvenser for Israel, og formentlig også for mange Zionister udenfor Israel hvis det lykkedes for de israelske ledere og deres håndlangere i de vestlige stater at sætte verden i brand.

Forhåbentlig vil Günther Grass opvågningskald til verden være med til at standse de eventuelle israelske planer som mange analytikere tager meget alvorligt, modsat Zionisternes lige så indædte som forudsigelige benægtelse af deres eksistens, som selvfølgelig er lige så meget værd som Israels benægtelse af at være en atommagt med mellem 200 og 300 atombomber fordelt over raketter, fly og ubåde. Sjovt at det er dem som så ofte taler om 'benægtelse' selv synes at beherske disciplinen overordentligt professionelt.

Deadline 22:30 - 13 april 2012

I aftes i Deadline 22:30 var vi altså igen vidne til endnu et forsøg fra en zionistisk-jødisk studievært på at dreje en diskussion væk fra det væsentlige og det faktuelle for begrænse skaderne på den jødiske stat og dens proselytters omdømme.

  Nedgørelse af Nobelpristager Alexander Solsjenitsyn af tre jødiske journalister i en tidligere Deadline med Adam Holm ved roret
  Alexander Solschenitsyn og Vladimir Putin
Alexander Solsjenitsyn og Vladimir Putin
 
  Alexander Solsjenitsyn er død (Youtube)
Samuel Rachlin kommenterer i Deadline
 

Samme dag kommenterede Leif Davidsen den afdøde forfatter i diverse medier.

Er Solsjenitzyn og Rusland mon et rent jødisk anliggende?

Både Davidsen og Rachlin er Jøder af russisk herkomst. Studieværten Adam Holm er også Jøde. Både Davidsen og Rachlin skamroser først Solsjenitsyn, for derefter at relativere hans åndsevner i hans senere år, og fremføre påstanden om at 'Alexander Solsjenitzyn var ude af kontakt med virkeligheden'.

Holm: hvad den mere politiske side af hans tænkning, hvordan vil du vurdere det?

Rachlin (grinser..) og siger 'Jeg ved godt hvor du vil hen', og fortsætter nedbrydningen af Solzhenitsyns eftermæle og politiske betydning..

Holm i forbifarten: 'Han var ikke pro-demomokrat og han udtrygte sig meget negativt om Jøder og havde andre svagheder', uden videre uddybning.

I øvrigt er der heller ingen af de andre danske anmeldelser, der nævner store jødekritikske to-bindsværk der formentligt er en del af årsagen til relativeringen: 'To Hundrede År Sammen - Russisk-jødiske historie 1795-1916', hvor i Nobelpristageren går i rette med Jødernes fremtrædende rolle ved undertrykkelsen og blodbadene under den Bolsjevistiske Revolution, og bl.a. opfordrer Jøderne til også at anerkende denne del af den jødiske arv, i stedet for som sædvanligt udelukkende at klynge sig til den offerrolle, som Solsjenitsyn vedgår de også havde i den forbindelse.

Siddende overfor den religiøse Jøde og nationalist Rachlin (erklæret Zionist), fremstiller Holm Solsjenitsyns nationalisme, konservatisme og Kristne religiøsitet i et negativt skær, lige som hans mangel af beundring for den amerikanske massekultur tilsyneladende også er tegn på noget der skader hans troværdighed. Rachlin er helt enig.

Hvorfor har Rachlin under hele seancen dette underlige 'smirk' i ansigtet? Så ustyrligt morsomt er det da heller ikke, eller hvad?

Se også min kommentar på Kristeligt Dagblad: Drevet af kristendom og nationalfølelse - Bevidste undladelser ved omtale af Solsjenitsyns forfatterskab?

Ovenstående fra: Balder Blog 4 august 2008 - Den russiske frihedshelt Alexander Solsjenitsyn er død 89 år gammel - Jødiske journalister relativerer hans betydning

   
 
  Et flertal af Tyskerne er enige i Günther Grass' teser angående Israel; se grafikken til højre som stammer fra Financial Times Deutschland

Som Romers modpart havde Holm valgt en noget tilbageholdende ung mand som er kronikredaktør på Politiken; en lignende stilling som også den zionistiske gatekeeper Adam Holm har beklædt, hvilket jeg mindes så tydeligt, fordi han på et tidspunkt ikke ville optage et læserbrev som jeg havde skrevet, da han svang pisken over Politikens læserbrevsider.

Kronikredaktør Christoffer Emil Bruun havde styr på hvad han ville sige, og fik egentlig også sin pointe igennem, men så skulle man også høre godt efter hans lavmælte guldkorn mellem Romers konstante bralren, og Holms forsøg på styre debatten hen til den konklusion som han endte udsendelsen med.

Når der er tale om endnu 'ubesmittede mennesker'; dvs. personer som man ikke med nogen rimelighed kan anklage for 'antisemitisme' eller 'overdreven Israel-kritik' og som derfor ikke let kan neutraliseres efterfølgende, gælder det at få stoppet eventuelle udsagn der kunne forlede offentligheden til mere israelskepsis inden de kommer ud af munden på vedkommende.

Dansk Likuds kandidat til en evt. kommende udenrigsministerpost, ærkezionisten Søren Espersen fik den foregående dag i Deadline 17:00 også lov til at give udtryk for sit brændende had mod alt hvad der kommer den zionistiske magt for alvor på tværs.

Da Holm nævnte Espersen, udnyttede opportunisten Romer også straks denne omstændighed ved som en kælen kat at at smyge sig om DR-værten og Politiken-redaktørens virtuelle ben:

Lidt citater fra slutningen af seancen:

Romer: 'og så har han [Grass] formået at få Søren Espersen og hele det gakkede cirkus på banen, så de kan', - [plapperhovedet afbryder sætningen, og begynder en ny. Så nu må Romer efterhånden vel have sikret sig nogle tv-kontrakter et godt stykke ud i fremtiden. Moralske fyrtårn er altid velkomne i vores hjemlige tv-verden - især når de holder sig indenfor de af zionisterne afstukne grænser.] og Romer fortsætter ved at spinde:

'Nu figurerer Grass jo uheldigvis som helt på holocaustbenægteres hjemmesider og såd'n noget, og det er jo synd og skam fordi det er jo virkelig kun et lille sandkorn som får et igen en sodavand til at bruse over, og hvor det hele bliver til eh eh ekstremistiske beskyldninger i stedent for en nøgtern debat...'

Holm forsøger at fælde den endelige dom over Grass, da han spørger Romer:

'Og for forfatteren Grass som du jo eh det sagde jeg også indledningsvis beundrer og har læst meget eh, er det så på en måde hans hvad kan man sige, litterære slutpunkt det her?'

Romer: 'Hans litterære slutpunkt vil altid være Bliktrommen, altså han kan sådan set eh springe og danse og gøre hvad han vil alså, han er også en gammel mand, og og og og jeg mener eh iee mm jjj jeg synes også lissom Christoffer [synes Christoffer nu egentlig også det han får lagt i munden her?] at det her har fået alt for meget opmærksomhed, ik'? Men den har han jo selv sørget for ved at sende det til alle de internationale aviser han kunne, og så får dem udgivet samtidigt og så sige, ...de de det er jo freudiansk ironi ik' alså, jeg drømte noget i nat det var ikke om min mor ergo var det om din mor for hvorfor siger du det så, ellers ikke?'

Den storleflende standup komiker wannabee der gerne vil være venner med de fleste, undtagen med dem som disse fleste venner ikke vil lege med, lugter succes da der lyder nogle beherskede grin i kulisserne. Smilet breder sig, og han forsøger at tage stikket hjem:

'Og det er jo det samme her ik', og der er jo ét ord, når han siger 'was gesagt werden muss', 'hvad der må siges', så er der ét ord som påfaldende ikke er med i det her digt,' [Romer lægger ansigtet i alvorlige folder og sagtner tempoet for at forberede os til aftenens pointe]

Holm: Og hvad er det?

Romer: Jøde

 

Holm: Ja..

Romer: og hvis han havde sagt 'Jude' [Romer sænker nu stemmen og fortsætter i et konspiratorisk tonefald], og hvis han havde sagt 'Jude', så kan jeg love dig for at der var faldet klaver ned i hoved på ham [Romers piano bliver til et diminuendo og ender i en hvisken mens han alvorligt og stateligt nikker med hovedet].

Adam Holm, tilsyneladende også tilfreds med Romers ufrivilligt komiske one man show siger:

Men der var han tilstrækkeligt vågen [? uklar] , skal vi ikke sige at vi har ydet ham tilstrækkelig opmærksomhed nu?

Holm har siddet og stirret biologeret på Romer mens denne opførte sit lille teaterstykke vender sig langt om længe mod Christoffer Emil Bruun, og lige som Romer postulerer Holm enighed mellem deltagerne.

Knud Romer og Christoffer Emil Bruun, tak fordi I ville være med...

Slut transcription

Günther Grass - Søren Espersen og Rune Engelbreth Larsen kommenterer
Deadline 17:00 5 april 2012 - Vært Camilla Thorning |
YouTube

Udenrigsministerkandidat Søren Espersen fra Dansk Likud vil have at Günther Grass skal holde kæft. Rune Engelbreth Larsen prikker forsigtigt til den ophidsede Zionist der beskylder Grass for at have været frivillig i Waffen SS. Selvfølgelig overskygger zionistens brutale udstråling enhver tiltro til at vi her har at gøre med et veltænkende menneske. Store emotioner og aggressiv snak øger ikke tilliden til vedkommendes moralske integritet.

Günther Grass: Knud Romer, Christoffer Emil Bruun, Bent Blüdnikow og Holm kommenterer
Deadline 12 april 2012 - Vært: Adam Holm |
YouTube
 
Deadline lige før Påske: Holocaust igen - Daniel Mendelsohn har også skrevet en bog
Deadline 5 april 2012 - Vært Adam Holm
| YouTube

Det er nogle dage inden Påske, og Adam Holm er studievært...

 

  Fra en tidligere Deadline nov 15 2009:
Norman Finkelstein to Jewish TV-host Adam Holm: Listen to yourself spouting Israeli propaganda
 
  Norman Finkelstein: You are just repeating Israeli propaganda. They have no right to East-Jerusalem.
 
  Adam Holm: 'But you are very extreme in your criticism of Israel'.
 
  Brigadier Rabbi Avichai Rontzki - IDF
 

The Israel Defense Forces' chief rabbi told students in a pre-army yeshiva program last week that soldiers who show mercy toward the enemy in wartime will be damned. Brig. Gen. Avichai Rontzki also told the yeshiva students that religious individuals made better combat troops. Speaking Thursday at the Hesder yeshiva in the West Bank settlement of Karnei Shomron, Rontzki referred to Maimonides' discourse on the laws of war. That text quotes a passage from the Book of Jeremiah stating: 'Cursed be he that doeth the work of the Lord with a slack hand, and cursed be he that keepeth back his sword from blood.' Source: Haaretz 15 nov 2009 | Haaretz - West Bank rabbi: Jews can kill Gentiles who threaten Israel | På dansk

 
  Adam Holm: How can we have a neighbor who doesn't recognize our legitimatacy?

Kommentar:

Günther Grass udspil er bad news for Zionisterne. Dette gebrækkige 'digt' skrevet af en lidt vaklende personlighed med ind imellem lidt inkonsekvente og mystiske synspunkter, som støttede halvekstremistiske venstrefløjsideer.

Samtidigt et eksempel på et af de værst ramte ofre for den tyske skyldkultus.

Han har endelig fundet sig selv, og er også kommet til den samme konklusion som millioner af os er kommet til for mange år siden, uhæmet af at have marcheret i tyske uniform, og af at have været underlagt diverse former for hjernevask der var obligatorisk både i DDR og i den fortsat amerikansk/jødisk besatte 'Bundesrepublik'.

Vi er også mange der er kommet langt videre end Grass, som kun har løftet et lille flig af sandheden om den zionistiske Jødedoms bedrifter gennem tiderne.

Men udviklingen er kommet ind i en accelererende fase hvor bevidstheden om verdens sande tilstand øges i en hastig fart.

Fare for zionistisk panik

Det øger til gengæld også faren for paniske zionistiske handlinger, hvorfor det er stærkt påkrævet at Israel afvæbnes og sættes under kontrol af verdenssamfundet, samtidigt med at dets indbyggere selvfølgelig beskyttes mod angreb, indtil det bliver endeligt besluttet hvordan det videre forløb skal være. Om det er nok med et regimeskifte, eller om FN skal overtage styringen.

Multikulturelt FN-mandat

Jeg har tidligere forslået at hele Palæstina udlægges som det internationale samfunds mest ambitiøse eksperiment; et sted hvor alle de uønskede flygtning og indvandrere fra Mellemøsten som vi har i Europa kan samles og opbygge det første gennemførte multikulturelle multietniske demokratiske antiracistiske samfund i verden.

Med Jødernes klogskab og erfaringer om hvordan racisme, frygt og had fører til folkemord, og med de immigrerende Muslimer fra de euroæiske ghettoer der alt for godt husker den afsindige diskrimination de har været udsat for i Danmark og andre steder, vil det være en smal sag at skabende en blomstrende multietnisk ørken.

Lad alle jaffa appelsiner vokse ved siden af dadelpalmer og søde figner; lad arabernes æsler, kameler og geder menge sig med med jødernes kvæg.

Lad moskeer og synagoger blomstre side om side. Blot de får den rigtige ledelse og opbakning fra det internationale samfund, og nyt blod udefra til at inspirere, transformere og forny. En ny 'Homo Israelicus' vil kunne blive resultatet.

Når dette eksperiment så har bevist sig selv, og vi har spottet begynderfejlene, så kan vi begynde at transformere hele verden efter samme model.

Og jeg mener at et sådan forslag nok vil falde i god jord, hos de mange Jøder som i tidens løb har ivret for det multikulturelle samfund, fri indvandring, dobbelte statsborgerskaber og særregler for minoriteter og deres religioner.

Endelig vil de i den nye eksprimentelle multistat kunne transformere et problematisk monokulturelt samfund til et multietnisk paradis.

Men lad os holde det lidt praktisk, og til at begynde med bede Israel om nøglerne til atomsiloerne og undervandsbådene. Risikoen for et regeringsskifte hvor Ovadia Yozef, Yitzhak Ginsburgs, Dov Liors eller Yitzhak Shapiros direkte disciple kommer til at sidde med atomknappen indenfor rækkevidde er simpelthen alt for stort til at lade være med at gøre noget ved problemet.

For ikke at tale om alle de elektroniske, kemiske og biologiske våben vedholdende rygter påstår, israelske Dr. Mengeletyper sidder og arbejder med.

Nazist

Det der med at være 'Nazist' er ikke noget der er forbeholdt nogen med uniform på, tidligere medlemskab af Waffen SS eller mennesker af tysk herkomst generelt. Det er noget der findes i det indre, og forekommer tilsyneladende hos mange Zionister, derunder ikke-jødiske af slagsen. I nogle tilfælde så kraftigt at det faktisk kan ses udenpå.

Relateret:

Hammersmeden 18 april 2012 - Israel forbereder angreb på Iran

Balder Blog 9 april 2012 - Har Günther Grass-effekten krydset Atlanten? USA: Demokratisk kandidat Lee Whitnum kalder modstander ‘en luder som sælger sin sjæl til AIPAC’

Balder Blog 8 april 2012 - Tyskland: Günther Grass besvarer kritik i ARD udsendelse + Interview med Jürgen Elsässer

Nyere tyske oprør mod de zionistiske kræfter
Mosaisk Upps Martin Hohmann CDU (Katolik) - Retfærdighed for Tyskland - Martin Hohmans 'antisemitiske tale'

Balder Blog 11 september 2010 - Tyskland: Zentralrat-Jøder raser over at Sarrazin ikke blev fyret fra bankposten

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 14 januar 2008 - Tyskland - Jødernes Råd holder med multikulti mafiaen

Nyere danske oprør mod de zionistiske kræfter
Mosaisk Upps - TV2: Torben Lund & Verdensjødedommen

Balder Blog 19 april 2011 - Defamation i aften på DR2 + Arne Notkin og Claus Christensen om zionistisk programpolitik

Balder Blog 11 februar 2011 - Danish magazine distributes TV censored anti-Semitism film Defamation - A matter of Free Speech (Arne Notkin)

Balder Blog 23 juni 2009 - En anden utilsløret Iransk stemme: Samira Niknam Tavin stemte på Ahmadinejad (og kom til kammeratlig samtale på DR redaktionen)

Nyere russiske oprør mod de zionistiske kræfter
Balder.org 27 november 2007 - Alexander Solsjenitsyn bryder revolutionens sidste tabu - (Oversat fra The Guardian Solzhenitsyn breaks last taboo of the revolution; omhandler bogen 'To Hundred År Sammen')

Balder Blog 28 december 2011 - Kritik af Tudvads Kierkegaard-bog udløser semitisk vrede mod Ole Jørgensen - Politianmeldt af Sten Harck

Balder Blog 8 mars 2012 - Jøder fejrer Purim-massakren: Fordømt være alle ikke-jøder - velsignet være alle Jøder

Balder Blog 3 mars 2012 - Islandske Påskesalmer: Radio-Tv-direktør Pall Magnusson nægter at bøje sig for Wiesenthalcenterets krav

Balder Blog 27 februar 2012 - Jøder vil forbyde Islandsk Salme - Wiesenthal-Centerets brev til radio-tv-direktør Páll Magnússon

Balder Blog 26 februar 2012 - Simon Wiesenthal Center kræver 400 år gammel ‘antisemitisk’ Islandsk Påskesalme censureret

Balder Blog 26 december 2009 - DRs Anti-kristne udsendelser i Julen - Version 2009: Auschwitz overlevende Primo Levi

Balder Blog 24 december 2008 - DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen - Bent Melchior ruller sig ud: Jesus var Fariseer

 


Print Post