Torat ha-Melekh - Kongens Torah
Torat Ha'melech
- (Hamercaz Hatorani) 'I ethvert tilfælde hvor en (civil) borgers liv er til fare for Israel, ' siges der i bogen, 'er det tilladt at dræbe en ikke-jøde.'
 
  Yitzhak Shapiro - Rabbiner
 
  Yitzhak Ginsburg - Chabad Lubavitch
  'Ikke-jøders sjæl er af en total anden og mindreværdig karakter. De er fuldstændig onde, uden nogen som helst formildende træk overhovedet.'
 
  Yosef 'Yossi' Elizor - Rabbiner
bandlyst i England
 
  Overrabbiner Ovadia Yosef: Ikke-jøder blev kun skabt for at tjene Jøder
 
  Dov Lior mellem ekstatiske tilhængere
  Der er ikke langt fra de mest ekstreme rabbinere til de toneangivende israelske politikere...
 
  Tzipi Hotovely - Likud - Racespørgsmål
  Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber
 
  Yaakov Margi - Minister for religion
Shas -
Bemærk portrættet af den ekstremistiske rabbiner Ovadia Yosef; kendt for bl.a. Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder
   
 
  Dansk oversættelse af Jewish Supremacism
Hvad enhver nationaltsindet alle bør vide
  Jeg har noteret mig at velbegavede mennekser uden den ringeste interesse i jødiske spørgsmål uopfordret har rost bogen for at leve op til videnskabelige standarder. Ingen har indtil videre forsøgt at tilbagevise inholdet af Dr. Dukes bog, der er næsten 100% baseret på jødiske kilder.

Såkaldt progressive jødiske religiøse kræfter der tilhører den gruppe der går under navnet 'reformjøder' har sendt et bønskrift til den israelske højesteret hvor i de opfordrer domstolen til at starte en kriminalsag mod de rabbinere som skrev den kontroversielle bog 'Kongens Tora' (Torat Ha'melech), som ifølge dem opfordrer til vold.

Reformbevægelsen, den 'Israelske Bevægelse for Progressiv Judaisme'; professor Asa Kasher og forskellige andre grupperinger indgav i mandags en bønskrift til den israelske højesteret hvor i de kræver forfølgelse af rabbinerne Yitzhak Shapira, Dov Lior, Yitzhak Ginsburg og Yosef Elizor.

De fire rabbinere der skrev den kontroversielle bog 'Kongens Tora', som ifølge som ifølge reformjøderne indeholder racistiske udtalelser der udgør opfordring til vold og oprør.

Bønskriftet bad også retten om at udstede et forbud mod fremtidig genoptrykning af bogen.

'Kongens Tora, er fyldt med alvorlige racistiske udtalelser der opfordrer til vold mod Arabere og andre minoriteter i Israel, og derfor udgør opfordring til oprør', stod der i bønskriftet.

Hævnens Mitzvah (mitzvah = religiøs pligt)

Forfatterne af Kongens Tora advokerer drab på arabiske børn og spædbørn for at opnå den højeste form af virkeliggørelse af 'hævnens mitzvah'; såvel som bombardering af ethvert område hvor der befinder sig 'terrorister', selv hvis det koster uskyldige civile livet,' stod der i petitionen.

'Kongens Tora' blev første gang udgivet i 2010, og har været midtpunktet i en juridisk kontrovers.

Petitionen kritiserer at den israelske justits ikke har forfulgt forfatterne. Dette skæmmer det israelske retssystem og underminerer dets fundering. Retten bør tvinge de israelske anklagemyndigheder til at sigte forfatterne, mener afsenderne af petitionen.

'På et tidspunkt hvor den israelsk-palæstinensiske konflikt har indflydelse på den israelske offentligheds hverdag, er det uheldigt at se hvordan forskellige elementer vælger at opfordre til vold.'

'Dette gælder ikke mindst når det gælder religiøse ledere som bruger deres stilling til at lægge et slør over deres opfordringer til oprør,' konkluderede petitionen.

Kommentar:

Undskyld overskriften Jonni. I virkeligheden kan den omtalte jødiske opskrift på massemord på ikke-jøder slet ikke konkurrere med Hitlers berømte selvbiografiske bog Mein Kampf [Min Kamp], som rutinemæssigt bliver skildret som den mest onde bog i verden, så ond at den ligefrem sammenlignes med Koranen.

Utallige gange har jeg i diskussioner på nettet og på anden måde bedt mennesker der brugte Mein Kampf som målestok for ondskab, at citere nogle paragraffer der kunne underbygge deres påstande om denne bogs skrækkelige indhold, og ikke én eneste gang har jeg fået et svar på, hvilke passager der er så anstødelige at de vil kunne sammenlignes med det værste fra Koranen.

Jeg har læst Mein Kampf en gang for mange år siden, og kan nemlig ikke selv huske hvor der stod noget der med rette vil kunne sammenlignes med Muhammeds morderiske åbenbaringer.

Og jeg gider altså ikke læse den for det meste kedelige bog én gang til for at finde ud af det. Men jeg er da stadigvæk åben for nye indspark.

Indtil da må jeg overfor Onkel Adi og hans nulevende tilhængere undskylde for at have sammenlignet den nationalsocialistiske leders berømte bog med den jødiske 'Kongens Tora' som har fået tilnavnet 'Vejledning i at dræbe ikke-jøder'.

Gennem tiderene er folk der kritiserede den jødiske Talmud for at være et racistisk værk fyldt med had og opfordringer til alt mellem voldtægt, mord, svindel og bedrag overfor Goyim; ikke-jøder, blevet beskyldt for at fejlcitere, fejlinterpretere, ja for en ondskabsfuld hetz mod denne bog som af et flertal af Jøderne betragtes som lige så vigtig, hvis ikke vigtigere end Tora; den jødiske Bibel, der svarer til den kristne Bibels første fem Mosebøger.

Den danske racismparagraf blev vedtaget kort inden udbruddet af Anden Verdenskrig, og nogle danske Nationalsocialister blev dens første ofre. De blev nemlig dømt for 'hetz mod Jøder' efter denne nyligt indførte paragraf, fordi de havde citeret fra Talmud, for at demonstrere at Judaismens inderste tanker er opslugt af had til dem der er anderledes; specielt de Kristne.

Efter krigen var slut, og op til nutiden har man systematisk beskyldt kritikere af Talmud og Jødedommen for 'antisemitisme', og har brugt en masse afledningsmanøvrer, for at undgå en diskussion om Judaismens inderste væsen. En dansker som for ikke så længe siden spurgte overrabbiner Bent Lexner på Kristeligt Dagblads hjemmeside Religion.dk, om det var sand at Talmud tillader pædofili, fik svaret at vedkommende 'nok havde besøgt nogle betændte nazistiske hjemmesider', [efter hukommelse] uden at adressere sagen videre.

Men med den nye åbenhed i visse jødiske kredse, som nu ikke længere er henvist til at udleve deres religion i kristne nationer hvor de udgjorde et mindretal, men som nu føler sig selvsikker nok under den israelske nukleare paraply, til åbent at stå frem med deres religions mest frastødende læresætninger, har hermed skabt en hel ny situation.

Det står nu klart, at de mange mennesker som i for og nutid har kritiseret Talmud og Judaismen, ikke overdrev det mindste i deres interpretation af Talmuds mange grumsede, dels klare, dels tilslørede menneskfjendske udsagn, hvilket nu til overflod bekræftes af de nævnte israelske rabbinere.

Ingen kan længere være i tvivl om hvad den inderste kerne af Judaismen handler om; had mod alle andre folkeslag, og ønsket om at forvandle hele verden til en jødisk domineret koloni, hvor Jøderne er de ophøjede herskere, der bliver betjent af 'Goyim' [kvæg], hvis eneste eksistensberettigelse er at tjene Jøder.

Jødedommens racistiske og supremacistiske udgangspunkter må hermed anses for at være dokumenteret.

Men den israelske regering, som har meget tætte bånd til de grupper som de mest ekstremistiske rabbinere tilhører, hvilket blandt andet kan ses i nedenstående video, har hermed fået et stort problem. Og ikke kun den israelske regering, men Jødedommen generelt.

For hvis man retsforfølger de rabbinere som nedskrev Kongens Tora, så vil disse rabbinere og deres advokater i retten argumenter ret så overbevisende for, at rabbinerne har fulgt 'Toraen' [hvor i disse kredse menes både Tora og Talmud] til punkt og prikke. Og det vil blive umådelig svært hvis ikke umuligt at bevise at de har uret, især da informerede Jøder i deres baghoved også godt ved at det som disse rabbinere skriver i deres bog, ikke er nogle få ekstremisters forkerte udlægning' af den jødiske religiøse litteratur, men faktisk er lige den moral og tankegang som kendetegner Judaismen.

Religiøst inspireret stræben efter jødisk verdensherredømme bekræftet

En offentlig fordømmelse og retsforfølgelse af disse bogstavstro rabbinere vil skabe et ramaskrig om at den jødiske stat forsøger at underminere den jødiske tro, og sætter spørgsmålstegn ved judaismens hellige bøger og mest betydningsfulde fundamentele udsagn.

Ydermere villle en offentlig retsag få hele verden til at rette fokus på de ubehagelige kendgerninger, at Judaismen ikke er en uskyldig idealistiske menneskevenlig humanistisk religion, men en sinister plan om at dominere verden, og at gøre resten af menneskeheden til Jødedommens slaver, lige som Nationalsocialister og andre kritikere af Jødedommen har påstået hele tiden, en udvikling som også på det praktiske plan er i fuld gang, som det kan ses af de toneangivende amerikanske politikeres prostrationer, derunder præsident Obamas, for zionistiske interesseorganisationer som AIPAC.

Anthony Lawson - Who Chose The Chosen People, Anyway?
I denne video kan man bl.a. se israelske politikere i tætte omfavnelser med Tamud prædikanterne
 

Kilde:

Ynet News 2 april 2012 - Petition: Prosecute authors of 'King's Torah' (Aviad Glickman)

Relateret:

Balder Blog 8 marts 2012 - Jøder fejrer Purim-massakren: Fordømt være alle ikke-jøder - velsignet være alle Jøder

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Balder Blog 22 august 2011 - Ingen religionsfrihed for Jøder i England: Yosef Elizor, israelsk rabbiner bandlyst

Balder Blog 30 juni 2011 - Israel: Anholdelse af bosætter-rabbiner Dov Lior - der godkender drab på ikke-jøder, skaber opstandelse

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapira: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Indirekte relateret:

Balder Blog 12 marts 2012 - Rabbi Yisrael Dovid Weiss: Zionismen har skabt oceaner af blod

Balder Blog 27 juni 2011 - Israelsk justitsminister: Assimilation af Jøder udenfor Israel fuldfører Hitlers vision

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at ekæmpe blandede ægteskaber (+ liste med masser af links til tilsvarende artikler)

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 4 oktober 2010 - Israelsk rabbiner: I orden at jødiske kvinder går i seng med fjenden

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 23 november 2010 - USA’s udenrigsministerium: Religionsfriheden under angreb i Israel

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt

"Racism originated in the Torah," said Rabbi Yosef Scheinen, who heads the Ashdod Yeshiva. "The land of Israel is designated for the people of Israel. This is what the Holy One Blessed Be He intended and that is what the [sage] Rashi interpreted." He added that he did not see the move as racist so much as segregationist. "The world is so big and the State of Israel is small, that God intended it for the people of Israel and the whole world covets it. That is the injustice."
Haaretz 7 december 2010 - Top rabbis move to forbid renting homes to Arabs, say 'racism originated in the Torah' (Google cache link Oprindelige artikel forsvundet)

Haaretz 21 marts 2010 - Prohibition 'Thou Shalt Not Murder' applies only 'to a Jew who kills a Jew,' write Rabbis Yitzhak Shapira and Yosef Elitzur (The King's Torah: a rabbinic text or a call to terror?)


Print Post