En russisk militærenhed er ifølge russiske rapporter ankommet til Tartus i Syrien, en udvikling som en kilde i 'De Forenede Nationers Sikkerhedsråd' fortalte ABC News var 'en bombe' der helt sikkert vil få alvorlige konsekvenser.

 
   
   
 
  Muhammad Mahfoud - fmd. Dansk-Syrisk
  Muhammad Mafoud og Dansk-Syrisk-Forenings demonstration for Syrien og for præsident al Assad på Rådhuspladsen den 16 marts fik samme skæbne som de fleste nationalt-sindede danskeres demoer: En larmende og aggressiv flok 'moddemonstranter' i dette tilfælde repræsenteret af tørklæde-indhyllet Muslima forsøgte at forstyrre den fredelige demonstration mod medie-overmagtens had og løgnpropaganda. Folk der vil holde en stilfærdig tale får aldrig en chance. Det hedder 'demokrati og ytringsfrihed', i DR-TV2 forræderiske New-Speak.
   
 
  Rasende Islamister som vi kender dem. Repræsenteret af et tørklæde ved navn Israa Sabi (indsat). 'Moddemonstration'..... Hvor mange Hizbut Tahir-medlemmer, Salafister og andet kønt der gemmer sig i denne muslimske gadepøbel?

Rusland, en af præsident Assads stærkeste allierede, på trods af 'en international' fordømmelse ['international = USA, NATO + EU] af Assad-regeringens målrettede kamp mod hjemlige og udenlandske terrorister i landet, har gentagne gange blokeret for FNs Sikkerhedsråds 'forsøg på at standse volden' [kommandere Assad til overgivelse til Det Muslimske Broderskab, al-Quaeda og USA] og har beskyldt USA og det amerikanske regimes satelitstater for at forsøge at starte endnu en krig.

Antiterror-enhed skal sikre mod NATO-overgreb

Ifølge det russiske pressetjeneste Interfax er tankskibet Imam, det er del af den russiske Sortehavs-flåde, ankommet i den syriske havneby Tartus ved Middelhavet, med en anti-terrorenhed fra den russiske marine om bord.

Tankskibet Imam afløste et andet skib som Russerne havde sendt til Syrien for at demonstrere den russiske tilstedeværelse i den turbulente region.

RIA Novosti, som ifølge det amerikanske medie ABC har stærke bånd til den russiske regering, offentliggjorde nyheden på dets arabisksprogede hjemmeside. ABC, som har stærke bånd til Obama-regimet og den israelske lobby, kunne også fortælle at den russiske ambassade ikke havde nogen kommentarer til nyheden om den russiske anti-terrorenheds ankomst til Syrien.

Moskva og Syrien har i årevis været trofaste allierede. Russiske våbenleverancer har i årevis sørget for at Syrien var i stand til at undslå sig diktaterne fra det zionistisk styrede imperialistiske USA og dets europæiske satelitstater, og en russisk flådebase i Tartus tjener begge landes interesser; inddæmningen af den stadig mere aggresive NWO alliance ledet af USA.

Den russiske forsvarsminister Anatoly Serdyukov sagde at der ikke var russiske landtropper i Syrien, men bekræftede at der er russiske militærrådgivere og tekniske eksperter i landet.

Endnu i sidste uge havde den russiske udenrigsminister Lavrov erklæret at Rusland ikke havde til sinds at tage del i militære operationer, forlød det fra ABC News.

Victoria Nuland, talskvinde for det amerikanske regimes udenrigsministerium, sagde at regimet endnu ikke havde hørt om antiterrorkorpsets ankomst til Syrien havde ikke hørt nyheden og nægtede at kommentere.

Den jødiske Victoria Nuland er i øvrigt gift med den kendte amerikanske 'Israel-firster' Robert Kagan, stifter af den neokonservative stærkt zionistisk dominerede globaliseringstænketank 'Project for the New American Century' (PNAC).

Kilde:

ABC News 20 marts 2012 - Russian Anti-Terror Troops Arrive in Syria (Kirit Radia & Rym Momtaz)

Kommentar:

 
  Rubbing shoulders with Zionist warmongers and keeping up appearances, is a regular part of Denmarks Socialist foreign Minister Villy Søvndal's job.
   
 
  Marc Grossman - US-Israel Afghanistan envoy - Fine results in Afghanistan!

Virkeligheden er mere mærkelig end fantasien. Hvem skulle for tyve år siden have troet at Russerne en dag ville komme til at redde verden fra et diktatur? Ikke desto mindre er det det der sker i dag. Russerne vil ikke længere finde sig i US/NATOs uhæmmede imperialisme.

Det kan være Assad ikke er helt fint i kanten [og hvem er egentlig det?], men det legitimerer ikke at USA og EU udråber sig til enerepræsentanter for 'det internationale samfund', som det kaldes af de danske propagandamaskiner DR og TV2.

Jeg forudser en stigende anti-russisk kampagne fra flokken af kriminelle journalister som nu i over et år har lagt sig i selen for at få gang i den ene krig efter den anden.

For at redde 'demokratiet' vel at mærke, og 'menneskerettighederne'. Forhåbentlig er det snart slut med dagligt at skulle bevidne mediestjernen Rasmus Tantholdts store kærlighed til det samrend af islamister, terrorister, og NATO /al-Quaeda lejesoldater der kalder sig 'den fri syriske hær'.

Lige så interessant som indholdet i artikler som ovenstående, er de små detaljer; hvem er det der udtaler sig... Som sædvanligt en zionistisk Jøde, lige som den amerikanske udsending Marc Grossman som Villy Søvndal modtog forleden i samme anledning.

Læg mærke til den slags historier; oftest er flertallet af de deltagerne, både politikere og journalister zionistiske Jøder, som i USA udgør under 2 % af befolkningen, og i Danmark omkring 0,02 %.

En sober tilgang til fakta og virkelighed fejer enhver snak om konspirationsteorier af bordet, medmindre man er intellektuelt udfordret, eller har søgt tilflugt hos zionistvældet der i disse år som aldrig før hærger kloden på alle leder og kanter.

Egentlig kunne jeg have nøjet med at nævne den første kategori, for sidstnævnte forudsætter jo næsten at man er medlem af den første.

Relateret

Balder Blog 24 februar 2012 - Thierry Meyssan om mediernes meddelagtighed ved det beskidte spil om Syrien

Balder Blog 24 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 22 februar 2012 - Nyt dybdepunkt for DR - Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud

Dansk-Syrisk-Forening på Facebook

Mistænkeliggørelse af Muhammad Mahfoud i systempressen »Det er ikke fredelige demonstranter, der er på gaden i Syrien. Det er et lille mindretal af ekstremister, salafister (fundamentalistiske sunnimuslimer, red.), der vil indføre sharia. Langt de fleste syrere støtter præsident Assad, og sådan er det også blandt syrerne her i Danmark og i andre lande. Omkring 90 procent af syrerne her i Danmark støtter Assad,« siger Mohammad Mahfoud, der afviser, at han er agent for det syriske styre. »Jeg har boet her i Danmark i 20 år, og hverken jeg eller andre i Dansk Syrisk Forening er i familie med eller relateret til styret i Syrien. Vores mål er at gå imod den propaganda, som den syriske præsident er offer for. Vi mener ikke, at det er Vesten og USA, der skal bestemme i Syrien, og Assad er jo indstillet på reformer og har allerede gennemført en del. Men han kan ikke komme videre på grund af ekstremisterne,« forklarer Mohammad Mahfoud.
Berlingske Tidende 16 juli 2011 - Assads folk overvåger syrere i Danmark

Uriasposten 22 februar 2012 - Falder Bashar må alawitterne “søge op i bjergene og forskanse sig.. søge i eksil eller risikere udslettelse”

Information 16 februar 2012 - Syriens venner (Lasse Ellegaard)

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 19 januar 2012 - Max Blumenthal: De nægter at sige Israel-ordet - Gingrich og Romneys finansielle bagmænd

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 22 december 2011 - Næsten alle pressens nyheder om Syrien stammer fra én mand; Chami Abdul Rahman i London

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 8 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 25 agust 2011 - Wayne Madsen har besøgt Libyen - Fortæller en anden historie end Tantholdt, Nørskov og Steffen Jensen

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad (Mohammad Mahfoud) - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre


Print Post