Den fransk NWO-marionet lover at 'tage sig af indvandring og halalkød'

 
  Anholdelser under indvandrerballaden der satte Paris i brand. Sarkozy reagerede ved at forbyde alle andre end akkrediterede pressefolk at fotografere elle videofilme kampene.
   
 
  Stop ritualslagtning
 
  Laura kan ikke kende halal eller kosher
   
 
  Muslimer protesterer
   
 

BORDEAUX - Den fransk/jødisk/ungarske mandsling, som nu i sin egenskab af fransk præsident i en del år har forsøgt igen at sætte Frankrig på kortet som en verdensmagt, samtidigt med at holde sig nogenlunde på den overordnede kurs som hans fra Saloniki stammende slægt har fulgt i en del generationer, prøver nu igen at score billige point.

Under en valgkampagne i den sydfranske by Bordeaux, proklamere han at hun nu vil mindske antallet af indvandrere. Derudover kræver han nu tydelige mærkater på halalkød-emballage.

Denne væsentlige udmelding oversætter den hollandske avis med at Sarkozy har 'drejet sin valgkamp en del til højre'.

Den opportunistiske brugtvogsnhandler håber selvfølgelig at kunne trække vælgere som ellers ville have stemt på Marine Le Pen, fra Front National. Og det kunne da også være, at han kunne have succes med manøvren, hvis ikke det var fordi han allerede har forsøgt sig med lignende billige tricks en del gange, hvor han så bagefter har droppet det hele og er vendt 180 grader. Mere om det længere ned.

De Telegraaf:

'Lad os erkende at alle har ret til at vide hvad det er han eller hun spiser, halal eller ikke', sagde Sarkozy om sin plan.

Om indvandring sagde han endvidere: 'du er ikke velkommen i Frankrig hvis du kun kommer for at få sociale ydelser. Alle tænker det; det er tid for Republikanerne at sige det højt.' Han vil blandt andet afskaffe indvandreres ret til 'familiesammenføring'.

Og:

'Dem som kommer med den hensigt ikke at respektere vore love og sædvaner, ikke at respektere andres ejendom, ikke sender deres børn i skole, og ikke vil gøre sig nogen anstrengelser for at integrere. De er ikke velkomne på fransk jord.'

Det franske valgsystem består af to runder som afholdes i april og maj. Sarkozy håber da at vinde sin anden omgang som præsident. I meningsmålingerne fører hans socialistiske rival Francois Hollande i den første runde, med 12 procents forskel. Støtten fra Le Pen-vælgere kan være afgørende i anden runde.

Med jævne mellemrum forsøger populisten Sarkozy at fremstå som en forkæmper for ytringsfriheden, mens han samtidigt i landet som i forvejen nogle af de skrappeste censurbestemmelser i noget europæisk land, i øvrigt dikteret af en rabbiner og gennemført ved hjælp af jødiske lobbyister, forsøger at få udvidet de i forvejen latterlige censurparagraffer med en lov der skal straffe 'benægtelse' af det armenske holocaust'.

Lige så idiotisk som alle disse censurlove, er den franske kryptojødes popoulistiske udmældelser om mærkning af halalkød, og bandbullen mod indvandrere der kommer for at få sociale ydelser, der afslører mere om den hidtil førte politik end om nogen virkelige hensigter om at standse invasionsbølgen fra syd.

Kilde:

De Telegraaf 3 marts 2012 - 'Immigratie en halal vlees aanpakken'

Under en valgkamp i 2007 lovede Sarkozy at kæmpe imod Tyrkiets optagelse i EU:

Nicolas Dupont-Aignan, parlamentsmedlem for departement Essonne:

Observatoire de l'Europe 30 august 2007:

UNDER HELE SIN VALGKAMP har Nicolas Sarkozy lovet at modsætte sig Tyrkiets medlemsskab af EU. Hvis der var ét engagement som mange franskmænd troede på, så var det dette. Jeg indrømmer, også jeg har troet på det. I mange år har præsidenten været mod denne forvandling af Europa. Det var i øvrigt også ét af de punkter hvor vi var enige.

Balder Blog 2 september 2007 - Sarkozy har narret vælgerne - Dropper modstand mod EU medlemskab af Tyrkiet


Relateret:

Press.tv 3 marts 2012 - French Interior Minister Claude Gueant under fire for racism

Balder Blog 18 februar 2012 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen dømt for ‘benægtelse af forbrydelser mod menneskeheden’

Balder Blog 5 februar 2012 - Frankrigs Indenrigsminister Claude Guéant: Civilisationer er ikke ligeværdige

Balder Blog 8 november 2011 - Sarkozy til Obama på G20 topmødet: Netanyahu er en løgner - kan ikke klare at se ham

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien (Sarkozys udenomsparlamentariske zionistiske Geheimrat)

Balder Blog 30 oktober 2011 - Frankrig: Claude Dray jødisk milliardær og ven af Sarkozy myrdet af professionel lejemorder

Balder Blog 11 maj 2011 - Frankrig: LICRA - Jødisk meningsterror-institut forfølger EU-politiker for advarsler mod Islam

Balder Blog 16 april 2011 - Frankrig vil begrænse både ulovlig og lovlig indvandring

Balder Blog 3 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Balder Blog 8 september 2010 - Frankrig: Ny lov vil gøre det nemmmere at udvise udlændinge i Frankrig

Balder Blog 20 juli 2009 - Mediespærre: Frankrig i flammer - Politi og brandkorps beordret til at holde kæft

Balder Blog 15 april 2009 - Så meget for Sarkozys mandfolkeord om ytringsfrihed

Balder Blog 31 juli 2008 - Video: Store demonstrationer mod EU diktaturet i Irland ved besøg af Sarkozy

Balder Blog 30 juli 2008 - Frankrig: LICRA Jødisk ‘anti-racistisk’ organisation trækker Charlie Hebdo bladtegner Maurice Siné i retten

Balder Blog 29 juli 2008 - Jean Marie Le Pen taler i EU parlamentet i Strassbourg den 10 juni 2008

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 20 november 2007 - Frankrig: Vincent Reynouard dømt et års fængsel for holocaust-benægtelse

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France


Print Post