Michael Coren er en britisk født canadisk studievært der har sit eget Tv-program. Han er kendt som en ivrig filosemit, og hans far er Jøde, mens han er selv Katolik.

At hans far er Jøde kan man høre ham fortælle i det meget amusante klip hvor Lars Hedegaard fortæller en mistroisk Coren at han skam virkelig er Jøde.

Coren har i øvrigt lavet mange interviews med Hedegaard, Mark Steyn, og masser af andre kendisser på den antiislamiske pro-zionistiske højrefløj.

I programmet der gæster rabbineren Shmuley Boteach, som vist spillede en rolle ved retssagen omkring Michael Jacksons død, umiddelbart en jødisk version af en amerikansk tv-prædikant. En særdeles ulækker sælgertype. Han er i studiet i anledning af sin bog, der har den provokerende titel 'Kosher Jesus'.

Og det førstehåndsindtryk fortager sig ikke når vi kommer længere ud i substansen. Shmuley Boteach er en af de mest arrogante Jøder jeg har hørt, selv om der er trængsel omkring toppen af denne kategori. Han hovedtese er, frit oversat, at de Kristne har forfulgt Jøderne i 2.000 år, så nu har Jøderne carte blanche til at gøre hvad der lyster dem.

Michael Coren vs Rabbi Shmuley Boteach - Feb 23, 2012 | YouTube beskrivelse
 

Michael Coren får på et tidspunkt nok af rabbinerens frække benægtelse af virkeligheden; den virkelighed, at der på trods af alle mulige indrømmelser og prostrationer fra kristen side, stadigvæk fra jødisk side findes en masse negativitet mod Kristne, Kristendommen og Jesus , og at også Hollywood har det med at portrættere Kristne på en negativ måde.

 
  Michael Coren - Shmuley Boteach

Den professionelle Jøde er ikke sent til at påstå at nu er Coren i gang med 'klassiske konspirations-teorier' om Jøder der kontrollerer Hollywood og bankerne, og gør et stort nummer ud af at fortælle at verdens største mediemogul Rupert Murdoch ikke er Jøde (men dog ærkezionist!) . Det ender i et mundhuggeri.

Coren tager dog ikke den glatte rabbiners virkelighedsbenægtelse for gode varer. På en næsten jødesmart måde siger den katolske Coren, at det at Jøderne gør det så godt i Hollywood er ros, og godt og positivt!

Men han holder dog på at Jøderne generelt bliver ved med at nære et had mod de Kristne. Til sidst er det som om Coren kunne have lyst til at smide den frække rabbiner korporligt ud; det er ikke ligefrem amoriner der flyver gennem luften.

Meget underholdende!

Hernede Lars Hedegaard på Michael Coren Show: I'd rather be a Jew
Lars Hedegaard på canadisk tv: Jeg er Jøde! - Watch at Metacafe
 

Kommentar: Boteach-klippet illustrerer at i hvert fald nogle Jøder ind i mellem har det med at overspille deres hånd, og desuden at det ser ud til at en svær opgave at være jødeelsker, for ikke sjældent bliver kærligheden ikke gengældt, men som her, mødt med krav om underkastelse.

Relateret:

En anden side af Michael Coren:
Avpixlat 6 marts 2012 - Brian Lilley och Michael Coren om gravskändningarna i Libyen

Balder Blog 27 februar 2012 - Jøder vil forbyde Islandsk Salme - Wiesenthal-Centerets brev til radio-tv-direktør Páll Magnússon (dansk oversættelse)

Balder Blog 26 februar 2012 - Simon Wiesenthal Center kræver 400 år gammel ‘antisemitisk’ Islandsk Påskesalme censureret

Balder Blog 27 februar 2012 -Simon Wiesenthal Center's letter to Iceland's Radio & TV Director Pall Magnusson over 400 years old 'anti-Semitic' Hymn

Jesus kunne være blevet æret som en stor rabbiner, mente Bent Melchior, hvis ikke han havde forbrudt sig mod nogle af jødernes helligste forestillinger. Han plaprede løs om de kristnes had, men nævnte ikke med et ord det enorme had mod Kristus, korset, og alt det kristne der fremgår af Talmud, ikke noget om horen Maria og Jesus der koger i ekskrementer i helvede....
Balder Blog 24 december 2008 - DR holder fast i traditionen med anti-kristne udsendelser omkring Julen - Bent Melchior og Jesus (Jesus var Fariseer - en stor rabbiner)

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Canada


Print Post