Terrorister fra 'Den Fri Syriske Hær'
   
 
  Ayman Al-Zawahiri - Al-Qaeda leder
   
 
  Bashar Al-Assad og Serguei-Lavrov, russisk udenrigsminister, i Damaskus den 7. februar 2012
   
 
  Hizb ut-Tahrir organiserer protest-demonstration mod Præsident Assads regering i Syrien På vej mod borgerkrig
   
 
  Terrorstøtten Nick Hækkerup dansk 'forsvarsminister' lover danskerne evig krig

Igennem 11 måneder har de vestlige magter og Golfstaterne ført en kampagne for at destabilisere Syrien. Flere tusinde lejesoldater infiltrerede landet. Rekrutteret af agenturer af det sunni-ekstremistiske samfund i Saudi-Arabien og Qatar, kom de til Syrien for at vælte den 'Alawitiske tronraner' Bashar al-Assad, og indføre et Wahhabistisk inspireret diktatur.

De har nogle af det mest avancerede militære udstyr til rådighed, herunder natsynssystemer, kommunikationscentre, og fjernstyrede robotter til brug for byguerillaen. Hemmeligt støttet af NATO, har de også adgang til vigtige militære oplysninger, herunder satellitfotos af syriske troppebevægelser og telefonaflytninger.

Dette er fejlagtigt blevet præsenteret for den vestlige offentlighed som en politisk revolution knust i blod af et hensynsløst diktatur. Selvfølgelig er denne løgn ikke blevet slugt overalt.

Husker CIAs tidliger bedrifter

Rusland, Kina og Latinamerika og de Caribiske ALBA-medlemsstater afviste denne forklaring. De har hver for sig en historisk baggrund, der giver dem mulighed for at kunne forstå, hvad der er på spil. Russerne har Tjetjenien i tankerne, Kineserne tænker på Xinjiang, og latinamerikanere tænker på Cuba [Bay of Pigs] og Nicaragua [Contraerne]. I alle disse tilfælde var CIAs destabiliserings-metoder de samme bortset fra den ideologiske eller religiøse indpakning.

Det mest besynderlige ved denne situation er at se hvordan de vestlige medier narrer sig selv til at tro at Salafisterne, Wahhabisterne og Al-Qaeda-krigerne er motiveret af demokratiske principper, mens de fortsætter med via radio og tv-satellitkanaler fra Saudiarabien og Qatar at kræve lederen af Alawi 'kætterne' og Den Arabiske Liga observatørers hoveder på et fad.

Jihad mod Syrien

Det betyder åbenbart meget lidt lidt, at Abdel Hakim Belhaj (nummer 2 i Al-Qaeda og nuværende militære guvernør i Tripoli, Libyen) kom personligt til at installere sine mænd i det nordlige Syrien, og Ayman Al-Zawahiri (nuværende leder af al-Qaeda, siden Osama bin Ladens angivelige død) har opfordret til en jihad mod Syrien; den vestlige presse fortsætter med at forfølge sin romantiske drøm om en venstreorienteret revolution.

Endnu mere latterligt er det at høre de vestlige medier slavisk udbrede den daglige propaganda fra den syriske gren af Det Muslimske Broderskab råbe op om regimets forbrydelser og dens ofre, i navn af det Syriske Observatorium for Menneskerettigheder.

Siden hvornår har dette broderskab af kupmagere bekymret sig om menneskerettigheder?

Alt de vestlige efterretningstjenester skulle gøre for at forvandle terrorister til 'demokrater', var at sørge for at marionetforetagendet 'Syrian National Council' dukkede op på scenen, med en Sorbonne-uddannet professor som præsident, og elskerinden af den tidligere chef for DSGE som talskvinde.

Løgn ophøjet til realitet af medierne

I en håndvending blev løgnen en medie-realitet. Dem som blev bortført, mishandlet og myrdet af den Wahabistiske Legion, bliver af pressen forvandlet til tyrannens ofre. Værnepligtige soldater fra alle trosretninger som forsvarer deres land mod aggressionen, blive skildret som sekteriske Alawitiske soldater, der undertrykker deres befolkning.

Destabiliseringen af Syrien af fremmede bliver behandlet som om det er endnu en episode af det 'Arabiske Forår'. Emiren fra Qatar og den Saudiske konge, to absolutte eneherskere som aldrig har afholdt demokratiske valg i deres lande, er blevet ikoner for revolution og demokrati.

Frankrig, England og USA, som lige har været skyld i 160.000 Libyeres død, ved at overtræde den mandat de fik af Sikkerhedsrådet, er blevet filantroper der er ansvarlige for beskyttelsen af civilbefolkningen.

Læs resten af Thierry Meyssans artikel her:

Voltaire.net 14 februar 2012 - End of game in the Middle East (Thierry Meyssan hattip Jon Dore)

Relateret:

Dansk-Syrisk-Forening på Facebook

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 22 februar 2012 - Patrick Buchanan fhv. præsidentiel rådgiver, om USAs udenrigspolitik bl.a. Iran, Syrien og Israel

Balder Blog 21 februar 2012 - Nyt dybdepunkt for DR - Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 22 december 2011 - Næsten alle pressens nyheder om Syrien stammer fra én mand; Chami Abdul Rahman i London

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 8 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, Syrien, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video with Syrian expats such as Muhammad Mahfoud in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)


Print Post