Urimelig diskriminerende og nedladende behandling af debattør

 
  Muhammad Mahfoud Dansk-Syrisk Forening
 
  Puk Damsgård interviewer værnemager
 
  Ahmad al-Araby - desertør fhv. Kaptajn
 
  Muhammad Mahfoud: Vi har set i tusindvis af de billeder her på YouTube som blev fabrikeret, ren fabrikation, jeg har sendt Jer nogle links som bevis på det her. Balder lagde mærke til at slagene som 'ofret' modtager nærmest ser ud til at være skuespil. Mange af slagene ser ikke ud til at ramme ofret for alvor.

Det var en bedrøvelig affære som DRs Horisont under ledelse af Steffen Kretz blev til her i aftes, mandag den 20 februar 2012.

Efter igennem et års tid have dæmoniseret Syrien og præsident Assads regering flere gange om dagen, ved hjælp af simpel rygtespredning illustreret af anonyme YouTube videoer, hvoraf en enkel én fra "en meget troværdig kilde", viste sig at være en lodret forfalskning, hvilket DRs Thomas Falbe og karrierereporteren Steen Nørskov måtte undskylde for, skulle man for en gangs skyld have lejlighed til at høre en anden vinkel på sagen.

Alligevel begyndte udendelsen med noget der meget vel på sigt kunne afstedkommen endnu en undskyldning fra Danmarks Radio. Igen 'billeder af tortur af syriske fanger' angiveligt optaget af syriske soldater selv.

'Dissident' inviteret i studiet

Nu var tiden kommet hvor en anden stemme end de sædvanlige NATO-programmerede nyhedsoplæsere der uafbrudt spyer deres NATO-NWO-propaganda, have en chance for at blive hørt.

Og ganske rigtigt. Den herboende syriske patriot Mohammad Mahfoud, formand af Dansk-Syrisk forening, der støtter præsident al Assad, og et frit og uafhængigt Syrien, var inviteret til studiet sammen med den i syriskfødte Palæstinenser Naser Khader.

Interviewet i studiet blev introduceret, afbrudt og afsluttet med et hav af propagandaklip og ildevarslende speak. Kretz introducerede den modige syriske patriot med hånende ord der skulle antyde at han vel nok var den eneste i Danmark der havde sådanne idiotiske synspunkter.

Af den tid hvor de tre sad ved bordet, udfyldte Naser Khaders sædvanlige usammenhængende og repetitive overfladiske munddiarree skønsmæssigt 80%.

Dissident med substans og dybde

Men hvor Mohammad Mahfoud fik lejlighed til at få et par ord igennem viste der sig at være substans.

Mahfoud henviste til at mange internationale kilder anerkendte den massive støtte præsident Assad har i befolkningen.

Mahfoud fremførte også at Assad er populær hos 80% af den syriske befolkning, og at dette bekræftes af udenlandske journalister, samt af danske journalisters udtalelser, blandt andet fra folk fra DR, Jyllands-Posten og Berlingske. Men også dette fik kun en foragtelig skuldertræk fra hr. Steffen Kretz; 'Det har vi ikke rapporteret i DR' (med andre ord Muhammad Mahfoud lyver)

Hans holdning overfor Mohammad Mahfoud mindede om Deadlinestudieværten Nikolaj Sommer, da denne dybt forarget over at møde en person med sine helt egne holdninger, der oven i købet turde komme frem med dem, spurgte DR-sport-praktikanten Samira Niknam Tavin; 'Kan du, kan du, kan du som en borger i Danmark mene det?' Og det kunne hun ikke, for efterfølgende satte DDRs zionistisk okkuperede ledelse en stopper for Samiras videre karriere.

Når Mahfoud spørges om de syv tusinde der angiveligt er omkommet siden Det Muslimske Broderskab hjulpet af CIA-agenter og andre udenlandske terrorister, begyndte deres kamp mod landets regering, svarer han at man skal tænke på, at disse tal omfatter mindst 2.600 ofre blandt syriske militærfolk og Assad-sympatisører. (teksten fortsætter under videoen)

DR Horisont om Syrien med Kretz, Khader og Dansk-Syrisk Forenings Mohammad Mahfoud
Horisont 20 februar 2012 - Vært: Steffen Kretz
 

Hvis man skulle have været i tvivl om DRs overlagte propaganda-strategier, så må denne udsendelse være en øjenåbner, da den tydeligvis fra start til slut var programmeret til at udstille Mohammad Mahfoud som en taber og vel nærmest en fæl forbryder.

  Christof Lehmann - Facebook
Et klart stykke "Hit Piece" bestillingsarbejde af DR Horisont; som forventet. Et lignende stykke bestillingsarbejde var Horisonts misrepræsentation af den Danske fysiker Niels Harrit´s ord, udsagn og evidens omkring begivenhederne den den 11. September 2001, som resulterede i en anke ved det Presseetiske Råd. Horisonts bestillingsarbejde må ses i perspektiv af en forventet massiv terrorkampagne i Syrien omkring den 26. februar, hvor det Syriske folk afholder et referendum om den nye forfatning, og et forventet militærangreb imod Syrien senest den 7 - 8 marts. Horisont viser sig her som det det er; en veltunet, høj professionel propaganda apparat, som i dette tilfælde aktivt medvirker i at forberede den Danske opinion på stiltiende at acceptere endnu en ulovlig NATO krig.

Det var åbenbart for risikabelt at give hr. Mahfoud en ærlig chance for at tale sin sag, og derfor skulle det planlagte karaktermord bakkes op af mange afbrydelser med de samme lamme propagandaklip vi har set så mange gange før.

Kretz' fanatisme var værre end det vi sædvanligvis ser i DDR. Man kommer næsten til at spekulere over i hvorvidt Steffen Kretz har personlige grunde til at opføre sig som han gjorde...

Udvalget af kilder der bringer alternative historier og forskellige vinkler angående situationen i Syrien er enormt.

Det omfatter en del velkendte internationale aviser og Tv-medier hvor der, selv om den overvejende propaganda svarer til det vi hører i Danmark, ind i mellem afveksles med røster der er kritiske overfor NATO, EU, USA, Israel den Arabiske Liga og FN, derudover er der den russiske kanal Russia Today, og en stribevis af radio og tv interviews med forskellige mere og mindre kendte journalister, politikere, samfundskritikere, og militærfolk fra mange forskellige lande.

Alligevel forfægter de danske medier, og her DR på en meget særlig måde, den ide at lige den ensidige propagandaversion af virkeligheden de aften efter aften fyrer af, er det eneste der har nogen gang på jorden.

 

Steffen Kretz: 'Vi uafhængige journalister kan ikke få lov til at komme ind i Syrien'.

Kommentar: 'uafhængige journalister', min røv. Hele den danske journaliststand agerer NATO-EU-CIA-Mossad og NWOs forlængede arm.

Mit råd til Syrerne, Iranerne og alle andre folkeslag der risikerer overgreb fra de 'vestlige' imperialister: Hvor og når i har mulighed for det, så går målrettet efter disse illegale kombattanter der udgiver sig for at være 'uafhængige journalister', ikke mindst dem fra Danmark, og anvend de samme metoder mod dem, som deres øverste leder Obama-Netanyahu anbefaler mod deres modstandere. Brug eventuelt droner hvis I ikke kan fange dem levende. Og luk aldrig en dansk journalist ind, for uanset hvad, så vil han eller hun skrive de historier som NATO og Co. vil høre.

Danske og andre 'vestlige' journalister har spillet en stor rolle ved med deres forløjede propaganda at legitimere de igangværende myrderier i hele Mellemøsten.

Det er nok derfor 'journalisterne' holder så krampagtigt fast ved de forestillinger der legitimerer deres dødbringende propagandaindsats.

Syrian expats in Denmark support Bashar al-Assad - Muhammad Mafoud 18 maj 2011
Syrian expats in Denmark support Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports
Vært: Lillian Gjerulf Kretz (gift med Steffen Kretz) - Reporter in the field Steen Nørskov
 

Fra Stop Terrorkrigen:

Syrien: På vej mod borgerkrig

’Syriens venner’: Enhedslisten og Hizbut-Tahrir i fælles kamp

Stop Terrorkrigens spørgsmål til Enhedslisten

 
  Hizb ut-Tahrir organiserer protest-demonstration mod Præsident Assads regering i Syrien

Med undtagelse af Dansk Folkeparti har alle folketingspartier – Enhedslisten inklusive – tilsluttet sig dansk deltagelse i en kriminel international organisme, som hyklerisk kalder sig ’Syriens Venner’. Den mødes til formelt stiftende møde i Tunis den 24. februar.

’Syriens Venner’ er et initiativ fra den franske præsident Sarkozy (som ligesom i tilfældet Libyen igen ikke mindst handler på vegne af USA og Israel). De omfatter det imperialistiske USA, de fleste imperialistiske EU-lande og den reaktionære Arabiske Liga, og præges af lande som Saudi-Arabien og Ægypten, som er verdensberømte for deres håndhævelse af menneskerettighederne.

Kræfterne bag ’Syriens Venner’ erklærer åbent, at det er et initiativ, der skal støtte den ’syriske opposition’, der vil vælte Assad-regimet, efter at Rusland og Kina med et veto har stoppet for sanktioner gennem FNs sikkerhedsråd.

I tilfældet Libyen blev en resolution om flyforbudszoner brugt som påskud for en NATO-krig, der bragte Gadaffi-regimet til fald og etablerede et islamisk regime af krigsherrer, som ifølge Amnesty International i vid udstrækning anvender tortur og myrder modstandere og personer med 'fejlfarver'.

Læs resten af denne glimrende artikel her:

Stop Terrorkrigen 20 februar 2012 - Syrien: På vej mod borgerkrig

Kommentar: Det er påfaldende hvor meget de forskellige kritikere af denne anti-syriske had-kampagne peger i samme retning. Uanset det politiske og ideologiske ståsted, højre, venstre, nationalister, internationalister, vel eller freds-orienteret er analysen nogenlunde det samme. Er det ikke tankevækkende? Ikke for vores hjemlige hjernevaskede hjernevaskerkorps. Men enigheden giver også et vist håb om at dette vanvid må kunne stoppes inden der anrettes endnu mere skade og påføres endnu mere lidelse.

Relateret

Dansk-Syrisk-Forening på Facebook

Mistænkeliggørelse af Muhammad Mahfoud i systempressen »Det er ikke fredelige demonstranter, der er på gaden i Syrien. Det er et lille mindretal af ekstremister, salafister (fundamentalistiske sunnimuslimer, red.), der vil indføre sharia. Langt de fleste syrere støtter præsident Assad, og sådan er det også blandt syrerne her i Danmark og i andre lande. Omkring 90 procent af syrerne her i Danmark støtter Assad,« siger Mohammad Mahfoud, der afviser, at han er agent for det syriske styre. »Jeg har boet her i Danmark i 20 år, og hverken jeg eller andre i Dansk Syrisk Forening er i familie med eller relateret til styret i Syrien. Vores mål er at gå imod den propaganda, som den syriske præsident er offer for. Vi mener ikke, at det er Vesten og USA, der skal bestemme i Syrien, og Assad er jo indstillet på reformer og har allerede gennemført en del. Men han kan ikke komme videre på grund af ekstremisterne,« forklarer Mohammad Mahfoud.
Berlingske Tidende 16 juli 2011 - Assads folk overvåger syrere i Danmark

Uriasposten 22 februar 2012 - Falder Bashar må alawitterne “søge op i bjergene og forskanse sig.. søge i eksil eller risikere udslettelse”

Information 16 februar 2012 - Syriens venner (Lasse Ellegaard)

Balder Blog 10 februar 2012 - Syrien: Tror du på danske NWO mediers propaganda? Hør Lizzie Phelans analyse  

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Balder Blog 19 januar 2012 - Max Blumenthal: De nægter at sige Israel-ordet - Gingrich og Romneys finansielle bagmænd

Balder Blog 8 januar 2012 - Mediernes krigspropaganda: TV2’s Line Ernlund ville have Søvndal med på krig mod Syrien

Balder Blog 22 december 2011 - Næsten alle pressens nyheder om Syrien stammer fra én mand; Chami Abdul Rahman i London

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 8 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 25 agust 2011 - Wayne Madsen har besøgt Libyen - Fortæller en anden historie end Tantholdt, Nørskov og Steffen Jensen

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad (Mohammad Mahfoud) - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

 


Print Post