René Samuel Sirat - Rabbineren som lavede udkastet til Frankrigs ekstremt undertrykkende hatespeech- og censurlove
   
 
  Den franske forfatter Hervé Ryssen har gjort et stort arbejde med at afdække blandt andet jødisk femtekolonne-virksomhed og krigshetz i sine mange bøger om 'den jødiske fare' (Le Peril Juif).

Fransk kanguru-domstol dømmer stifteren af Frankrigs patriotiske parti Front National, der sagde at 'Nazisternes besættelse af Frankrig ikke var specielt umenneskelig'. Selvfølgelig føler den venstreorienterede men i det store hele ufarlige britiske sprøjte sig ikke for højt hævet til at klippe citatet ved ordet 'umenneskeligt', og undlader at bringe resten af sætningen.

Den store franske patriot sagde i virkeligheden ord med følgende strækning: 'at Nazisternes besættelse af Frankrig ikke var specielt umenneskeligt, i sammenligning med f.eks. Polen'.

En fransk domstol i Paris stadfæstede dommen fra 2009 på tre måneders fængsel (betinget) og en bøde på ca. 70.000 kr.

Rivarol

Le Pen havde i 2005 sagt til det højreorienterede ugeblad Rivarol: 'I Frankrig var den tyske besættelse i det mindste ikke særlig umenneskeligt, selv om der var en del udskejelser, hvilket er uundgåeligt for et land der er 550.000 kvadrat-kilometer stor.'

Han tilføjede: 'Hvis tyskerne havde udført massehenrettelser i hele landet, som de populær myter påstår, ville der ikke have været brug for nogen kz-lejre for politiske fanger.'

Hjulpet af Vichy-regeringen, der havde et vist samarbejde med tyskerne, deporterede tyskerne omkring 70.000 franske Jøder til arbejdslejre under besættelsen fra 1940 til 1944. [Dog undgik to tredje dele af de franske Jøder deportation. Lige som samarbejdsregeringen i Danmark, undgik Frankrig den totale ødelæggelse, og blev i millionvis af franske borgeres liv sparet, ved at indgå aftaler med Tyskerne.]

Le Pen sagde at han nu ville anke til den højeste retsinstans i Frankrig, og han kritiserede dommerne for at have afsagt dommen under en valgkamp.

Jean-Marie Le Pens datter, Marine Le Pen, som nu leder Front National, indtager en tredje plads i meningsmålingerne i kampen om præsidentembedet.

I en meningsmåling foretaget i onsdags af Harris Interactive, havde Marine Le Pen en tilslutning på 20% af stemmerne, mens Sarkozy lå på 24, og socialisternes kandidat François Hollande på 29%.

Valget foregår i to omgange i april og maj.

Den zionistiske krigshetzer Bernard-Henri Lévi og stammens vaner tro ytringsfrihedsmodstander, fungerer helt åbenlyst som kryptojøden Sarkozys geheimerat.

Overskrift: Bachar al-Assad er den næste på listen.

   

Kilde:

The Guardian 16 februar 2012 - Jean-Marie Le Pen convicted of contesting crimes against humanity (Angelique Chrisafis)

Relateret:

The Local 15 februar 2012 - French MP: gays were never deported by Nazis

Homoseksuelle blev heller ikke forfulgt i Frankrig. Stor opstandelse da et medlem af Sarkozys parti UMP; Christian Vanneste sagde det... - (Det samme i Holland)
Novelles de France 16 februar 2012 - Éric Zemmour soutient Christian Vanneste et allume Jean-François Copé

Expatica 15 februar 2012 - Sarkozy party MP slammed for denying Nazi gay deportations

Balder Blog 3 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Balder Blog 1 juli 2010 - Frankrig: Stor sejr for Front Nationals Marine Le Pen i første valgrunde

Balder Blog 29 juli 2009 - Jean Marie Le Pen taler i EU parlamentet i Strassbourg den 10 juni 2008

Balder Blog 14 februar 2008 - Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France


Print Post