René Samuel Sirat - Rabbineren som lavede udkastet til Frankrigs ekstremt undertrykkende hatespeech- og censurlove
   
 
  Den franske forfatter Hervé Ryssen har gjort et stort arbejde med at afdække blandt andet jødisk femtekolonne-virksomhed og krigshetz i sine mange bøger om 'den jødiske fare' (Le Peril Juif).

Fransk kanguru-domstol dømmer stifteren af Frankrigs patriotiske parti Front National, der sagde at 'Nazisternes besættelse af Frankrig ikke var specielt umenneskelig'. Selvfølgelig føler den venstreorienterede men i det store hele ufarlige britiske sprøjte sig ikke for højt hævet til at klippe citatet ved ordet 'umenneskeligt', og undlader at bringe resten af sætningen.

Den store franske patriot sagde i virkeligheden ord med følgende strækning: 'at Nazisternes besættelse af Frankrig ikke var specielt umenneskeligt, i sammenligning med f.eks. Polen'.

En fransk domstol i Paris stadfæstede dommen fra 2009 på tre måneders fængsel (betinget) og en bøde på ca. 70.000 kr.

Rivarol

Le Pen havde i 2005 sagt til det højreorienterede ugeblad Rivarol: 'I Frankrig var den tyske besættelse i det mindste ikke særlig umenneskeligt, selv om der var en del udskejelser, hvilket er uundgåeligt for et land der er 550.000 kvadrat-kilometer stor.'

Han tilføjede: 'Hvis tyskerne havde udført massehenrettelser i hele landet, som de populær myter påstår, ville der ikke have været brug for nogen kz-lejre for politiske fanger.'

Hjulpet af Vichy-regeringen, der havde et vist samarbejde med tyskerne, deporterede tyskerne omkring 70.000 franske Jøder til arbejdslejre under besættelsen fra 1940 til 1944. [Dog undgik to tredje dele af de franske Jøder deportation. Lige som samarbejdsregeringen i Danmark, undgik Frankrig den totale ødelæggelse, og blev i millionvis af franske borgeres liv sparet, ved at indgå aftaler med Tyskerne.]

Le Pen sagde at han nu ville anke til den højeste retsinstans i Frankrig, og han kritiserede dommerne for at have afsagt dommen under en valgkamp.

Jean-Marie Le Pens datter, Marine Le Pen, som nu leder Front National, indtager en tredje plads i meningsmålingerne i kampen om præsidentembedet.

I en meningsmåling foretaget i onsdags af Harris Interactive, havde Marine Le Pen en tilslutning på 20% af stemmerne, mens Sarkozy lå på 24, og socialisternes kandidat François Hollande på 29%.

Valget foregår i to omgange i april og maj.

Den zionistiske krigshetzer Bernard-Henri Lévi og stammens vaner tro ytringsfrihedsmodstander, fungerer helt åbenlyst som kryptojøden Sarkozys geheimerat.

Overskrift: Bachar al-Assad er den næste på listen.

   

Kilde:

The Guardian 16 februar 2012 - Jean-Marie Le Pen convicted of contesting crimes against humanity (Angelique Chrisafis)

Relateret:

The Local 15 februar 2012 - French MP: gays were never deported by Nazis

Homoseksuelle blev heller ikke forfulgt i Frankrig. Stor opstandelse da et medlem af Sarkozys parti UMP; Christian Vanneste sagde det... - (Det samme i Holland)
Novelles de France 16 februar 2012 - Éric Zemmour soutient Christian Vanneste et allume Jean-François Copé

Expatica 15 februar 2012 - Sarkozy party MP slammed for denying Nazi gay deportations

Balder Blog 3 december 2010 - Frankrig: Jean-Marie Le Pen frikendt for opfordring til had mod Muslimer

Balder Blog 1 juli 2010 - Frankrig: Stor sejr for Front Nationals Marine Le Pen i første valgrunde

Balder Blog 29 juli 2009 - Jean Marie Le Pen taler i EU parlamentet i Strassbourg den 10 juni 2008

Balder Blog 14 februar 2008 - Jean Marie Le Pen dømt til 3 måneder betinget og 75.000 kr i bøde

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - France


Print Post

Dagens citat
»Jøderne er som jeg finder dem meget, meget selviske. De bekymrer sig ikke over hvor mange Estere, Lettere, Finner, Polen, Jugoslaver, eller Grækere der er blevet myrdet som flygtninge, så længe Jøderne får særbehandling « (Harry S. Truman)