"Glem alt om festerne med en indbudt mavedanser og kebab-menu"

Medhat Khattab der er medlem af byrådet for partiet Venstre i Svendborg er kirurg og kom til Danmark fra Egypten i 1981 mener "Integrationsrådet" er en fiasko og har ikke lyst til at fungere som det han kalder en "kransekagefigur".


Medhat Khattab
Venstre

Medhat Khattab har fra begyndelsen vist at være af en ganske anden støbning end folk som f.eks. Kamal Quereshi, og har ikke meget til overs for det sædvænlige klynk fra indvandrere, deres organisationer og deres danske støttepædagoger.

Han fortæller bl.a. følgende til Fyens Stiftstidendes Henrik Bjerg Jensen:

Fordi rådet ikke har nogen egentlig magt, møder mange af medlemmerne heller ikke op. Vi har måttet aflyse møderne gang på gang, og nogle af Integrationsrådets medlemmer har jeg aldrig set. Integrationsrådet har kun rådgivende funktion, og det minimerer i sig selv dets betydning. Samtidig er alle væsentlige spørgsmål på området reguleret af staten. Der er kun småsager tilbage til kommunerne.

Medhat Khattab mener at sagen er meget enkelt:

Målet for integration er selvforsørgelse. Indvandrere skal ud og tjene penge selv og lære at føle respekt for demokratiske spilleregler. Glem alt om festerne med en indbudt mavedanser og kebab-menu. De betyder intet.

Han mener i øvrigt at Integrationen i Danmark går dårligt, og i Svendborg endnu dårligere, og at ansvaret er statens eller kommunernes og ikke integrationsrådene, (som der pt. findes otte af)

Jesper Kiel Enhedslisten
Jesper Kiel
Enhedslisten

Hans byrådskolleger kritiserer ham for beslutningen og hans udtalelser, men når man hører at en vis Jesper Kiel (EL) som har en blakket fortid på den ekstreme venstrefløj er blandt kritikerne, så fornemmer man straks at lidt ret må manden da bestemt have.

Andre der er kritiske overfor Medhat Khattab er Jørn Jensen (S), Jørgen Pless (Borgerlisten), Bruno Hansen (SF) men også Lars Erik Hornemann (V) Svendborgs kommende borgmester (V). Læs hele artiklen i Fyens Stiftstidende: Væk med integrationsrådet

Uniformerede kameler i mosen ???

En fornuftig mand skulle man umiddelbart mene, efter hvad vi lige har læst om Medhat Khattab, men også her er der kameler i mosen hvor en ugle havde været mere anbragt:

Medhat Khattab, byrådsmedlem for Venstre i Svendborg har foreslået følgende for at løse problemer i områder som Vollsmose; nemlig et særligt muhamedansk politikorps.

Medhat Khattab lider også af det mest almindelige muhamedanske syn på ytringsfriheden.

I Radio Fyn den 30. januar udtaler han: ”Vi skal værne om ytringsfriheden, men ikke for enhver pris”. Her tænker han på tegningerne af Muhammed i Jyllands-Posten.

Hans Erik Hansen i Fyns Amts Avis 1/2 2006: Khattab og ytringsfriheden

Han ligeledes blevet stærkt kritiseret af sin partifælle Anders Basbøll (folketingskandidat for Venstre på Fyn), for at kritisere et forslag fra Bassbøll der havde til hensigt at afskaffe blasfemiparagraffen. Han (Khattab) spurgte om vi nu skulle have rene racer, og at vi ikke skulle blive som Nazityskland.

Jeg citerer fra Anders Bassbølls blog:

Anders Basbøll Venstre Folketingskandidat
Anders Basbøll
Venstre

Jeg må erkende det er en hård kamp at tage op. Men jeg er jo altså ikke nazist, bare fordi jeg synes nazister må have lov til at udtale sig. Og det er vel ikke så mærkeligt. Jeg vil heller ikke forbyde socialdemokratiet, men det gør mig da ikke til socialdemokrat.

Jeg synes simpelthen alle mennesker skal have lov til at sige det de mener. Hvis det gør mig til ekstremist, vil jeg gerne være ekstremist.

Hvad blev der af Voltaires ord fra oplysningstiden, om han han var meget uenig med en person, men ville kæmpe til døden for at han kunne få lov til at give udtryk .

Jeg får aldrig så meget tillid til staten at jeg vil give den magt til at bestemme hvad man må sige og mene!

Jeg havde ellers som sædvænlig en moralprædiken om subtile kulturforskelle parat, men jeg stopper her med disse kloge ord fra Anders Basbøll i mente, da et sådant ubetinget forsvar for ytringsfriheden "ohne wenn und aber" ikke længere er helt så almindeligt i vores hård plagede land.

Balder

Relateret:

Update - Klaphatten er aktuel igen:

Uriasposten 19 februar 2011 - Konservativ lokalpolitiker jubler over østrigsk blasfemidom: Muhammed frikendt for pædofili

Uriasposten 15 marts 2008 - Respekter andre religioners følelser, eks. islam og islam

Uriasposten 16 oktober 2007 - Medhat Khattab (NA) politianmelder Langballe for ‘menneskesynsovertrædelse’.


Print Post