Claude Guéant i maj 2011: 'I modsætning til de populære myter er det usandt at vi har brug for de talenter og færdigheder som indvandrere er i besiddelse af.'
 
  Harlem Désir - Den franske Bashy
Vi har ikke brug for indvandrernes 'talenter'. Husk Bashy, 'Oliver' , og en lang række andre indvandrerpolitikere der blev taget med fingrene ind i klejnekassen.

Den franske indenrigsminister Claude Guéant, der tilhører Sarkozys UMP-parti, skabte opmærksomhed i lørdags med sin udtalelse om at ikke alle civilisationer er lige. Géant sagde også, at 'vi skal beskytte vores civilisation'.

Guéant, kom med udtalelsen på et møde organiseret af en patriotisk studenterorganisation.

'Dem som forsvarer frihed, lighed og broderskab ser for os ud til at være dem som accepterer tyranni, undertrykkelse og social og etnisk had, ' sagde politikeren, hvis ministerområde også dækker indvandring.

Harlem Désir, en ikke europæiske indvandrer der også er kendt som 'den franske Obama', som er nr. 2 i det franske socialistparti, kaldte Guéant et talerør for Front National.

Désir mente at det regerende højreorienterede parti UMP er i moralsk forfald, såvel hvad angår vælgertilslutning som moralsk set.

Den franske Bashy Quereshy

Fra hjemmesiden Chantou Vive la Vie

Harlem Désir blev den 17. december 1998 dømt til 18 måneders fængsel (betinget) og 30.000 frank i bøde for misbrug af fælles midler. Fra november 1986 til oktober 1987 var Désir præsident af SOS-racisme.

Han arbejdede også for 'Det Regionale Forbund for undervisning og træning af Migranter' i byen Lille. Han var hyret til en stilling som 'fastansat underviser', for hvilket han fik en biindtægt på 10.500 frank.

Ifølge anklageren bestilte han ikke noget som helst for pengene.

Socialisten kritiserede for nyligt Frankrig og Italien for ikke at acceptere alle indvandrere fra Tunesien og Libyen.

Angående overskriften den franske Bashy Quereshy: Også den Talende Alpehue blev i sin tid anklaget for misbrug af midler da han var formand for indvandrerforeningen 'Poem', hvorefter han blev detroniseret.

Kilder:

De Telegraaf 6 februar 2012 - Minister: beschavingen niet gelijkwaardig

Chantou Vive la Vie 25 april 2011 - Le donneur de leçons : Harlem DESIR !

 
  Online meningsmåling Le Matin 30 januar 2012 - Hvilken af præsident-kandidaterne ville De stemme på i dag?

Kommentar: Den franske UMP-ministers udtalelser skal nok ses som et forsøg på at kapre vælgere fra Marine Le Pens Front National.

Moraler, løfter og erklæringer der kommer fra den opportunistiske populist Sarkozy og omegn skal tages med mere end ét gran salt.

Man fristes til at lykønske Front National med sin fremgang den seneste tid. Men desværre er også Front National under den store mands datter Marine, degeneret til ukendelighed til en multietnisk pro-zionistisk afart...

I sin nuværende form vil partiet utvivlsomt kunne tjene som kontrolleret opposition.

Marine Le Pen er kønnere end sin far, og også mere diplomatisk, om hun er en værdig efterfølger til at lede partiet er tvivlsomt. Umiddelbart lader det til at der er kommet lidt for meget vand i vinen til at den stadigvæk fortjener betegnelsen..

Relateret:

Deuxballes 20 november 2012 - Claude Guéant’s monstrosity, or why foreign graduates are no longer welcome in France

Balder Blog 8 november 2011 - Sarkozy til Obama på G20 topmødet: Netanyahu er en løgner - kan ikke klare at se ham

Balder Blog 30 oktober 2011 - Frankrig: Claude Dray jødisk milliardær og ven af Sarkozy myrdet af professionel lejemorder

Balder Blog 15 august 2009 - Så meget for Sarkozys mandfolkeord om ytringsfrihed

Balder Blog 31 juli 2008 - Video: Store demonstrationer mod EU diktaturet i Irland ved besøg af Sarkozy

Balder Blog 17 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder Blog 2 september 2007 - Sarkozy har narret vælgerne - Dropper modstand mod EU medlemskab af Tyrkiet


Print Post