'Holocaust-benægtelse' ikke strafbar - Ytringsfriheden vigtigere

 
  Joël Voordewind - ChristenUnie
   
 
  Stefan Wijkamp; 'den hollandske Hitler', kunne fejre succes forleden. Erstatning efter at enerådig borgmester lukkede fredeligt Nazi-grillparty i landsby ved hjælp af 80 mænd svært bevæbnet politi og nødretsbeføjelser. Misbrugte magtbeføjelser - Erstatning 2600 Euro.
   
 
  Strafbart i Holland - AEL karikatur

Amsterdam - Benægtelse af folkemord, så som 'holocaust' bliver ikke 'eksplicit' strafbart. Regeringen finder at ytringsfriheden vejer tungere. Dette rapporteres af kilder i Den Haag.

Regeringen kommer inden længe med en negativ reaktion på et lovforslag fra det lille fundamentalistiske og stedse mere kristen-zionistiske parti ChristenUnie. Partiet har (igen!) præsenteret et lovforslag der vil gøre det strafbart at benægte, retfærdige, eller bagatellisere folkemord. Initiativtager Jool Voordewind vil 'give et kraftigt signal', fordi 'krænkelse af Jøder er tiltagende'.

Den typiske hollandske krinkelkrogede forbudt men ikke forbudt, tilladt, men ikke tilladt, 'hug en hæl og klip en tå' politik viser sig dog i den næste sætning i den korte artikel fra De Telegraaf, Hollands største og populistiske avis:

Mod mennesker som gør sig skyldige i 'at krænke Jøder' (her menes udelukkende gennem ord) kan justitsvæsenet dog gribe ind via loven om 'gruppe-fornærmelse'.

Kilde:

De Telegraaf 26 januar 2012 - Ontkennen Holocaust niet in wet (Dennis Naaktgeboren og Wouter de Winther)

Kommentar:

Artiklen udmærker sig ved uklarheder. Artiklen giver jo indtryk af, at der på nuværende ikke findes nogen lov mod 'holocaustbenægtelse', hvilket i bedste tilfælde er en tilsnigelse, da der findes en bredere paragraf der er formuleret uden ordet 'holocaust'. Hollænderne har tidligere forfulgt den pro-palæstinensisk aktivist Ivo Jansen, for at publicere den hollandske version af 'Døde virkelig seks millioner', og har udleveret den Belgiske revisionist Siegfried Verbeke til tyskerne.

Der var en omfattende diskussion om problematikken i 2009 hvor VVD formand Mark Rutte kom i modvind fra zionistiske kredse da han plæderede for ytringsfriheden. Flere links nederst.

Den seneste tid har jeg dog bemærket at der for det meste uhindret af effektiv indgriben justitsvæsenet, er kommet (og gået) et hav af hollandske hjemmesider, hvor holocaust, zionisme og Jøder får en særdeles kritisk og ublid behandling, noget mindre sobert end på Balder Blog. Disse hjemmesiders ophavsmænd er dog tilsyneladende ikke Nationalister, som undertegnede, men skal formentligt findes mere i et venstreorienteret og pro-palæstinensisk USA, Israel og Globaliserings kritisk skeptiker-miljø, og ikke på det traditionelle venstreekstremistiske overdrev.

Faktisk harmonerer mange af disse siders underliggende påstande om Zionisternes hærgen gennem de seneste 100 år nogenlunde med mine, hvis man skralder det værste vrøvl af, selv om de politiske udgangspunkter formentlig er forskellige. Disse sider er kendetegnet af en svulstig retorik, med bastante, ofte lidt komisk overdrevne formuleringer og forsætlige provokationer. Dog hvad jeg ville kalde for indenfor grænserne af vestlig og ikke mindst hollandsk tradition for vidtgående og ofte plat og smagsløs satire og ironi.

Adolf Hitlers berømte biografiske bog 'Mein Kampf' er vist stadigvæk formelt forbudt i Holland, men det skulle ikke undre mig om også dette forbud ikke efterleves eller håndhæves. Dog holder seriøse hollandske revisionister, som 'King Arthur' og 'Gawain', sig skjult under pseudonymer, og føler sig aktivt forfulgt af justitsvæsenet på grund af deres yderst sobre videnskabelige skrifter. Eksemplet med den hollandske karikaturtegner Gregorius Nekschot er heller ikke befordrende for lysten til at stå åbent frem. Det kunne godt se ud til som om det hollandske Gedapo 'Gedachten Politi' bruger en flerstrænget tilgang, hvor man faktisk bruger en del tid på at opspore og kortlægge intellektuelle dissidenter, hvorefter man forsøger at uskadeliggøre dem, helst på finurlige måder så sagerne ikke får de store overskrifter.

En anden funktion af denne fremgangsmåde er, at man ved at vise interesse for forfølgelse og registrering, tager lysten fra de involverede til at stå åbent frem. Det kunne se ud til at det er dette man frygter mest af alt i det hollandske juridiske galehus, for de nævnte hjemmesider hvor nogle af skribenterne står åbent frem med navn og det hele, der ikke har helt den samme tørre videnskabelige tilgang til sagen som de to nævnte dissidenter, kan tilsyneladende operere frit i årevis, selv om deres indholdt faktisk er formuleret på en måde der ville være nemmere at klassificere som 'antisemitisme', eller 'forhånende', end de sobre diskussioner om historie som de førnævnte revisionister leverer.

 
  Templet i det luksus plejehjem for Frimurere 'Het Oosten' i Bilthoven, hvor Michas farfar psykiateren sled sine sidste dage
   
 
  Dr. W. Kat Een Grootmeesterverkiezing
Et Stormester-valg i 1756
   
 
  Logo frimurerlogen 'Het Oosten'
Coudenhove-Kalergi var siden 1922 medlem af den wienske frimurerloge 'Humanitas im Orient'

Er det ikke fantastisk, at en borger i Holland i 2012 ikke kan give sit særdeles velunderbyggede, velargumenterede og rigt dokumenterede syn på dele af historien uden både at blive efterstræbt af efterretningstjenesten, og ellers må kunne forvente at ville tabe sit job, og risikere at blive chikaneret af forskellige kredse, selvfølgelig kaldet Nazist, og alt hvad der hører til, såfremt han stod frem med sine meninger?

Absurditeten retfærdiggør i mine øjne til fulde de små overdrivelser og den lidt harskere tone disse mere aktivistiske skribenter til tider benytter for at beskrive problemerne. Men det er morsomt, og ét eller andet sted opmuntrende, at den traditionelle hollandske frækhed på en eller anden måde i hvert faldt midlertidigt ser ud til at have lammet det zionistisk-saboterede afsporede justitsvæsen.

Man frygter fri historisk diskussion, men ved ikke hvad man skal gøre, når selvbevidste borgere, tager bladet helt fra munden, og præsenterer deres sandhed om Zionisme og Jødedom helt uden sordin!

Man kunne næsten håbe på at Abramham Foxman eller Kenneth Jacobsen fra ADL ville blande sig; det vill formentlig give endnu mere popularitet til de mere kontante og ramsaltede fortolkninger af 'det jødiske problem' . Men også i Danmark spreder virusset sig til flere og flere kredse, og vi må nok snart forvente en ny bog fra Manfred Gerstenfeld om den stigende antisemitisme i Danmark.

Micha Kat - De Klokkenluider Online

En kendt jødisk journalist; Micha Kat, som driver den kendte internetside 'KlokkenluiderOnline' eksploderede for nylig med overskrifter som 'Afliv gaskammerløgnen først - derefter resten' (af løgnene), en artikel hvor han også går hård i rette med sin egen jødiske familie og baggrund. Han udfordrede samtidigt parnasset ved at håne justitsministeren for ikke at turde tage affære, efter en jødisk/zionistisk aktivist havde politianmeldt ham for antisemitiske ytringer.

Da jeg lige skulle se efter et par detaljer til brug i denne artikel, faldt jeg over én af Kats nyeste happenings: I sidste uge; den 29. januar diskede Micha Kat så op med mere familiehistorie; hans jødiske familie på begge sider skulle have haft en langvarig involvering med frimurer-ordenen 'Het Oosten', hans farfar Dr. W. Kat, var psykiater i Amsterdam, og samtidigt den højest placerede frimurer i Holland. Apropos Jøder, frimurere og hallucinogener... Se: Radio24syv Mortensaften om DMT og Ayahuasca, Jøder og et nyt billede af Nazismen

Pædofili, incest og familieskandaler

Micha Kat, der som journalist har beskæftiget sig meget med pædofili i dommer, jurist og politikerkredse, påstår at hans farfar voldtog alle sine kvindelige patienter, blandet andet Michas mor som var i behandling for maniodepressivitet. Micha Kat påstår at han er et produkt af dette overgreb, og at frimureren / psykiateren er hans virkelige far. Hans mors mand (Michas 'far') skulle have været tvunget til at gifte sig med hende for at opretholde frimurerens ære...

Tja, en masse af det lyder 'over the top', men det hele er bare et eksempel på hvor indviklet det ville blive for justitsvæsenet at forfølge alle disse mange forskellige personager, nogle med en del skøre ideer, og i hvert faldt brug af alternative metoder, osv.

Der er kun én løsning: genopret ytringsfriheden, og smid alle §266b lignende misforstre i skraldespanden.

 

Relateret:

Klokkenluider Online 29 januar 2012 - Grootvader Micha was top-vrijmetselaar

Balder Blog 22 oktober 2011 - Holland - Micha Kat populær jødisk journalist: afliv gaskammerløgnen først - derefter resten

Hvorfor døde der lige 'Seks Million Jøder'? - Tja, jødiske spåmænd og sandsigersker har snakket om et holocaust med 6.000.000 døde Jøder helt siden år 1900. Fra 1900 til '45 kan man mindst 140 gange i jødiske, amerikanske, og andre landes medier læse om seks millioner Jøder, der står lige foran udryddelsen. Det er lige som med Jehovas vidner og dommedagssekter. Sker det ikke i første omgang, så genbruger de spådommen. Deres religiøse fester kredser om det samme tema. Her er dokumentationen. Siden år 1900. Det er en religion, og man har drevet det så vidt til at holde fast på dette tal, på samme måde som Zionister der bruger to tusind år gammel religiøst vanvid som retfærdiggørelse af, at hvide europæere af meget blandet herkomst stjæler et helt land, og kyler befolkningen ud hvor det er muligt. Irrationaliteten af argumentationen fra Zionisternes side er til at få øje på i begge tilfælde... Der må være et uhyggeligt spændingsfelt i noge af disse menneskers hjerner, mellem deres ellers veludviklede logiske sans og rationelle tankegang og så den total usammenhængende sørgelige blanding af selvbedrag, myter og overtro de baserer deres liv på...
Balder.org - 140 Occurrences Of The Word Holocaust And The Number 6,000,000 Before The Nuremberg Trials Began

Balder Blog 13 september 2011 - Holland: Christian Zionist MP Joel Voordewind demands punishment for offending Israel and Jews

Balder Blog 1 juli 2011 - Holland: Jøder fordømmer forbud mod ubedøvet slagtning som nazi-forfølgelse

Balder Blog 8 april 2011 - Holland: Flertal for forbud mod ubedøvet ritualslagtning (ritual slaughter)

Balder Blog 4 februar 2011 - Holland: Ronald Maurice Naftaniel, CIDI formand og multikulti-advokat skal vidne i sag om Islamisters holocaust-karikatur

Balder Blog 2 februar 2011 - Hollandske Jøder vil straffe ‘holocaustbenægtere’ med lynjustits ’som spritbilister og fodboldbøller’

Balder Blog 31 juli 2010 - Dictatorial proposal in Holland - Public Prosecutor Hirsch Ballin demands power to close websites

Balder Blog 8 marts 2010 - Holland: Simon Wiesenthal Center urges Jews to boycott Protestants over Israel critical letter

Balder Blog 8 november 20o9 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Balder Blog 4 juli 2010 - Holland: Alligevel ikke brug for lokkejøder - Antisemitisme nedadgående siger undersøgelse No use for 'decoy Jews' anyway - Anti-Semitism going down, says report - Use translate button under Danish post or links at bottom of that post.

Balder Blog 5 juni 20o9 - Holland: VVD’s Mark Rutte’s plea for more freedom of expression in the Netherlands - transcript

Balder Blog 3 juni 20o9 - Holland - Holocaust controversy - former party leader Bolkestein supports Rutte’s free speech advocacy

Balder Blog 3 juni 20o9 - Denial of the Holocaust in Holland - The Judicial Aspects

Balder Blog 31 maj 2009 - Mark Rutte, formand for det hollandske liberale VVD vil afskaffe holocaust-benægter-love (Den konservative EU-kandidat Peter Norsk ønsker indførelse af holocaustbenægter lovgivning! mm.)

Balder.org 10 juni 2008 - Jewish Involvement in Immigration and Hate Speech Legislation - Holland

Balder.org - De Complete Feiten over de Holocaust - Compilatie van King Arthur (pdf)

Balder.org - Gawain's Weerlegging Van Nizkors Holocaustvisie - Stop Sjoa Ontkenning - 66 Vragen Ontzenuwd (pdf)

Balder Blog 13 maj 2008 - Deense holocaust onderzoeker ontkracht bewering van 6 miljoen joodse slachtoffers in 'De Holocaust'


Print Post