Auschwitzdag: Mens medierne gentog deres forudsigelige banaliteter om gaskamre, seks millioner, og stribevis af gyserhistorier, publicerede den israelske avis Haaretz materiale udgivet af lederen af det tyske Wansee-Konference Minde Center, Norbert Kampe, der sætter spørgsmålstegn ved et af holocaust-religionens kernepunkter...

Wannsee-konferencen Myte og Realitet - Af Gilad Atzmon

 
  Screendump Haaretz - Hebraisk udgave

I sidste uge mens jødiske lobbyer fortsatte med at investere enorme anstrengelser i at diktere og påtvinge verden en fastlåst og ubestridelig holocaust-fortælling, publicerede den israelske avis Haaretz en kortfattet og modig rapport der udfordrer validiteten af Wannsee-konferencen som bevis for Nazisternes 'endelige løsning'.

Lige før Auschwitzdag [som Holocaust Memorial Day hedder i Danmark] rapporterede den israelske avis at Dr. Norbert Kampe (63), direktør af 'Wannsee Conference Memorial Centre' i Berlin, har udfordret nogle af de mest alment accepterede historiske 'fakta', relateret til Wannsee-konferencen og dens betydning.

Jødiske holocaust-historikere

Jødiske holocaust-historikere har altid insisteret på at masterplanen for det nazistiske judeocide blev udtænkt på Wannsee-konferencen, men Dr. Kampe citeres for at sige at konferencen udelukkede handlede om 'operationelle sager', i stedet for at være en platform for nogen som helst form for 'beslutningstagen'.

For at bevise sin pointe, påpegede det faktum at Hitler og hans ministre ikke var til stede på konferencen.

Derudover siger han; 'På dette tidspunkt; januar 1942, var der ingen organiseret plan for udryddelseslejre.'

Og alligevel indrømmer Haaretz; 'Tag ikke fejl. Kamp er ikke antisemit. Og helt sikkert ingen holocaustbenægter. Tværtimod. Som man kan forvente af en professionel historiker har han studeret talløse relevante tekster, dokumenter og vidneudsagn om denne hændelse. Han konklusion er den direkte følge af en informeret analyse af det skriftlige materiale som han råder over.

Modigt roser en hebraisk avis Kampe og hans 'fascinerende lektie i historie', og anerkender også at det israelske undervisningsministerium mangler kapaciteten til at deltage i nogen som helst form af informeret debat om holocaust. Haaretz indrømmer tydeligvis at

indtil i dag er der ingen der med fuldstændigt sikkerhed ved hvad der lige nøjagtigt skete den 20. januar 1942, i denne smukke villa i den velhavende forstad af Berlin'

Kun én kopi af Wannseekonference-protokollen, som blev fundet i 1947 overlevede krigen, andre er med vilje blevet destrueret af Nazisterne i et forsøg på at skjule beviser.

Denne protokol er det eneste autentiske dokumentation af hvad der foregik i Wannsee, og et af de få dokumenter der brugte vendingen 'Endlösung'. Men Haaretz konkluderer at Wannsee-dokumentet, som ethvert andet historisk dokument, skal læses med forsigtighed.

Ordene 'død' eller 'mord' forekommer ikke i konferencens protokol. Dette taler i stedet for om 'naturlig formindskelse', 'passende behandling', 'andre løsningsmuligheder', og 'forskellige former for løsninger'.

 

Deportation i stedet for udryddelse

Faktisk handler de eneste eksplicitte referencer i dokumentet med deportation frem for udryddelse. Selv den berømte tabel der er vedhæftet protokollen, der viser antallet af Jøder i hvert af de besatte områder, siger ikke noget om at Jøderne er forudbestemt til at blive udryddet.

Årtier af holocaust-forskning

Kun nogle få dage før Auschwitzdag, fandt en hebraisk avis modet til at indrømme, at 'årtier af holocaust-undersøgelser ikke har været i stand til at finde en klar og tydelig kommando givet af en topnazist til at engagere sig i systematiske masseudryddelser af Jøder.'

Ifølge den israelske avis, skjulte Nazisterne deres virkelige intentioner i nogle 'tvetydige' ordre og 'hemmelige koder', der skulle få ledende officerer til at interpretere og reagere hvad de troede på var Hitlers vilje.

Moralen her er simpel. Atter har det vist sig at nogle Israelere er langt foran den vestlige presse og den akademiske verden i deres kritik af jødisk ideologi generelt, og især den zionistiske holocaust-historie.

 

Oversat fra:

Gilad Atzmon 31 januar 2012 - The Wannsee Conference - Truth and Myth

Kommentar: Det ikke kun israelske aviser der beskæftiger sig med materien:

Die Welt 19 december 2011 - Hitler gab nicht "den" Befehl zum Holocaust (Sven Felix Kellerhoff 19.12.2011)

Mere Gilad Atzmon på Balder.org:

Balder Blog 6 december 2011 - Alan Dershowitz anmelder Gilad Atzmons bog The Wandering Who? - Mix af Mein Kampf, Zions Protokoller og blod af kristne børn

Balder Blog 30 november 2011 - Gilad Atzmon i lunt humør fejrer sejr over zionistiske censurforsøg

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder Blog 6 maj 2010 - Waarheid, Geschiedenis en Integriteit - Israel, Jodendom, Zionisme - Gilad Atzmon

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv

Relateret: (Kun et lille udpluk)

Balder Blog 23 januar 2012 - Holocaust-historiker fandt sensationelt materiale om kz-lejren Auschwitz - Afsløret som bedrager

Balder Blog 14 januar 2012 - Hollywood og Holocaust-undervisning - Steven Spielbergs ‘Holocaust-dokumentarer’ fulde af løgn

Balder Blog 11 januar 2012 - Norman Finkelstein om Holocaust Industrien - Danmarks Radio 2002 med Susanne Kiy

Balder Blog 2 januar 2012 - England: Undervisningsminister bag nationalt pensum ønsker holocaust-undervisning afskaffet (+ tillæg med mange links om Holocaust, holocaustundervisning, holocaustbenægtelse, forfølgelse af holocaustbenægtere, holocaustsvindlere, holocaustindustri, holocaust propaganda, falske holocaustvidner, falske holocausthistorier etc.)

Balder Blog 8 december 2011 - Historien om Ans van Dijk - Blev Anne Frank angivet af lesbisk Jødinde? (Holocaust, Auschwitz, Bergen-Belsen)

Balder Blog 26 juli 2010 - Oliver Stone: Jødisk dominerede medier forhindrer saglig diskussion om Hitler og holocaust


Print Post