Processsen mod de muslimske indvandrere der myrdede den 15 årige Kriss Donald har været i gang siden den 2 oktober 2006 og retsforhandlingerne er endnu ikke afsluttet. Sagen blev efter mordet indtil nu holdt meget stille i de Britiske medier, der til gengæld fandt et mord begået på den sorte teenager Anthony Walker langt mere interessant....

Kriss Donal Memorial
Kris Donald - Memorial

Opdatering 1 november 2006: Måske har mine årelange råb om uretfærdigheden bidraget lidt til det, eller måske er det fordi nu også den britiske presse er begyndt at diskutere den bevidste selvcensur og undladelserne i sager om indvandrerkriminalitet, men Ekstra Bladet publicerede i dag for en gangs skyld en artikel om ét af de mange tilfælde af anti-hvid racisme; nemlig Kriss Donald sagen, og det uden de sædvænlige apologier.

"En retsmediciner bevidnede nemlig, at Kriss Donald ikke døde af de talrige knivsår i hals, ryg og på bryst - nej, han døde af de brandsår, morderne tilførte ham, da de satte ild til deres offer i den tro, at han allerede var død. Men Kriss var stadig i live, og han rullede 10-15 meter væk gennem mudder og søle i et vanvittigt forsøg på at slukke ilden, men det var forgæves. Han blev brændt levende."

"Kriss Donald døde af én eneste grund: Han var hvid, og hans bødler var aftenen før blevet generet af andre hvide uden for en natklub i Glasgow. Nu skulle deres ydmygelse og had gå ud over en eller anden - ligegyldigt hvem. Bare han havde den rigtige hudfarve." Ekstra Bladet 1 november 2006: Lynchet fordi han var hvid.

Nu mangler vi bare at Ekstra Bladet kommer med en udmelding om Kristine Krefelds falske rapportering angående Daniel Wretströmsagen i EB 2000.

Og hvad med at følge op på sagen om den 17 årige Danske dreng der blev knivstukket af en flok på 10 indvandrere for nylig? I EBs beskrivelse af den tortur Kriss skulle igennem mangler i øvrigt oplysningen om at Kris også blev kastreret.

 


Kriss Donald - Vicim of the multicultural society
Kriss Donald
Offer for blodtørstige
muslimske indvandrere

.....Og det selv om de påståede racistiske motiver til dette mord var mere end tvivlsomme, og selve drabet der blev foretaget med et enkelt knivsstik i en spontan situation var af en hel anden karakter end den timelange tortur Kriss Donald måtte lide, indtil han dagen efter blev fundet som noget der mest lignede en forkullet træstamme.

På Balder.orgs danske og engelske sider
om racistiske mord på hvide har denne sag også været omtalt. (siderne er kun delvis ens).

Den kendte blog Western Resistance følger sagen, der har været én af de mange af denne slags sager der har lidt af en lignende media black out, og som nu for ganske nylig har sørget for at den "politisk korrekte" stilhed omkring racistiske mord på hvide mennesker langt om længe bliver taget op af Main Stream Media, (ofte forkortet som MSM) som den venstreorienterede avis The Guardian: Racial
murders; nearly half the victims are white
(overskriften kunne kaldes for en underdrivelse, men er dog et lille skridt i den rigtige retning)

 

Her lidt fra bloggen Western Resistance om Kriss Donald Sagen

October 23, 2006

UK: Scots Schoolboy "Was Still Alive" When Muslims Set Him Alight

We wrote of the horrendous ordeal suffered by Kriss Donald (pictured), a 15-year old schoolboy. He was killed by Muslims, stated a witness in his trial, because he was white. If he had been black or oriental, he would not have been selected for murder, the witness claimed. There have been new and disturbing revelations from the trial. Firstly, it is best to recap on what was reported earlier.

The Start Of The Trial

The trial of three Muslims began on Monday, October 2 in Edinburgh High Court. The three men, Imran Shahid, 29, Mohammed Mushtaq, 27, and Zeeshan Shahid, 29 are charged with "racially aggravated murder". Already, another man was convicted of assault in relation to the same charges. In 2004, Zahid Mohammed was jailed for 5 years. He had been released from jail on license on Wednesday October 4 and has given evidence in this trial.

The accused are said to have been involved in the horrific killing of a 15-year old schoolboy in 2004. Kriss Donald (pictured, above left) was abducted on 16 March, and then stabbed in the lungs, liver and kidney. He was then covered in gasoline and set on fire.

The accused, Imran "Baldy" Shahid, Mohammed "Beck" Mushtaq and Zeeshan "Crazy" Shahid had fled to Pakistan after Kriss' murder, and were arrested there in July last year. They were extradited to Britain on exceptional grounds (Britain and Pakistan have no extradition agreement) in October 2005.

Læs resten hos Western Resistance: Scots Schoolboy Was Still Alive" When Muslims Set Him Alight


Indvandrerbande på 10 -12 overfalder sagesløs 17 årig dansker med livsfarlige knivstik i ryggen efter skænderi på Arto

Hvor er medierne med opfølgningen om sagen hvor en 17 årig dansk dreng blev kommanderet ned på maven, for derefter at blive knivstukket af et 13 årig medlem af en bande bestående af 10 - 12 indvandrere? Selv knuste Café ruder får mere mediedækning i dagens Danmark, hvor det ikke længere betyder noget hvilken kriminalitet der er begået, eller hvor alvorlig den er, men hvem der har begået den!

Og vi ser fortsat hetzen mod deltagerne i den årlige demonstration i Salem, Sverige hvor en tilsvarende indvandrerbande på grusomste vis mishandlede den 17 årige Daniel
Wretström
indtil han døde i en blodpøl.

Daniel Wretström Maltrakteret lig

Daniel Wretström efter den flere timer lange tortur

Her har de danske medier langt mere travlt med at identificere deltagere i marchen for derefter at bruge dette som bevis for at de er højreekstremister, end at forklare mindehøjtidelighedens anledning. En effektiv måde at forhindre almindelige borgere i at protestere mod den politik der sørger for at den slags ting fortsat kan finde sted. Som PET chefen sagde for nylig i anledning af en demonstration i Odense: "Folk skal være klar over hvem de støtter når de deltager i en sådan demonstration". Således fungerer vores højtbesungne "demokrati", ikke ved direkte forbud i lovgivningen, men ved hjælp af udskamning, mobning og mistænkeliggørelse.

 

  Kirstine Krefeld - Ekstra Bladet
  Kirstine Krefeld - Vendte sandheden på hovedet

Hvis man da overhoved orker at forklare sagens sammenhæng, kan man endda finde på at vende sagen helt på hoved, som Ekstra Bladets daværende journalist Kristine Krefeld gjorde, ved at fortælle den danske befolkning i forbindelse med Salem sagen at svenske racister havde myrdet en indvandrer. Ekstra Bladet har aldrig været villig til at dementere oplysningerne. Så sent som for en måned siden blev jeg kontaktet af en journalist fra EB. Efter
at have besvaret journalistens spørgsmål spurgte jeg hvorfor man aldrig havde været villig til et dementi, og fik så oplyst at Kirstine Krefelt ikke længere var ansat på Ekstra Bladet...

Et andet glimrende eksempel på den diskriminering mod almindelige oprindelige indfødte Europæere der finder sted, er sagen hvor en arabisk bande myrdede den jødiske Ilan Halimi. Her var man hurtig ud med de racistiske motiver, og avisspalterne kunne dårlig rumme al den protest og afsky der skulle ud. Det sædvænlige politisk korrekte hensyn der dikterer fortielse og forglemmelse af (muhamedanske) indvandrer ugerninger var glemt.

Her var det nemlig tale om en anden etnisk gruppe der har andre rettigheder end almindelige indfødte franskmænd eller danskere. Hvis man er almindelig heteroseksuel etnisk dansker skal man ikke regne med man bliver savnet af andre end den direkte familie. Det skulle da lige være på forsiderne af Politiken og i TV aviserne. Mordet på Illan Halimi: Fransk Jøde torteret af indvandrerbande. Her kunne medierne pludseligt godt være enige om at glemme opfordingerne fra Beate Winkler og den østrigske EUrabia repræsentant Benitta Ferrero-Waldner.

Men ve den der træder en Tamil over tæerne, kalder en spade for en muslim eller smadrer en somalisk postkasse i Langeskov... Århus kommune har allerede udsendt en "sympatierklæring" til somalierne i Århus over det der formentlig var en chrysantemum-bombe der blev bragt til sprængning i nogle somalske lokaler. Vel at mærke uden at der er noget som helst der tyder på dette var et "racistisk angreb".
Sympatierklæring vedr. bombeangreb på Somalisk Familieforening


 

Opdatering: 1 november 2006Ekstra Bladet:

Lynchet fordi han var hvid

Han blev slæbt væk fra gaden, kastet ned i et bagagerum og tvunget til på blødende knæ at bede for sit liv, mens tre af bortførerne anråbte Allah og bagfra snittede i ham med en kniv.

Det var et mareridt, da Kriss Donalds sidste minutter blev røbet for familien, men det blev værre endnu, da retssagen mod den 15-årige skoledrengs mordere forleden gik ind i sin fjerde uge i Edinburgh i Skotland.

En retsmediciner bevidnede nemlig, at Kriss Donald ikke døde af de talrige knivsår i hals, ryg og på bryst - nej, han døde af de brandsår, morderne tilførte ham, da de satte ild til deres offer i den tro, at han allerede var død. Men Kriss var stadig i live, og han rullede 10-15 meter væk gennem mudder og søle i et vanvittigt forsøg på at slukke ilden, men det var forgæves.

Han blev brændt levende.

[....]

Kriss Donald døde af én eneste grund: Han var hvid, og hans bødler var aftenen før blevet generet af andre hvide uden for en natklub i Glasgow. Nu skulle deres ydmygelse og had gå ud over en eller anden - ligegyldigt hvem. Bare han havde den rigtige hudfarve.

Tæt på massakre
Det var nødvendigt at evakuere alle hvide fanger for at hindre det flertal af indvandrere, som befandt sig i fængslet, i at massakrere dem. 'Hvor gamle er I, skide bastarder? 15 år? Jeg myrder også jer', skreg Imrad Shahid, mens snesevis af andre hamrede løs på tremmerne.

Oprindelig er de tre tiltalte Imrad Shahid, 29, Zee-shan Shahid, også 29, og Mohammed Faisal Mushtaq, 27 år, hvoraf de to er brødre - fra Pakistan. Efter mordet flygtede de tilbage til deres hjemland, men i fjor lykkedes det britisk politi at få dem udleveret til retsforfølgelse. Zahid Mohammed, er 22 år er allerde blevet dømt for medvirken.

1 november 2006 Ekstra Bladet: Lynchet fordi han var hvid


Print Post