(PI 19 januar - Tilgift: Burn Motherfucker Burn!) Viktor Orban: Jeg er overbevist om at millioner af EU-borgere er træt af at tænke i disse venstreorienterede forældede ideologiske baner. De ønsker ikke at lade sig forbyde at tale om Kristendom, hjemland, national stolthed og familie. Vi står for vore værdier og vores nation, også når der er modvind, og også når modvinden kommer op på orkanstyrke.

We don't need no water let the motherfucker burn, burn motherfucker, burn... -
 

Vi har brug for mænd der kan sige fra overfor EU-imperiets mange Bonaparter og det der er værre. Ned med tyranner kosmopolitter og landsforrædere! Lad os knuse den afskyelige!

 
  Bloodhound Gang - Fire Water Burn - The Roof, the Roof, the Roof is on Fire
   
 
  Frihedskæmperen Viktor Orban: You have to hit the rats very hard the first time, otherwise they run up the spade and bite you
  Daniel Cohn-Bendit
  Kuron Medzelewsky (artistnavn Daniel Cohn-Bendit) - Fra militant venstre-ekstremistisk modefilosof til globalistisk neo-konservativ opportunist. Lige som de andre 'fransk-jødiske filosoffer'. Et klart mønster. Drømmer sig ind imellem tilbage til barrikaderne i Paris i '68.
  Jens Rohde
  Jens Rohde - vores egen mere og mere latterligt fanatiske og sammenbidte EU-apparatchik og vendekåbe, er sikkert enig i EUs homopromo. Han stemte mod sit eget parti angående offentlig betalt inseminering af lesbidske, det gav en pris fra homolobbyen. Lokkede med lidt EU-skepsis for derefter at vise sit virkelige ansigt. Det er typer som dig og din ven Cohn-Bendit, som Viktor Orban vil gøre op med Rohde! Og jeg ønsker ham alt held og lykke med at rive jeres indbringende homoseksuelle multikulturelle perverterede babelstårn og guldkalv væk under fødderne på jer. Vi venter på en dansk Orban. - Men Rohde var dog ikke sent til at indse at vennens offentlige grædekone onani (som Rohde selv kaldte det) var skadelig for den fælles sag. Der findes ikke længere venstre og højre. Der findes kun National og anti-National.
  Ole Ryborg
  Selv EU-talerøret Ole Ryborg der ellers normalt virker som om han tager ordrer direkte fra Barroso, var dog ikke helt sikker på angrebet på Nationalisten ville have den ønskede effekt...
 

I Ungarn har man en oprigtig konservativ regering, som er blevet valgt af et absolut og overvældende flertal af befolkningen ganske i overensstemmelse med de demokratiske spilleregler.

Og i Bryssel regerer en venstresnoet udemokratisk Junta, som ingen har valgt, som mener at alle skal danse efter deres venstresnoede melodi.

Men Bryssel er almægtig, og Ungarn er lille.

Altså lader man den pseudodemokratiske kappe falde, og viser helt åbent sit diktatoriske grimme røde ansigt.

Det man bebrejder Ungarn, er faktisk nemt at forstå

  1. Man bebrejder Viktor Orban f.eks. at han vil have indflydelse på Nationalbanken. Denne bebrejdelse kommer fra EU, der ikke bestiller andet hele dagen end illegal og imod EU-aftalerne at øve indflydelse på dens egen europæiske centralbank (ECB) og røve den for at redde den kuldsejlede Euro. Barroso, denne forhenværende Maoist skulle have nogle på hovedet! Ikke én eneste tysk avis tematiserer denne selvmodsigelse. Og selv om jeg ikke kan udtale mig kategorisk, da jeg på det sidste har sprunget en del nyhedsudsendelser over, skulle det undre mig hvis det var anderledes i Danmark. EUSSR god, Nationalstat højreekstrem!

  2. I Ungarn taler og skriver man Ungarsk. Ikke en eneste tysk journalist og ingen EU-embedsmand behersker dette sprog. Ingen af bladsmørerne i vores konsensus-kvalitetsmedier har nogensinde læst en ungarsk lovtekst, eller kender landet. Det rækker med nogle smørerier fra en nyhedstjeneste, og alle skriver af og begynder at hyle op, men de ved ingenting.

  3. Dem som hele tiden kæfter op er de gamle venstrefløjstosser, og helt gråhårede eksilungarer, som ser et Hitlerspøgelse i hvert hjørne, som forfatterne György Konrád eller Paul Lendvai, hvoraf den sidstnævnte tidligere arbejdede for en kommunistisk efterretningstjeneste. [Artiklen fra det prozionistiske filosemitiske 'Vienna School of thought' prægede PI skrev selvfølgelig ikke noget om at disse to er Jøder. Men efter at have set venstreekstremisten / globalisten, Jøden Daniel Cohn-Bendit opføre sit sædvanlige skuespil i Europaparlamentet blev min nysgerrighed vakt, og to googlesøgninger for sjovs skyld, én til hvert navn, bekræftede straks anelsen; begge de nævnte eksilungarer er Jøder.] Disse udemokratiske ånder forveksler demokrati med den af dem elskede oligarki! Og disse herrer bliver behandlet som eksperter af vores demokratiske presse.

  4. Når Orban har det absolutte flertal, så har han også retten til at besætte poster der bliver fri med konservative partivenner. Det er ikke anderledes, end hvad de Rød-Grønne har gjort i Tyskland i årtier, hvor det lykkedes at få ansat en erklærede kommunist som chefredaktør af GEZ-tv, og når en præst skriver en harmløs artikel i bladet 'Junge Freiheit', forbydes det af hans ræverøde biskop! Hvor bliver ramaskriget? Er det balanceret? Er det pressefrihed?

Viktor Orban gav for nyligt bladet Bild, som også tappert har forskrevet sig til 'kampen mod højre' et interview. Her en to tre sætninger derfra:

Den nye ungarske forfatning understreger vores samfunds basis: Kristendom, familie, ansvar for egne handlinger for alle borgere. Og den gør det klart, at Ungarn aldrig vil skamme sig for sin nationale stolthed; en følelse som Europa har hårdt brug for. Disse grundprincipper er mål for rasende angreb, først og fremmest fra den internationale venstrefløj. Skammeligt at det er kommet så vidt i Europa.

Og selvfølgelig er homoægteskaber for Bild en bærende søjle i EUSSR, uden hvilke konstruktionen tilsyneladende ville bryde sammen:

Vi har et klart system hos os: Homoseksuelle kan indgå registreret partnerskab. Men de kan ikke gifte sig og adoptere børn. Dette har været gældende lov de sidste tyve år, og blev allerede i begyndelsen af halvfemserne bekræftet af forfatningsdomstolen, og dette gælder fortsat i vores nye forfatning. Der er ikke sket nogen ændringer.

Og så denne afslutning:

Jeg er overbevist om at millioner af EU-borgere er træt af at tænke i disse venstreorienterede forældede ideologiske baner. De ønsker ikke at lade sig forbyde at tale om Kristendom, hjemland, national stolthed og familie. Vi står for vore værdier og vores nation, også når der er modvind, og også når modvinden kommer op på orkanstyrke.

Bravo! Jeg så tusind gange hellere den nationalt tænkende hr. Orban som regeringschef, i hvert faldt langt hellere end den venstreorienterede FDJ-sekretær Merkel og hendes sørgelige ignorant-mandskab, der driver os blind-europæisk i EUSSR-afgrunden.

Kilde:

PI 19 januar 2012 - Ungarns Orbán und die linksversiffte EUdSSR

Kommentar:

Det er utroligt hvor travlt EU-ulvekoblet og systemmedierne har med at forfølge Ungarn.

 
  Ron Paul kritiserer de totalitære love
NDAA Floor Speech Jan 18 2012
   
  Orbán: In 1998, at the age of 35, he became Hungary's youngest elected prime minister and the youngest prime minister in Europe. Orbán lost the next two elections in 2002 and 2006, but only just. One of the factors that cost him victory were constant accusations, disseminated by the ex-communists, of anti-Semitism and the suggestion that he wanted to do a deal with the far-Right to gain power [..]
   
  The Guardian reported that the "leading daily newspaper" Népszabadság had as the headline on its front page, "The freedom of the press in Hungary comes to an end". That's accurate reporting, but the Guardian overlooked significant facts. Népszabadság is the leading daily because it was the newspaper of the Communist Party (MSZMP)and it remains the mouthpiece for the Socialist Party (the home of the ex-communists, the oligarchy that still owns and controls most of Hungary from the comfort of the Buda Hills). Népszabadság was the paper that cheered the execution of Hungarians who wanted democracy and free speech, so for it to act as a champion of free speech is  like someone from the SS running a workshop on human rights.
Hungarian Democrat Takes on the Old Guard

USA - Desto mere bemærkelsesværdigt den stilhed der hersker over defakto afskaffelse af almindelige demokratiske borgerrettighder, fængsling på ubestemt tid, uden anklage, tortur i udenlandske fængsler, etc. Nu ved jeg godt at USA ikke er medlem af EU. Men man plejer nu ellers at være pot og pande med storebor og være gode til at anticipere den store sorte medsammensvorne verdensfrelsers ønsker.

Men det er vigtigere at skubbe folk alle mulige seksuelle perversioner gennem halsen, og give rettigheder til alle mulige sigøjnere, kosmopolitter og lykkesøgere, holde venstresnoede dommere ved magten til de dør af alderdom, og have kristendommen afskaffet i offentligheden til fordel for muhammedanske Eidfester og jødiske Hannukkah symboler. Som f.eks. den jødiske menorah der stod på Rådhuspladsen forleden, sat op af den supremacistiske racistiske og ekstremt fundamentalistiske Chabad Lubavich sekt. Også på Schumanpladsen i edderkoppens centrum Bryssel (Og i Wahington, og i Kiev, og i Moskva, og i Rom. Listen er endeløs) var der også opsat et sådant flere meter højt stakit der symboliserer Jødernes sejre over deres fjender og kampen mod assimilation i værtssamfundet.

Værtssamfundet... Os, de indfødte Europæere....

Hvor indfødte bliver fyret fra deres praktikplads for 'at have yderligtgående holdninger'. Hvor intelligens og arvelighedsforskere bliver forfulgt og chikaneret af en venstreorienteret akademisk mafia, når deres resultater ikke er i overensstemmelse med deres marxistiske kulturradikale vrangbilleder og postulater. Der kan sekter hvis' præsteskab anbefaler at tage en lever fra en Europæer hvis det kan gavne en Jøde, sætte 4 meter (DK) høje symboler op på byens største plads, Muslimer ligge med røven i vejret og bede til deres månegud, og homoseksuelle eksibitionister få afløb for deres sære lyster der tvinger os andre i nærkontakt med deres tilbøjeligheder med offentlig støtte og velsignelse, og fordømmelse af enhver der vover at være imod.

Et land, hvor selv en bøsseformand-minister der opfordrede til at være lidt mere large overfor bøsse eller negerkrænkende udtalelser på fodboldbanen fik kærligheden at føle. Uffe Elbæk var simpelthen ikke ekstremistisk nok.

Selvfølgelig skal enhver negerudtalelse da forfølges som om det var en gruppevoldtægt der var tale om.

Et samfund hvor politisk korrekthed er blevet til politisk ekstremisme, hvor man med fysisk magt og love, politi og pressehetz, forsøger at kvæle enhver modstand. Dansen på vulkanen er i fuld gang, Fenrisulven hyler...

Relateret:

Indsigtsfuld artikel der omhandler mange af de punkter der kritiseres af de vestlige medier og forklarer baggrunden.
Standpoint: A Hungarian Democrat Takes on the Old Guard (Tak for tippet til Skorzeny)

Jobbik 16 september 2011 - Jobbik at 18%, ahead of the Socialists

Balder Blog 1 oktober 2010 - Ungarn: Nationalister fik medhold i retten - Jobbik valgvideo skal vises i TV

Balder Blog 25 september 2010 - Ungarn: Jobbik Nationalister vil straffe benægtelse af sigøjnerkriminalitet

Balder Blog 28 januar 2010 - Interview med Krisztina Morvai, EU-parlamentsmedlem for ungarske Jobbik

Balder Blog 16 juli 2009 - Ungarske og Britiske patrioters første taler i EU-parlamentet (Krisztina Morvai, Jobbik - Nick Griffin, BNP)

Balder Blog 3 juli 2009 - Ungarn: Grundlovsændring forpurret - Nederlag for den jødiske censurlobby

Balder Blog 8 juni 2009 - Ungarns nationalsindede parti Jobbik stormede ind i EU-parlamentet med 3 pladser

Balder Blog 23 juli 2008 - Ungarn: Kuruc.info - succesrig patriotisk nyhedsportal ramt af højrefobisk censur

 


Print Post