En mand fra Manhattan blev i dag anholdt for at have lavet antisemitiske telefonopringninger til sin mor og en anden ældre dame. Han er også mistænkt for at have malet 'hadsymboler' i en meget ortodoks område i Brooklyn, ifølge avisen New York Post.

 

  Haddad phone call: All Jews are going to die
 
  Kriminel udnyttelse af påstået antisemitisme er ikke noget sjældent fænomen. Men der er et stort mørketal, for desværre er det kun en brøkdel af forholdene som opklares.
   
 
  Garage i Midwood - Graffiti - Die Jews

Den 56 årige David Haddad fra Chelsea havde angiveligt vrisset; 'Alle Jøder burde dø og gå til helvede,' da han ringede til sin 80 årige mor den 11. december 2011, i hendes hjem i Sheepshead Bay - Brooklyn.

Han havde angiveligt også kastet sig også ud i giftige rablerier da han ringede til en 87 år gammel kvinde den 11. januar, og en 78 kvinde den 12 januar.

Hans relation til kvinderne var ikke umiddelbart klar. Ifølge den samme kilde er Haddad, som er Jøde, men ikke praktiserende, er også mistænkt for at have skriblet 'had-symboler' på dørene til fem lejligheder i en Hells Kitchen-bygning den 10. januar.

Han blev arresteret på sin arbejdsplads, hvor han var bygnings-manager, sagde politiet.

Haddad havde arbejdet for sin families firma, import og eksport af sokker og undertøj, i Linden New York, men forlod den for selv at starte et lignende firma. [Nu skriver jeg ikke længere efter hver sætning 'sagde kilder', som det sproglige geni jeg sidder og oversætter fra har for vane! Nu er det sagt; det hele stammer fra 'kilder'!]

Dette firma gik for nylig konkurs, og Haddad begyndte med at lange ud efter familiemedlemmer og andre. Hans økonomiske uheld ses som et muligt motiv.

Så snart han var blevet anholdt, sikrede Haddad sig en advokat og kom ikke med nogen udtalelser til politiet.

Haddad mistænkes også for at have begået en del Svastika-graffiti der blev fundet i weekenden i Midwood - Brooklyn.

Alvorlig hatecrime mod Jøder, Hinduer, Buddhister, Hopiindianere og Nationalsocialister

 
  Dalai Lama - Og Svastikaen vender oven i købet den forbudte vej. Oy, vey
   
 
  Vikinge Svastika Osbergskibet

På det tidspunkt hvor hærværket og vanhelligelsen af de hinduistiske, buddhistiske, old-germanske, amerindianske og nationalsocialistiske symboler var blevet begået, havde den femdobbelte hatecrime forbryder boet hos sin mor, ikke langt fra stedet hvor sakrilegiet var blevet begået.

Politiet fik et opkald lørdag kl. 10:45 angående et hjem i Avenue L (?) hvor en stor svastika, to mindre og ordene 'Die Jews' var malet på en garagedør.

Der blev fundet mere graffiti på fordøren af et hus på den anden side af gaden, og politiet fandt også adskillige svastikas malet på trapperne og en fordør af en etage-ejendom på East 5 Street, og på kældertrapperne af en yeshiva på Ocean Parkway.

Alle 'angreb', som avisen New York Post udtrykker det, var udført med sort spraymaling.

Kilder:

New York Post 16 Januar 2012 - NYPD charge Jewish man with anti-Semitic threats (Doug Auer)

New York Post 16 januar 2012 - ‘Jew hate’ spree bust

Raw Story 16 januar 2012 - Jewish man arrested for swastikas, anti-Semitic calls

 

Kommentar:

Man kunne håbe på at nogle organisationer vil forsøge at gøre opmærksom på at svastika-smørerierne ikke kun er et 'hatecrime' overfor Jøder, men lige så meget overfor alle de grupper der ikke bryder sig om at have deres symboler associeret med nazistiske forbrydelser.

Og for den sags skyld er det også et 'hatecrime' overfor uskyldige Nationalsocialister, der heller ikke bryder sig om at de eller deres organisationer automatisk bliver mistænkeliggjort eller falsk beskyldt for at have begået forbrydelser, uanset hvad deres eventuelle mening om, og forhold til Jøder måtte være.

Det er også på tide at dette oldgamle og til alle tider fascinerende symbol svastiken igen frigøres fra de propagandistiske automatreferencer og censur-forsøg fra én meget myopisk og etnocentrisk gruppe der forsøger at diktere hele verden om løst og fast.
Balder Blog 15 oktober 201o - Arkæologi-nyt: Vestlig civilisation begyndte med swastika-malende Ariere på russiske stepper

 
Jewish man gets caught red handed spraying anti-Jewish hate messages in New York | YouTube
 

Relateret:

Balder Blog 12 januar 2012 - New York: Bølge af antisemitiske hatecrimes - Fakkeltog mod had med borgmester Bloomberg

Balder Blog 13 december 2011 - Jødisk advokat dømt for forløjede antisemitisme-beskyldninger - fældet af lydoptager

Balder Blog 10 december 2011 - Brunswick, New York: Antisemitiske hatecrimes - Gerningsmanden var Jøde

Balder Blog 26 oktober 2011 -USA: Jon Levenson - jødisk politimand - planlagde antisemitisk hatecrime som dække for Jewish Lightning

Balder Blog 8 september 2011 - USA, L.A. - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre Jøder - Påberåber sig jødisk lov (moser)

Balder Blog 17 juli 2009 - Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til

Balder Blog 20 november 2008 - USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler

Balder Blog 20 november 2008 - Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald

Balder Blog 15 november 2008 - Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 

Balder Blog 8 oktober 2008 - Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøde anholdt for antisemitisk grafitti

Balder Blog 24 januar 2008 - Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!

Balder Blog 26 december 2007 - Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann

Balder Blog 21 november 2007 - Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors

Balder Blog 15 november 2006 - Jødiske Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse

Balder Blog oversigt over endnu flere - Hate Crime Hoaxes - Falske hatecrimes


Print Post