Videodokumentar afslører Spielberg-bedrag - Hvorfor valgte Steven Spielberg 'holocaust-vidner' der beviseligt lyver beskueren op i ansigtet? En kritisk indstillet Amerikaner har lavet en afslørende dokumentar om Spielberg og den uappetitlige blanding af historie, propaganda og direkte løgn som denne professionelle og hensynsløse propagandist serverer for sit intetanende publikum.

Holocaustundervisning på basis af Hollywoodfilm

 
  6.000.000 ||| Seks Millioner
 

Peter Buhrmann, forstander på Højskolen Østersøen i Aabenraa i Kristeligt Dagblad:

 
Peter Buhrmann
anbefaler hjernvask

'Hvis læren fra Auschwitz skal gives videre til børn, er det vigtigt, at fakta ledsages af følelsesladede fortællinger og provokerende kunst, siger historikere

Når de kommende generationer skal lære om holocaust, spiller personlige beretninger, ekskursioner til koncentrationslejre og kunstværker, der vækker kvalmen over Andens Verdenskrigs folkemord, en langt vigtigere rolle end historiske fakta.

– I undervisningen skal Auschwitz behandles som noget, der opleves mere i maven end i hovedet. Det værste, der kan ske, er, hvis holocaust reduceres til en interessant historie, der kan slås efter i et leksikon på linje med det stockholmske blodbad. Det skal vække kvalme.'

Kommentar: Hvordan skal elever lære om Zionisternes erobring af Palæstina, massakrene i Sabra and Shatila, de Sovjetrussiske fortrinsvis jødisk ledede Tjeka mordkommandoers hærgen under den Russiske Revolution, og de jødiske Irgun-terroristers blodbad i Deir Yassin? Skal der vises billeder (eventuelt i Hollywoodudgave) af hvordan Jøderne sprættede gravide kvinders maver op? Og hvad med Vietnamkrigen? Skal der også undervises i det med eftertryk på 'emotionelle oplevelser'? Læs her hvordan danske medier lige pludseligt begyndte at stille spørgsmålstegn ved relevansen af at bruge emotionelt-ladede billeder, da det drejede sig om andre end Jøder. I øvrigt var denne Buhrmann positiv overfor den jødiske fiduskunstner Marco Evaristtis 'Rolexgate' - Auschwitz lavet af jødiske guldtænder... Hvordan kan den slags hjernevask tolereres i danske undervisningsinstitutioner? Relateret: Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i holocaustundervisning | Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Det har i årevis været kutyme i vestlige lande, derunder Danmark, at 'undervise i Holocaust', blandt andet ved at lade skoleelever læse romaner, hvoraf en del påstår at handlingen er foregået i virkeligheden, og ved at se Hollywood-spillefilm. Det er egentlig bemærkelsesværdigt, at der netop i denne (eneste?) del af undervisningen hvor der fra visse organisationers side, altid med mediernes store bevågenhed, bruges en masse tid på at være bekymret over at der findes mennesker der ser på påstande, myter og tro med kritiske øjne, i så stor stil i undervisnings-øjemed anvendes særdeles tvivlsomme romaner (hvoraf en del uden videre kan kategoriseres som 'fantastiske historier', direkte sammenlignelig med Baron von Münchhausen), og Hollywoodspillefilm, fremstillet af erklærede Zionister, der vel næppe kan beskyldes for at være objektive med hensyn til historie. Hvor er Bent Blüdnikov når man endelig har brug for ham?

Steven Spielbergs enorme holocaust-vidne arkiv

En ivrig producent af holocaust-film og relaterede propaganda-projekter er den stærkt zionistiske Jøde Steven Spielberg og hans 'Dreamworks' studier.

Spielberg har præsenteret flere film som dokumentarer, og han har oprettet en hel stiftelse og et arkiv med et efter hans egne angivelser enormt antal vidneforklaringer på video, der skal bekræfte det billede af det såkaldte holocaust og relaterede hændelser under Anden Verdenskrig, der i al sin udefinerede uformelighed i nogle lande er ved at blive en form for statsdikteret historieskrivning.

En detalje i historien, der vel at mærke får tildelt helt ekseptionelt mange midler og privileger, officielle taler, monumenter, museer, offentlige mindedage og tv-programmer, i samme takt som man prøver at underminere og tage midler, funktioner og autoritet fra Folkekirken.

Uformeligheden, det at det som er den 'tilladte version' stort set er udefineret, giver både plads til Spielbergs dramatiserede helte og skurke fantasier, og samtidigt kan virkefeltet efter behov defineres til at strække sig så langt som man finder det nødvendigt for at få ram på selv de mindste tiløb til en mulig smittefarlig begyndelse på afvigelse fra partilinjen og trosbekendelsen.

Det interessante er så, at Spielberg på trods af det 'enorme materiale' han siger han råder over, har valgt så mange idioter, der ikke holder til et nærmere eftersyn, som 'vidner' til fordel for det billede af 'holocaust' som han og hans ligesindede gerne vil holde liv i, eller ønsker at skabe.

Man skulle tro at det var holocaustbenægterforeningen der havde været hans rådgiver, da Spielberg besluttede sig for at give centrale roller til Irene Zissblatt, til den sorte amerikanske soldat, der beviseligt lyver om hvordan han var med til at befri en tysk kz-lejr, og en del andre fantaster.

Spielbergbenægter afslører falske vidneforklaringer

I videoerne lidt hernede er der gjort udførlig rede for forskellige klip fra Spielbergs film, med interviews med holocaustoverlevende, både fra Spielbergs egne film, men også interviews af de samme personer lavet af andre medier og citater fra deres bøger.

 

The Last Days of The Big Lie
Spielberg-historie og hans 'holocaustvidner' afsløret som rent bedrag

Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (1 of 9)

Del 1: Diamanter varer evigt - Irene Zisblatt, en holocaustoverlevende som optræder i Steven Spielbergs Oscar-vindende film 'The Last Days', påstår at hun gentagne gange har slugt og igen udskidt diamanter i et år, mens hun var i Auschwitz, og på 'dødsmarcher'. Hun påstår også at hun blev selekteret til at blive en lampeskærm, at hun fik sin tatovering fjernet af Dr. Mengele, og slap ud fra et gaskammer. Fortæller hun sandheden, eller en stor løgn? (Filmanmelder Tobias Lynge Herler rubricerer Spielberg-filmen The Last Days som 'Stærk Kz-dokumentar')

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (2 of 9)

Del 2: fortsætter med at analysere Irene Zisblatts episode i Spielbergs Oscar-vindende bedrag The Last Days. Spielberg brugte millioner af dollars på at filme Zisblatts løgne, men skjulte de mere eksotiske, som Zisblatts påstand om at skulle være blevet udpeget til at blive forarbejdet til lampeskærm.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (3 of 9)

Del 3: Slutningen af den del der piller Spielbergs karakter Irene Zissblatt fra hinanden. I den foregående del 2 lyvet hun om at slippe ud af et gaskammer, om at blive kastet nøgent over et strømbærende pigtrådshegn på et tog, hvor venlige medfanger tager sig kærligt af hende. Heldigvis kan hendes løgne afsløres, da hun til at begynde med lyver om hvilken koncentrationsleje hun derefter blev sendt til.

Det er dokumenteret at Zissblatt er blevet overført til helt andre kz-lejre end dem hun i sin bog påstår at have befundet sig i. Hendes løgne angående hvilke lejre hun blev sendt til var et forsøg at placere sig selv i bogen 'Heroes of the Holocaust'.

Hun kopierer endda hvor hun blev befriet, for at være i overensstemmelse med historien om en ung kvinde der forekommer i den nævnte bog. Generelt udnytter Spielberg hende til at fremme sin hensynsløse zionistiske dagsorden.

Det diamantsmykke som hun lyver om ved at sige at den er lavet af diamanter som hun gentagne gange slugte og pillede ud fra sin afføring , blev brugt første gang som rekvisit i Steven Spielbergs Oscar-vindende falske dokumentar 'The Last Days'. Mere Zissblatt her:

Derefter følger et stykke der omhandler om Alice Lok Cahana, der som Zissblatt også påstår at været sluppet fra den sikre død i et nazistisk gaskammer. Lige som Zissblatts historie blev Cahanas historie også editeret af Spielberg.

Troede Spielberg virkelig at vi ville sluge Zissblatts løgne angående kontinuerlige nedsvælgning og udskidning af diamanter i et helt år, men ikke to seperate historier om vellykket flugt fra et gaskammer?

Det sidste segment af denne del handler om den forhenværense Nazi-dokter Hans Munch, der bliver skildret som en led skurk, der fornægter sine handlinger i Spielbers The Last Days.

Renee Firestone finder et dokument i Auschwitz der fremstilles af Spielberg som om det beviser at hendes afdøde søster er blevet brugt til eksperimenter, tilsyneladende med døden til følge, men hvor fik hun denne konklusion fra?

Fra den nuværende chef af Auschwitz-arkiverne, der blev filmet mens han sagde at der var tale om en rutinemæssig blodprøve? Eller fra de zionistiske filmproducenter, der med forsæt kommer med en falsk udlægning af indholdet af dette dokument, mens de klippede stykker ind med Irene Zissblatt som lyver om at have været prøvekanin for Mengele?

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (4 of 9)

Del 4: Løgnen om 'de sorte befriere'. I sin Oscarvindende propagandafilm The Last Days bruger Spielberg en sort amerikansk soldat som tidligere er blevet diskrediteret, som her fortæller løgnehistorier om at have været med til at befrie kz-lejren Dachau. I virkeligheden befandt han sig på flere hundrede kilometer afstand fra stedet på det tidspunkt hvor Dachau blev befriet. [Mon ikke det er denne film der skyldes Obamas optræden på TV med en påstand om hans (sort e) onkel der var med til at befrie Auschwitz? - Auschwitz blev befriet af Russerne...]

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (5 of 9)

Del 5: Én af stjernerne i Spielbergs 'dokumentar' The Last Days optådte også i en anden miskrediteret falsk holocaust-dokumentar; filmen 'Liberators'. Det er en film der tvang sorte sammen med Jøder til at lyve om 'Afro-Amerikanske soldater der skulle have befriet Dachau og Buchenwald, lejre som disse soldater aldrig havde sat en fod i. Mere her: Multi-Media 'Liberators' Project Exposed As Fraud

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (6 of 9)

Del 6: Kuvøsemordene i Kuweit indeholder afslutningen af segmentet omkring bedraget med de angivelige 'sorte befrierere' , og begyndelsen af afsnittet om bedraget i den amerikanske Senat omkring Saddam Husseins soldaters angivelige mord på kuvøsebørn på et hospital i Kuweit. Her var det Tom Lantos, en jødisk/zionistisk politiker der oprindeligt stammer fra Ungarn, som i årevis har præsenteret sig selv som 'holocaustoverlevende', der fuld bevidst om at det hele var løgn med krokodilletårer i øjnene og retfærdig forargelse i stemmen promoverede denne kuvøsebørn-historie for at retfærdiggøre amerikansk indgriben i Irak.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (7 of 9)

Del 7: Afslutning af fupnummeret omkring kuvøsebørnene i Kuweit, og et kig på hvordan massakrer og løgne er blevet brugt til at retfærdiggøre krige til fordel for Israel. Begyndelsen af afsnittet omkring de såkaldte spcecialenheder, på tysk 'Sonderkommandos', og en bemærkelsesværdig familie bestående af fire græske Jøder, der i forening lyver om at slæbe gaskammerofre ind i krematorieovnene i Auschwitz. På mirakuløs vis overlevede brødrene og holdt deres fantastiske historier hemmelige indtil begyndelsen af halvfemserne.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (8 of 9)

Del 8: Tre familiemedlemmer der påstår at have været del af de såkaldte 'Sonderkommandos' ; jødiske indsatte som angiveligt slæbte 'gassede' Jøder ud af gaskammerne og ind i krematorieovnene, går gennem de forfalskede gaskamre som Russerne konstruerede for Auschwitzturister. Én af Jøderne kan ikke huske om det 'gaskammer' han arbejdede i havde brusere installeret. (I årevis kunne bedragerne ikke blive enige om hvilken historie de skulle fortælle; kom gassen gennem vandrørene via brusehovederne eller hvad?)

Én af de 'allervigtigste overlevende' bor i Los Angeles og har erfaring fra deltagels i en film om koreakrigen. Michael Berenbaum, der var chef for det amerikanske 'Holocaust Memorial Museum' og havde en større rolle ved dette museums tilblivelse var 'historikeren' bag Spielbergfilmen 'The Last Days'. Han er også ortodoks-jødisk rabbiner. I dette afsnit hører vi også vidneudsagn der indtil nu aldrig er blevet hørt før nu; Auschwitzoverlevende som fortæller den chokerende sandhed om fritidsaktiviteter og underholdning tyske kz-lejre. Disse vidneudsagn viser en noget anden realitet end det vi hører om i den jødiske version af Auschwitz der fortælles i skolerne og i de prozionistiske medier.

 
Last Days of The Big Lie - Steven Spielbergs holocaustbedrag (9 of 9)
Del 9: Auschwitz-børnehave, Auschwitz-fodbold, Holocaustpropaganda misbruger børn, og mere.
 

Relateret:

Balder Blog 11 januar 2012 - Professor Norman Finkelstein om Holocaust Industrien - Danmarks Radio 2002 med Susanne Kiy (ved denne artikel mere udførlig linkliste med artikler omkring holocaust-uddannelse)

Balder Blog 1 januar 2012 - England: Manden bag landsdækkende skole-pensum vil stop for holocaust-undervisning (ved denne artikel mere udførlig linkliste med artikler omkring holocaust-uddannelse mm.)

Balder Blog 22 oktober 2011 - Holland - Micha Kat populær jødisk journalist: afliv gaskammerløgnen først - derefter resten (Micha Kat skriver om detaljer fra hans jødiske familieliv og hans mistro til holocaustmyterne)

Balder Blog 4 maj 2010 - Foredrag fra ‘Auschwitz-overlevende’ Gunther Skaletz aflyst - beskyldes for bedrag

Balder Blog 3 maj 2010 - Stephen Ambrose, historieprofessor og rådgiver af Steven Spielberg fabrikerede historie

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i 'holocaustundervisning'

Balder Blog 8 marts 2010 - Hillary Clinton benægter holocaust - Obama på tilbagetog, tyrkiske trusler og jødisk lobbyisme

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 29 januar 2010 - Peter Eyre: Hvor mange andre holocaust har der været, og hvorfor bliver de ikke mindet?

Balder Blog 27 januar 2010 - EU: Morten Kjærum vil udnytte ‘holocaust undervisning’ til at fremme menneskerettigheder version EU

Balder.org 11 marts 2010 - Denmark: Jewish historian Bent Blüdnikow stops 'inaccurate' WWII book - Praises book by dubious Treblinka witness Chil Rajchman (Bent Blüdnikow)

Balder.org 10 marts 2010 - Denmark: Protest from prominent Jewish journalist halts publication of WWII book (Bent Blüdnikow - More Jewish censorship in Zionist controlled Danish media)

Balder Blog 31 januar 2009 - Massakren i Guernica - Endnu et propaganda-nummer? (Robert Capa fotograf-fusk)

Balder Blog 5 januar 2009 - Læserbrev: Herman Rosenblat og andre Holocaust fup-historier (Hvor man bl.a. kan læse om én af Spielbergs nye projekter. Denne gang med enhistorie om en Irene Weisberg Zissblatt der i flere år gemte diamanter ved at spise dem og skide dem ud, igen og igen under sit opholdt i en kz-lejr som udgangspunkt for endnu en holocaust løgnehistorie)

Balder Blog 13 marts 2008 - Tysk regeringskontakt til den internationale holocaustlobby: Tyske børn lider af holocausttræthed

Balder Blog 14 februar 2008 - Frankrig: Sarkozy traumatiserer franske skolebørn med holocaustpropaganda

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen lige så så gammel som Jøderne selv

Jøder vil have mere hjernevask - Tysk lærerforbund; nok er nok.
Balder Blog 10 maj 2007 - Josef Kraus fra det tyske lærerforbund giver Zentralrat der Juden præsident Charlotte Knoblauch fingeren

Skolebøger lyver - Falske holocaust påstande afsløret: i kvindeafdelingen i koncentrationslejren Mauthausen var der ikke kun 20 overlevende ud af 577 indsatte, men kun 9 dødsfald under de 577 indsatte. Altså en dødsrate ikke på 95 % men på 1,6 %. Ikke des to mindre kan påstande som denne (95% af lejrens indsatte døde) stadigvæk findes i østrigske skolebøger. Men nu har Dr. Roman Sandgruber, besluttet at sørge for de rette kendsgerninger kommer på bordet, "for ikke at levne angrebspunkte for den obskure hob af holocaust-benægtere". Med andre ord; Hvis ikke det var for revisionisterne, ville man bare fortsætte med at lyve..
Balder Blog 24 januar 2007 - Østrigsk avis indrømmer nu at regeringspublikation lyver om koncentrationslejren Mauthausen

Balder Blog 25 marts 2007 - Populær Filmatiseret bog ROOTS om Slaveriet var bedrag

Mosaisk Upps - Den mærkelige forvandling af Schindlers Liste (hvordan romanforfatters fiktion blev til Spielbergs virkelighed)

Balder Blog 13 februar 2007 - Elie Wiesel: Auschwitz overlevende, holocaust-vidne og professionel mytemager

Balder Blog 13 februar 2007 - Nobelpristager og forfatter af bogen 'Natten' Elie Wiesel - et prominent falsk holocaustvidne

Enric Marco told Spanish TV he was never held in the Nazi concentration camp of Flossenburg as he had claimed for nearly 30 years.
BBC News 12 maj 2005 - Spanish Nazi camp 'survivor' lied

Washington Post 24 september 2000 - When Deli Strummer, symbol of the Holocaust, was caught stretching the truth

Oversigt af og dokumentation om nogle af de mest misbrugte billeder af påståede nazistiske forbrydelser mm. - tag et kig, og du vil bemærke at du allerede kender mange af dem. Flere af dem bruges som 'dokumentation' for forbrydelser i mange forskellige lejre, og mange vises rutinemæssigt i holocaustfilm og andre 'pædogogiske udsendelser'.
Codoh - Udo Walendy - Do "Documentary" Photographs Prove the National Socialist Extermination of the Jews?

Mange flere mainstream medielinks bl.a. danske aviser mm. ved de enkelte sider.

 


Print Post