Man skal godt nok kigge ordentligt efter for overhovedet at opdage hvad der står. Men jeg gætter på en del Jøder først og fremmest ser enhver krussedulle som en mulig antisemitisk ytring.
 
  Med lidt god vilje kan du måske genkende bogstaverne KKK på siden af varevognen...

Ildspåsættelse af tre biler chokerede det traditionelle jødiske nabolag Midwood. Denne afskyelig hændelse faldt næsten nøjagtigt sammen med den 73. mindedag af 'Krystalnatten' i Tyskland. Ved halv sekstiden om morgenen vågnede beboerne i Brooklyn-Midwood, og så bilerne omspændt af flammer.

Viceborgmesteren på Manhatten; Scott Stringer sagde: 'Denne nederdrægtige handling var tydeligvis tilrettelagt så den faldt på samme dag som mindedagen for 'Krystalnatten', og dets antisemitiske budskab er ikke til at tage fejl af.

Og byrådsmedlem i New York Dov Hikind (også kendt som en fanatisk 'Israel-firster'), 'hvis mor er Auschwitz-overlevende' sagde: 'Desværre er vi vant til Svastikaen, vi er vant til graffiti, men dette er meget alvorligt. Dette tager os til en ny dimension med ødelæggelse af privat ejendom.

Fuck Jøderne

Gerningsmændene brugte Nazi-billedsprog, derunder Svastikaen og initialerne 'SS' i graffiti på bænke og et fortov i nærheden.

De havde også skriblet budskaber som 'KKK' og 'Fuck Jøderne'.

Dagen efter bombeangrebet blev der afholdt 'en fredelig march mod had'.

Ifølge avisens oplysninger deltog flere end hundred mennesker, hvilket efter lidt hovedregning kunne svare til en 10 - 15 ortodoks-jødiske familier. Ikke meget for et sted hvor der bor flest Jøder udenfor Israel samlet på én plet. Men til gengæld var byens jødiske borgmester Michael Bloomberg også med. Jeg vil dog forslå at sætte lidt lup på hvem der deltog i 'protestmarchen mod antisemitismen'. Det er ikke sjældent at ildspåsættere vender tilbage til gerningsstedet.

Også Kristeligt Dagblads hjemmeside religion.dk' var på pletten med en længere artikel den 16. november 2011:

En række beboere fra et af New Yorks villakvarterer marcherede forleden med protestskilte og israelske flag gennem Brooklyns gader. Demonstranterne ville vise støtte til jødiske naboer, der et par dage forinden blev krænket af anti-semitisk hærværk.
Tre eksploderede biler.

 

Hagekors, anti-semitisk graffiti og forkortelsen K.K.K. (for Ku Klux Klan, en racediskriminerende og anti-semitisk organisation i USA) skrevet på bænke og på siden af en lastbil. [..] Midwood er et villakvarter med et stort antal jødiske beboere. Ifølge Dov Hikind har kvarteret en af de største befolkninger af Holocaust-overlevere i en by uden for Israel, og episoden har derfor været en smertefuld genoplivning af fortiden for mange.

Dov Hikind fortalte New York Times, at hans 90-årige mor, som nu bor i Midwood, selv overlevede Holocaust: ”Hagekorset er forfærdelig for dig og mig, men for min mor bringer det alle de værste minder tilbage,” sagde Dov Hikind. Også en af New Yorks senatorer, Eric Adams, var blandt demonstranterne. Han er valgt for det lokale distrikt, men vil gerne vise, at ingen dele af New York tolererer udtalt had.

Og tilbage til virkeligheden:

 
  'The Swastika's a lucky sign, So is the four leaved clover.' Vi må stoppe det jødiske misbrug af dette oldgamle symbol. (Gammelt engelsk postkort)

I går kom det imidlertid frem, at politiet nu mener at bilerne faktisk blev sat i brand som del af en forsikringssvindel, og at svastikaerne og anden graffiti var et forsøg på at dække over sporene og motivet.

Politiopdagernes mistanke opstod først da de blev klar over at én af bilerne var ejet af en person som ikke boede i området.

De fandt også ud af, at ølflasker der blev fundet på stedet var blevet tørret rene for fingeraftryk, hvilket vækker mistanke om at de var blevet placeret der som del af en velovervejet plan.

Politiet er nu temmelig sikker på, at bilerne blev ødelagt for at indkassere forsikringssummen, og tror ikke på at det handlede om had mod Jøder.

En kilde fra New Yorks politistyrke; NYPD sagde: 'Vi undersøger om nogle af beviserne er blevet fabrikeret for at få dette til at se ud som et 'bias-crime'.

Kilder:

Daily Mail 11 januar 2012 - 'Anti-semitic' car bombs were motivated by insurance fraud NOT racial hatred, say police (Hugo Gye)

Matsav.com 11 januar 2012 - Police: Flatbush “Hate” Firebombings Were Insurance Scam, Not Anti-Semitism

Religion.dk 16 november 2011 - March mod anti-semitisk hærværk (Marie Louise Poulsen)

Jew York Times 11 november 2011 - Cars Burned and Swastikas Scrawled in Brooklyn Jewish Area

 
  Kriminel udnyttelse af påstået antisemitisme er ikke noget sjældent fænomen. Men der er et stort mørketal, for desværre er det kun en brøkdel af forholdene som opklares.
 
  Jødisk graffiti i Israel er mere specifik

Kommentar: Nu har hele flokken af kvalmende holocaustdyrkende Jøder, deres Shabbaz Goys og de sædvanlige Gutmenchen så haft lejlighed fra den 9. november til nu, til atter at snakke og skrive stolper op og ned om Hitler, Nazi, KKK, holocaust, overlevende, gaskamre, og har promoveret deres jødiske bedstemødres status som 'holocaust-overlevende'1) endnu en gang, og alt det andet der skal til for at visse Jøder kan føle sig glad og tilpas.

Den underforståede mistanke man samtidigt kan rette mod mennesker af europæisk-kristen æt er også en dejlig sidegevindst. Eller måske er det endda hovedgevinsten, sådan lidt i stil med Bimmelim Netanyahus glade reaktion på terrorangrebet mod Twin Towers den 11. september?

Og de alarmerende nyheder er på trods trods af afstanden og episodernes ret så begrænsede karakter2), og vigtigere end det, den manglende sandsynliggørelse af det omgående udslyngede motiv, nået hele vejen over Atlanten hvor der atter tages gladelig imod enhver form for semitisk propaganda, uanset hvor dårligt dokumenteret og tyndbenet den er.

I forskellige lande har sådanne tvivlsomme episoder begået på strategiske tidspunkter, og som aldrig blev opklaret, været optakt til at indføre ny 'antiracistiske lovgivning'. Så det er i virkeligheden en ganske alvorlig sag.

Skulle forbryderne selv at vise sig at være Jøder, hvilket lyder mere sandsynligt end de oprindelige automat-antagelser, så må de kræves straffet særligt for deres 'hatecrime' , der jo i virkeligheden var rettet mod det hvide ikke-jødiske samfund.

'Jewish Lightning'3), eller blot nogle forbrydere der ved nøje besked med ting og sager der rager de fleste Goyim en høstblomst, som datoen for 'Krystalnatten'?

Vil Religion.dk efter den nylige debat om god presseskik efter falske historier give lige så meget plads til dementiet som de gav til artiklen?

Fodnoter:

1) Under de definitioner som de jødiske institutioner håndterer, er en 'holocaust-overlevende', enhver Jøde som befandt sig på noget tidspunkt i tyske besatte områder i Europa, uanset om vedkommende nogensinde er blevet konfronteret med en Tysker, og uden nogensinde at have været udsat for noget som helst. Det er et beskidt trick der gør i hundretusindvis af Jøder får en ufortjent offerstatus, mens ikke-jødiske ofre der virkeligt har lidt under nazisternes hærgen, ikke en gang kan have status som 'holocaustoverlevende'. Jøder der aldrig er blevet forfulgt kan få kompensationer, gennem de jødiske holocaustindustri-advokaters krav mod Tyskland, mens i millionvis af ikke-Jøder der virkeligt har lidt overlast aldrig ser en klink, i mangel på de aggressive etnisk baserede organisationer der kun tjener Jøder.

2) I hvert fald hvis man sammenligner med de franske forstæder eller hyppigheden af afbrændning af tyske NPD-politikeres biler og hjem.

  Jewish Lightning Urban Dictionary
  Jewish Lightning Urban Dictionary - mere

3) 'Jewish Lightning' er et gammelkendt udtryk fra USA, som dog stadig viser sig at være særdeles aktuelt. Det svarer ganske til det vi i dagens Danmark kender som 'pizzeria brande'. Gerningsmanden, ofte gerningsmændene, sætter ild til sit eget hus eller forretning for at indkassere forsikringspengene. Denne slags svindel, som i dagens Danmark og resten af Europa ikke sjældent udføres af kriminelle indvandrere, var (?) i USA især meget populær blandt kriminelle indvandrere af jødisk herkomst.

Relateret:

Balder Blog 13 december 2011 - Jødisk advokat dømt for forløjede antisemitisme-beskyldninger - fældet af lydoptager

Balder Blog 10 december 2011 - Brunswick, New York: Antisemitiske hatecrimes - Gerningsmanden var Jøde

Balder Blog 26 oktober 2011 -USA: Jon Levenson - jødisk politimand - planlagde antisemitisk hatecrime som dække for Jewish Lightning

Balder Blog 8 september 2011 - USA, L.A. - Rabbiner Moshe Zigelman nægter at vidne mod andre Jøder - Påberåber sig jødisk lov (moser)

Balder Blog 17 juli 2009 - Tyskland: Tyrkere malede hagekors på deres restaurant og satte ild til

Balder Blog 20 november 2008 - USA: Dyron Hart; neger ‘forklædt som hvid’ sender racistiske trusler

Balder Blog 20 november 2008 - Muslima Safia Z. Jilani indgiver falsk anmeldelse om opdigtet overfald

Balder Blog 15 november 2008 - Germany, Mittweida - Rebecca Katzschmann ‘Victim of neo-Nazi hate crime’ sentenced 

Balder Blog 8 oktober 2008 - Baltimore: Falske hadeforbrydelser - Jøde anholdt for antisemitisk grafitti

Balder Blog 24 januar 2008 - Bølge af antisemitiske incidenter i New York - Ivan Ivanov var Mossad agent!

Balder Blog 26 december 2007 - Tyskland, Mittweida - Nynazister ridsede et hagekors i huden på deres offer Rebecca Katzschmann

Balder Blog 21 november 2007 - Antisemitisk Hate Crime fup - Jødisk journalistelev malede selv hagekors

Balder Blog 15 november 2006 - Jødiske Breanne Coventry Snell, student på New Hampshire Universitetet indgav falsk anmeldelse

Balder Blog oversigt over endnu flere - Hate Crime Hoaxes - Falske hatecrimes


Print Post