Afskaf det israelske demokrati og erstat det med jødisk lov, sagde bosætter-leder Benny Katzover til Chabad Journal:

Det israelske demokrati har udspillet sin rolle, og det skal afvikles og give plads til Judaisme.

Det israelske demokrati skal afvikles og erstattes af en halachisk stat [jødisk sharia] baseret på jødisk lov, siger bosætterleder Benny Katzover i et interview med en messiansk Chabad-udgivelse.

I et interview med Beit Mashiach, en publikation fra en messianske fraktion af Chabadbevægelsen [Chabad Lubavitch] der har forbindelser til bosætterne, sagde Katzover at demokratiets rolle nu hovedsagelig består i at forsvinde.

Det israelske demokrati har udspillet sin rolle og må afvikles og give plads til Judaisme. Alt fører til accept af at der ikke er nogen anden vej end at sætte Judaisme i centrum, over alt andet, og dette er løsningen på enhver situation.

Tidligere i interviewet havde Katzover kommenteret på kampagnen mod udelukkelse af kvinder, og sagde at hans gruppe havde oplysninger om den igangværende kampagne.

'Vores aktivister har alle sammen forbindelser til de venstreorienterede netværk, og vi vidste at de var i gang med at planlægge en hadkampagne.

Dette er kun endnu en anden bølge af hadpropaganda mod de unge fra bakketoppene [bosættere], og Haredierne [ultraortodokse].

De venstreorienterede aktivister organiserer godt timede kampagner mod alt hvad der lugter af hellighed, og deres mål er tofold: politisk, for at underminere regeringen og for at score point hos det store publikum, og for at slå til mod alle de bærende grundpiller af den jødiske tro.'

 
  Ultra-ortodokse Jøder i protest
  De havde til lejligheden iklædt sig fangedragter og jødestjerner, og anklagede regeringen for at føre nazistisk politik. Samtidigt gjorde de klart at også disse religiøse fanatikere søger en del af deres identitet i 'holocaust'.

'I den jødiske tro står Landet Israel centralt... Mediekampagnerne der handler om uvæsentlige sager med det formål at underminere jødisk identitet.

Jeg tror der kan blive et samarbejde mellem Haredierne og de nationale religiøse grupperinger.

Hadkampagnen imod os stammer fra den samme anti-jødiske rod der forsøger at skære alle rødderne over,' sagde Katzover i interviewet.

Siden 2008 har Katzover været leder af Committee of Samaria Settlers, en NGO der kæmpede imod det midlertidige byggestop af nye bosættelser, og nedlæggelse af 'outposts' [mener han maskingeværreder? -;)].

Katzover mener at Jøderne skal blive i de besatte områder, selv når de bliver fjernet. Han nyder stor respekt blandt bakketop-ungdommen på grund af sine synspunkter.

Han ideologiske linje har vundet terræn siden evakueringen af Gush Katif i Gaza.

Katsover var én af de første ledere af bosætterbevægelsen, han blev medlem af Gush Emunim, og senere omdrejningspunktet i Elon Moreh, som blev etableret på den besatte Vestbred i 1979.

'Jeg mener at det israelske demokrati, i sin nuværende form er i konstant konflikt med sin jødiske identitet, og i de senere år bøjer den sin jødiske identitet tilbage.

Denne form for demokrati har kun én mission: at afskaffe sig selv,' sagde han til Haaretz .

Haaretz 8 januar 2012 - Dismantle Israeli democracy and replace it with Jewish law, says settler leader (Chaim Levinson)

  Antisemitisk Hatecrime
Jødiske bosættere tydeligvis helt eller delvist af europæisk herkomst, intimiderer en af Palæstinas oprindelige semitiske beboere - Her ser vi altså et klart eksempel på et antisemitisk hatecrime.
 

Kommentar:

Også i Danmark er den fundamentalistiske og racistiske Chabadbevægelse aktiv. I Julen 2011 fik disse jødiske ekstremister held med at få opstillet en flere meter høj menorah på Rådhuspladsen! Den blev smadret af deltagere i 'Occupy Copenhagen'. Men denne sekt skulle aldrig have haft lov til at paradere sit religiøse smuds på offentlig vej i Danmark, lige så lidt som Muhammedanerne skal have lov til at udstille deres religiøse symboler her. Jeg er stærkt stødt over at en racistisk jødisk bevægelse, der har ledende medlemmer som betragter ikke-jøder; dvs. blandt andet mig, som 'dyr i menneskeskikkelse' og får lov til offentligt at udstille sine hadske symboler i Danmark. Læg mærke til at Chabadbevægelsen aldrig har taget afstand fra rabbinere som Yitzak Ginsburg, der fortæller sine trosfæller at det er i orden at slagte en Kristen for at skaffe en lever til en Jøde.

Relateret:

Balder Blog 3 oktober 2011 - England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet - Jøder får egne trafiklys + Video Puk Damgaard blandt ortodokse Jøder i Israel (18 dec 2011) + Ultra-ortodokse chikaner 8 årig pige (27 dec. 2011)

Balder Blog 8 april 2011 - Israel: Religiøse Jøder i Jaffa foruroliget over stigning i blandede ægteskaber

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber (+ liste med masser af links til tilsvarende artikler)

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Balder Blog 30 juni 2011 - Israel: Anholdelse af bosætter-rabbiner Dov Lior - der godkender drab på ikke-jøder, skaber opstandelse

Balder Blog 27 juni 2011 - Israelsk justitsminister: Assimilation af Jøder udenfor Israel fuldfører Hitlers vision

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 23 november 2010 - USA’s udenrigsministerium: Religionsfriheden under angreb i Israel

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 4 oktober 2010 - Israelsk rabbiner: I orden at jødiske kvinder går i seng med fjenden

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapira: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt 

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile


Print Post