Krigskorrespondenter som mediestjerner - Krige nytter! Spændende, nødvendigt og humanitært!

 
   
 
  Line Ernlund - TV2 News
   
 
  Villy Søvndal - for fredelig mente blondinen

Afsløret: Globalisterne styrer pressen i de fleste vestlige lande, hvor utrolig mange journalister og redaktører sammen arbejder som de fremmeste propagandister for krig: 'Faking It How the Media Manipulates the World into War' (Video længere ned; se den evt. først) Medierne er et hestehovede foran politkerne, medierne viser vej, og bereder vejen til det næste NATO-blodbad. Denne video viser flere eksempler på medieskabte krige langt tilbage i tiden.

Ét TV-klip har på det sidste brændt sig fast i min hukommelse

Det var nytårs-eftermiddag eller aften den 31. december 2011, hvor TV2's Line Ernlund forhørte udenrigsminister Villy Søvndal angående krigene i Mellemøsten. Det var én af disse udsendelser der som regel ikke senere kan ses via Sputnik. Jeg så desværre ikke udsendelsen fra starten af, og først til sidst nåede jeg at slå optageren til, for sent til at indfange de virkelig interessante øjeblikke.

Line Ernlund opfordrede til millitant holdning mod Syrien

Kort fortalt, det jeg bevidnede var en vild aggressiv og pågående Line Ernlund, der nærmest afkrævede hr. Villy Søvndal en forklaring på, hvorfor Danmark ikke straks burde være parat til at støtte enhver form for indgriben mod Syrien, og dets 'diktator' præsident Assad, der jo som alle vidste (fra flere end 70 Tv-udsendelseer, kun medregnet den lille del jeg nåede at fange) hver dag myrder løs på ubevæbnede fredelige civile.

Jeg kan desværre ikke huske alle detaljerne fra seancen, men det var flere offensive omgange, og Line Ernlund optrådte som utilsløret propagandist for at vi skulle deltage i højst nødvendige sanktioner og evt. militært indgriben i Syrien.

Villy Tøvndal vil helst ikke

Søvndal vendte sig forsigtigt mod tanken, og mente at vis skulle forsøge at få Rusland og Kina med på vognen, for at lægge pres på Syrien, og turde på ingen måde forsvare en egentlig anti-krigs position. Søvndal imponerede selvfølgelig ikke. Han lyder nærmest som om han er en smule intellektuelt og/eller verbalt udfordret, en mand der ikke rigtig ved hvad han vil, og som ikke tør fjerne sig for langt fra den danske konsensus om at slikke EU, FN og ikke mindst USA og Israel i røven. En mand der helst følger strømmen.

Men det er nu ikke så meget Søvndal der skal stå for skud her; trods alt var han ikke villig sådan lige til at gentage den Libyske succes; et sønderbombet land og flere stridende islamiske og andre fraktioner og landsdele. Fra det rigeste land i Mellemøsten med gratis lægehjælp og skoler til alle, til et nyt urocenter, hvor islamiske terrorister og deres kollegaer fra Mossad, CIA, MI5 samt Deuxieme Bureaus arvtagere fisker i rørte oliesøer. [fortsættes under videoen]

Faking It - How the Media Manipulates the World into War
Faking It - How the Media Manipulates the World into War | YouTube | Transscript
 

[fortsat]

Skyldig i krigspropaganda

Denne forstyrrede skærmtrold ser det som sin opgave at agere aktivt for dansk deltagelse i den om sig gribende ny-imperialisme på vegne af den nye verdensorden; dog indtil videre i praksis dens bedst bevæbnede og dominerede førerstat USAs. Tak spids, os stik al jeres snak om den farlige højrefløj op i røven; det er Jer der er de nye fascister og statautoriserede goebbelskloner.

At medierne sender mulitikultipropaganda, og dæmoniserer højrefløjen? Ok. Lad gå. De er vel vildførte humanister. De er lidt dumme, men mener det godt, de ønsker retfærdighed og lighed og kvinderettigheder.

Men det her med at presse udenrigsminister Søvndal til at komme med undskyldninger for ikke at vil i krig, og med slet skjulte beskyldninger om at han må være ligeglad med 'de uskyldige civiles lidelser', NEJ den køber jeg ikke.

Og Line Erslund er skam ikke alene. I mangel af afgørende bevismateriale i form af en optagelse af denne udsendelse, tøvede jeg med at tage mig sammen til at få dette ud. Indtil jeg stødte på en video: 'Faking It How the Media Manipulates the World into War', der til fulde bekræfter mine egne observationer. [fortsættes]

Allan Sørensen - Kristeligt Dagblads Kristne-Zionist - Supplement til den internationale jødiske lobby Kristeligt Dagblads Allan Sørensen igen med en forudindtaget stillingtagen med viderebefordring af zionistisk propaganda mod Iran. KD 25 januar 2012 - Den Logiske Beslutning | Tidligere: Forsvarer Allan Sørensen, Kristeligt Dagblad, zionistisk krigshetz?
Allan Sørensen - Kristeligt Dagblads Kristne-Zionist - Den internationale jødiske lobbys shabbaz Goy?
 

[fortsat] Som jeg allerede har påpeget lige siden invasionen af Libyen; det er medierne som først og fremmest anstifter til krig.

Det er medierne der så godt som uden undtagelse i fællesskab modner befolkningen til deltagelse i krigeriske planer; de er en del af drejebogen, og det foregår helt systematisk.

Aften efter aften berettes der om massakrer på fredelige demonstranter, mord, statsautoriseret voldtægt på Viagra, børn og kvinder der lider, og om de udpegede måls ufattelige ondskab. Det er vores pligt til at undgå massakrer ved at bombe disse fæle diktatorers lande. Vi kan simpelthen ikke være andet bekendt; den nye Hitler stedfortræder skal indfanges og dømmes ved en skueproces eller dræbes for at undgå et nyt holocaust.

Eksperter med forbindelse til holocaustpromoverende organisationer som DIIS's latterlige afdeling for Holocaust & folkedrabsstudier1) er også jævnlig med i koret der skal legitimere 'internationale aktioner', som Danmark jo for enhver pris skal deltage i, for ikke at blive sat udenfor fællesskabet. Den lære man udleder af Holocaust, er nu at man skal være i evig krig for at forebygge det næste folkemord. 1) besøgte lige én af deres sider med henvisninger; fyldt med links til Redox og AFA som kilder, og desuden alle mulige petitesser om Jøder der er blevet råbt ad på gaden, og kun en lillebitte smule om andre end Jøder og Holocaust!

Poor 'holocaust survivor' Tom Lantos
Representative Tom Lantos of California presents false witness of incubator babies murder to the Senate
Denne professionelle 'holocaust-overlevende' ungarske Jøde Tom Lantos har gjort alt for at leve op til stereotypen om den løgnagtige Jøde der lystigt svælger i minder og historier om egne virkelige eller indbildte lidelser, mens han lyver verden lige op i ansigtet for at legitimere en ny angrebskrig. Ca 2 minutter ind i klippet kan man høre Lantos fortælle om de blodige overgreb på kuvøsbørn og mere fra hans velfyldte rædselskabinet. Ca. 8:30 kan man høre Lantos proklamere en slags højere visdom og moral som 'overlevende af holocaust'. Helt inklusiv den karakteristiske ungarsk/jødiske accent som øjeblikkelig minder én om duften af Zyklon B. mens man forestiller sig stikflammerne fra krematorieovnene der oplyser natten. Lantos hører hjemme i samme parket som Elie Wiesel og Simon Wiesenthal; også to fine eksempler på at virkeligheden kan overgå selv den værste antisemitiske propaganda. Jøderne Feinstein, Lieberman, Carl Levin og et par andre forsøger på nuværende at løfte arven efter det moralske fyrtårn Lantos, og støtter ethvert skridt frem til den totale overvågningsstat, samt enhver form for militært indgriben i Mellemøsten, og hvor som helst. Lieberman der er Demokrat har sågar præsteret i en periode at stemme med Republikanerne, når det gjald hans krigeriske prioriteter. Sådanne personer har dog kun én loyalitet, og det er Israel og det jødiske folk.
 

Amerikanske politikere som den såkaldte holocaustoverlevende Tom Lantos bruger jævnigt holocaustargumentet gjorde for at gå i krig, som han f.eks. gjorde side om side med hans præsentation af et 'vidne til Saddam Husseins styrkers massemord på kuvøsebørn i Kuweit'. Holocaustdyrkelsen har erstattet fredsbevægelserne. Nu er alle enige om at gå i krig for at vinde freden og demokratiet, og for at forebygge flere hollocaust.

For det meste er journalister, politikere og eksperter i store træk enige om at tage USA, NATO, EU og FNs påstande om situationen i Mellemøsten for gode varer.

Anonyme YouTube videoer som dokumentation i dansk TV

Ledere og befolkningsgrupper dæmoniseres efter behov, og det er bemærkelsesværdigt at Tv-medierne næsten hver aften kommer med nye beretninger om hvad der sker i Syrien, baseret på ensidige rapporter fra oprørere og konkurrerende stammefolk, samt YouTube videoer. Det bemærkelsesværdige ved brugen af disse YouTube-videoer, hvorom der hver gang siges at deres ægthed ikke kan bekræftes, er jo at der også findes i hundredvis af helt sobre videoer lavet af navngivne personer deriblandt fra kendte journalister, udenlandske medier, forhenværende politikere, CIA-folk og eksperter, hvor i der skildres nogle helt andre baggrunde for hvad der sker i Mellemøsten især i og omkring Syrien og Iran. Men disse sobre og ofte veldokumenterede videoer hvor i der medvirker personer med forstand på sagen citeres aldrig, lige som de holdninger som de repræsenterer aldrig kommer på dagsorden på dansk TV. Ingen kritisk journalistik, men gerne anonyme YouTube-videoer og automatisk accept af NATO-påstande!

Krigskorrspondenterne - Krig, propaganda, pop og underholdning

Og nu også en række programmer hvor i TV-korrespondenter som Steffen Jensen og Rasmus Tantholdt promoveres som mediestjerner i deres egenskab af krigskorrespondenter. Man ser dem gå hjemvant rund blandt bevæbnede oprørere, og er med når de oplever gribende scener hvor granater flyver tæt over hovederne af de modige krigskorrespondenter.

 
  Tantholdt præsenterer den danske F16 indsats - Hvis man regner en fem til ti ofre for hver bombe, når man så alligevel at tynde lidt ud i fjendens rækker...
   
 
  Tantholdt, Ernlund, Steffen Jensen

Rasmus Tantholdt, som ser ud til at være perlevenner med og agere talsmand for de lokale NATO støttede og bevæbnede lokale guerillaer, har let til tårer, og Steffen Jensen, der sagde at det 'især er synd for civile og børn', mener det helt alvorligt, at dømme efter hvor mange gange han gentog det.

Hvorfor er det egentlig mere synd for civile Steffen, end for f.eks. folk der forsvarer hvad de føler er deres land, eller deres leder? Men vi forstår med det samme at Steffen Jensen har hjertet på rette sted, og at han er også er mest interesseret i at fortælle historien, helt objektivt, selv om han er Jøde og er bosat i Israel. Begavet citat fra Jensen i Korrespondenterne: 'Vores job er jo egentlig bare at være formidler af det her...'

Men Steffen Jensens syn på sagen bevæger sig tilsyneladende heller ikke udenfor de rammer som den herskende doktrin har udstukket. Det er helt forfærdeligt altsammen, og der er ingen løsning i sigte, men men hvad skal man gøre, og hvad skal man gøre med med en præsident der skyder civile friheds og demokratikæmpere for fode, eller en galning værre end Hitler, der vil feje Israel af landkortet?

Og det er her hunden ligger begravet. Alle reportager og debatter tager udgangspunkt i det, som egentlig burde være det egentlige stridspunktern til at begynde med.

F.eks. en diskussion sandhedsværdien af den vestlige mediepropaganda, om Irans angivelige atomvåben, og hensigter, og den angivelige trussel der udgår fra dette fra alle sider belejrede land. Der er en lang række udtalte og uudtalte postulater om versdenssituationen, og ikke mindst om Mellemøsten, der trænger til at blive udfordret på åben skærm, af folk med viden og talegaverne i orden.

De mange beviseligt af medierne fremførte løgne og falske beviser, forkerte oversættelser og andre utilgivelige journalistiske og menneskelige synder bør være det første punkt på dagsordenen. Men det fortsætter nok som det plejer. Steffen Jensen giver ordet tilbage til Natasja Crone eller Henning Silberbrandt i studiet, hvor en til lejligheden inviteret ekspert bekræfter det vi allerede har fået fortalt. På den konkurrerende kanal interviewer Adam Holm kollega Anders Jerichow. Og nytårsaften fik den så en ekstra gang gas på krigspedalen fra Line Ernlund.

Ordener til mediehelten

Ja, medierne repræsentanter burde kunne få medaljer på linje med F16 piloter og kommandosoldater; når det kommer til stykket, ville hele krigen jo aldrig have fundet sted uden deres medvirken.

Oldnordiske krigsreporteres ørkenvandringer

 
  Vores stolte Demokrati-spredere, hvad skulle verden dog gøre uden dem?
   
 
  Drengerøvsromantik for alle pengene
   
  Tilbageblik
 
 

'man skal have et fælles fundament omkring, hvordan vi forstår den her historie' (2004)

Tja det var den gang. Nu er det også fælles forståelse af angrebskrige og klimakonspirationer der er på Connies omfattende revolutionære dagsordenen.

Problemet med denne form for 'krigsrapportering' (opfundet af CIA efter Vietnamkrigen) og efterfølgende debat, er blandt andet at denne form for krigsrapportager er ude af trit med den moderne virkeligheds muligheder for at indsamle information fra mange forskellige personer og steder.

Dette fokuseren på nogle få journalisters optræden på en markedsplads eller et hotel i Mellemøsten tilføjer ikke meget til beskuerens viden; Rasmus Tandholdt og Steffen Jensen kunne lige så godt sende deres taler fra et studie i Danmark, hvor de samme ensidige 'fakta' og det samme ensidige syn på den lokale og den internationale situation jo i forvejen forkyndes.

Den eneste forskel er, at Tantholdt og Co. leverer nogle spændende billeder, lidt lugt af krudt og røg og nogle udvalgte ofre samt nogle nye variationer over temaet undertrykte civile mod en slem tyran. I dag findes der langt flere informationer på internettet, end nogle få 'krigskorrespondenter' på nogen måde kan hamle op med ved at interviewe nogle udvalgte gadekrigere eller demonstranter.

Men hivs man gjorde dette, så ville der jo lige pludseligt være forskellige holdninger, og det ville jo være forstyrrende, da det 'er ret vigtigt at vi her i Europa har nogenlunde den samme opfattelse af den slags ting', for nu at parafrasere Connie Hedegaard i sin rolle som journalist, angående "den centrale plads af Auschwitz og Holocaust, som det mest centrale i den europæiske selvforståelse".

Disse systemjournalister er desuden totalt embedded i NATO og de oprørere de støtter; de viser en total redigeret og simplificeret virkelighed.

Jeg vil vove at påstå, at mange journalister, lige som langt de fleste politikere er nærmest totalt uvidende, fordi de ikke har tid til at opsøge og finde viden og flere vinkler end dem de får præsenteret fra systemets side, og deres almene dannelse består af politisk korrekte opfattelser inspireret af Frankfurterskolen.

Har Tandtholdt overhoved tid, efter alle sine ørkeneventyr og internationale rejser, til lige som folk som mig selv, at komme i kontakt med den viden der ikke bliver formidlet af Reuters og Co?

Jeg tror det ikke. Jeg tror de fleste af dem er grænseløst uvidende skabninger hvis karriere er det centrale i deres tilværelse. Hvis man kan leve godt af at følge den slagne vej, hvorfor så ikke gøre det? Og så er der sikkert også dem som faktisk har en politisk dagsorden; man behøver ikke en gang at lyve, man kan nøjes med at undlade at stille visse spørgsmål, og forskønne virkeligheden lidt hist og pist.

Spareråd

Hvis der nu mod forventningerne skulle være nogle redaktører som ville lukke noget lidt mere begavet ud end NATO og Co's bevidstløse propaganda, så kunne man overveje at fyre to ud af tre af krigskorrespondenterne, og til gengæld ansætte én ny der forstår at bruge internettet. Og så vil man have sparet én mand ud af tre, og alligevel få et bedre resultat. Det må da virkeligt være et godt råd i disse sparetider!
Men det lader til at forebyggelse af krig ikke ligger højest på mediernes prioriteringsliste.

Tilgift: Hvem, står bag Obamas Military Detention Act?
Who's Behind The Military Detention Act? | Transcript mm.
De danske politikere og medier himler op om den Ungarske regerings nye politiske tiltag, mens Obamas totalitære love, der afskaffer borgerrettighederne slet ikke omtales! Genialt! Ulimiteret varetægtsfængsling, udenlanske fængsler og tortur uden anklageskrift. Hør Jøderne Joe Lieberman og Carl Levin forsvare loven i ovenstående video. Læg især mærke til den selverklærede Talmud-student Liebermans intense ønsker om at tilføje fjenden; 'terroristerne' smerte.

Relateret

Balder Blog 24 juni 2013 - Danmark: Mediekrig under opsejling mod den uafhængige stemme Syrienblog?  (Berlingske Tidende, BT, TV2 News)

Balder Blog 18 juni 2013 - Frankrig - fhv. udenrigsminister Roland Dumas: England planlagde krig mod Syrien for længe siden - for Israels skyld!

Syrien Blog 14 juni 2013 - USA vil væbne syriske oprørere

Balder Blog 21 maj 2013 - Syria - Danish journalists enter Syria illegally - embedded with Islamic terrorists, murderers & criminals (Puk Damsgaard - Syrienblog)

Syrien Blog 20 maj, 2013 - Puk Damsgård er blevet illegal indvandrer i Syrien

Balder Blog 22 januar 2013 - Saudi-Arabien: Dødsdømte kriminelle sendt til Syrien for at kæmpe mod Assad

Balder Blog 22 juli 2012 - Steffen Jensen, Hanne Foighel - og det meste af Israel: Iran ‘formentlig’ skyldig i Bulgarsk bombeterror

Balder Blog 22 juli 2012 - Israel beskylder Iran for selvmordsterror i Bulgarien - Journalister og Zionister

Balder Blog 6 maj 2012 - Syrien: Langvarigt samarbejde mellem NATOs Al Qaeda terrorister og Kosovos Befrielseshær (KLA)

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Balder Blog 3 maj 2012 - DR og TV2's kælledægger: Syrisk oprørshær erkender systematisk henrettelse af krigsfanger

Balder Blog 24 januar 2012 - Danish Middle East expert Søren Schmidt: EU sanctions against Iran serve to please the Israel Lobby in order to secure Obama’s reelection (Med Deadline video - Angrebsminister Nick Hækkerup: 'Danmark kommer til at engagere sig i masser af konflikter fremover' )

Euro-med.dk 6 januar 2012 - Anatomy of Terror under False Flag

Balder Blog 11 december 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne

Balder Blog 8 december 2011 - DR støtter åbenlyst terrorisme - Syriske bombemænd er nu ‘aktivister’

Balder Blog 12 november 2011 - Video: Kevin Dawe - Amerikansk ‘journalist’ beskyder hus i Libyen

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Anders Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 4 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 24 oktober 2011 - Video: Hårdt såret Gaddafi skændet med kæp inden han blev slagtet af NWO tropperne

Balder Blog 19 oktober 2011 -Video: Alternativt Rapport fra Libyen - NATO tropper i heftige kampe

Balder Blog 8 oktober 2011 - Påstået myrdet syrisk kvinde spillevende på Tv - Vestlige medier og Amnesty International lyver

Balder Blog 18 september 2011 - NATO’s morderiske lejesvende i Libyen indrømmer drab på kvinder og børn

Balder Blog 25 august 2011 - Wayne Madsen har besøgt Libyen - Fortæller en anden historie end Tantholdt, Nørskov og Steffen Jensen

Balder Blog 23 august 2011 - Journalist fanget i Tripoli: Frygter oprørerne, NATO og blodbad som undskyldning for indsættelse af landtropper

Balder Blog 10 august 2011 - EU-parlamentsmedlem Gerard Batten: Hent tropperne tilbage fra Afghanistan - sæt dem ind i England

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Fhv. præsidentkandidat Cynthia McKinney - Krig mod Libyen motiveret i Olie, Israel og Logistik

Balder Blog 26 maj 2011 - Udenrigspolitik, Libyen, etc. langt vigtigere for nationalsindede end indvandring og islamisering

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 11 december 2010 - USA - Irak: Clinton-medarbejder villig til at ofre egne piloters liv for undskyldning for at gå i krig

Balder Blog 11 august 2010 - Anthony Lawson med en lille husker på hvad der gik forud for Irans præstestyre

Balder Blog 25 juli 2010 - Irak: Eftervirkningerne af angrebet på Fallujah værre end Hiroshima konkluderer ny undersøgelse

Balder Blog 15 marts 2010 - Israelsk historiker: Israel kunne føle sig tvunget til at udslette Europa

Balder Blog 14 marts 2010 - Israelsk militærrådgiver Martin van Creveld: Iransk atombombe ingen fare for Israel

Balder Blog 22 februar 2010 - Tony Blair: Israelerne deltog i beslutning om at angribe Irak

Balder Blog 10 januar 2010 - Israelsk general Uzi Eilam: Iran ikke nogen atom trussel

Balder Blog 28 november 2009 - Sir Oliver Miles kritiserer indsættelse af zionistiske Jøder ved Irak kulegravning

Balder Blog 6 oktober 2009 - Israel får to tysk byggede atomubåde - 56% af amerikanske Jøder ønsker angreb på Iran

Balder Blog 11 august 2009 - USA: Senator Joe Lieberman, fanatisk zionistisk Jøde, anbefaler amerikansk angreb på Iran (Nu også for den nye Army Dentention Act - ubegrænset fængsling på mistanke)

Balder Blog 19 juni 2009 - BBC lavede en Jeppe: Billeder fra pro-Ahmadinejad manifestation med løgnagtige billedtekster

Balder Blog 14 januar 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist

Balder Blog 2 oktober 2007 - Debra Cagan (jødisk zionist), amerikansk regeringsrepræsentant til Britiske parlamentarikere: Jeg hader alle Iranere

Balder Blog 4 marts 2007 - Jødisk mytologi og dens relevans for kommende udviklinger, Haman, Iran og Purim


Print Post