Englands notorisk anti-hvide justitsvæsen fandt nyt påskud for at forfølge Emma West

 
  Emma West omgivet af fremmede
   
 
  Fra Ena-May Eubanks Facebook profil -
Ena-May Eubanks (35) er født i Jamaica, og har kun boet i England i 9 år. Billedet er formentlig hendes 'anchor baby', mener bloggeren Snoremonster.

Emma West (34) blev i går tirsdag den 3. januar fremstillet i retten Croydon Magistrates' Court i London, hvor hun blev sigtet for to tilfælde af racistisk forstyrrelse af den offentlige orden, hvoraf den ene med hensigt til at skabe frygt eller at provokere til vold. Emma West opnåede verdensberømmelse efter en video med episoden blev lagt op på YouTube, hvor den indtil videre er blevet set mere end 11 millioner gange!

Disse nye sigtelser kom frem efter en passager, Ena-May Eubanks, sagde at hun slog hendes venstre skulder med knyttet næve - en belejligt ny udvikling! [den uklare 'hun slog hende' formulering er ikke en oversættelsesfejl]

Det var chokerende at retten offentliggjorde Emma Wests personlige adresse, hvorved hun helt unødvendigt udsættes for risiko.

Det kulturradikale establishment ser ud til at være ude på at riste Emma West over en sagte ild så længe som muligt, og at udsætte hende for så meget stress og ubekvemmelighed som muligt.

Uro- og brandstiftere løsladt med advarsel

I begyndelsen af denne uge blev det meddelt at snesevis af personer der blev arresteret i august i det sydlige London under de voldsomme uroligheder og plyndringer, deri blandt personer anklaget for brandstiftelse, besiddelse af knive, hærværk og hæleri, er blevet løsladt med en advarsel fra politiet.

Men Emma West bliver brutalt mobbet af det britiske regime, klart med det formål at intimidere hele den indfødte befolkning. Emma er ikke hovedmålet - Det er du!

Løsladelse betinget af mundkurv og indskrænket bevægelsesfrihed

Magistrat Ian Hornby løslod Emma West mod at hun ikke rejser i sporvogn i Croydon og Sutton, bor og opholder sig på sin hjemadresse, og undlader at kommentere sagen. Emma West skal igen møde i retten den 17 februar.

 

Britain First, mobiliserede lige så snart historien begyndte, og har uophørligt arbejdet for at støtte Emma West, der i blandt en vellykket international kampagne for at få Emma ude af fængslet inden Jul.

Vi har til hensigt at fortsætte vores støtte uanset hvad regimet finder på at køre i stilling imod hende, og vi har brug for din hjælp til at sikre, at denne unge engelske mor ikke bruges som syndebuk for at have haft modet til at protestere mod koloniseringen af Storbritannien.

Vores kampagneteam har lavet en ny underskriftsindsamling der hedder 'End the Persecution of Emma West', og en side der gør det muligt at sende et budskab til venner og kontakter, med en opfordring til at deltage i den nye underskriftsindsamling på Facebook og Twitter.

Vi opfordrer alle til at besøge vores nye underskriftsindsamlings-side, og at bruge vores virale værktøjer for at fortælle verden om denne igangværende skændsel

Klik venligst på følgende link

BNP skriver bl.a. følgende:

Emma ved godt mod

'Emma var i godt humør og trykkede hænder med de mange mennesker der var kommet for at bakke hende op,' rapporterer Paul Hilliard, der selv sidste år oplevede fejlagtigt at blive anholdt, efter racekortet blev brugt imod ham - var rejst helt fra byen Derby for at vise sin solidaritet med dette seneste offer for den mere og mere totalitære multikultikult.

De ansvarlige:

Politiet og Crown Courts anklagemyndigheder er de mest åbenlyst ansvarlige for at spilde i tusindvis af skatteydernes penge ved forfølgelsen af Emma West, sidder de virkelige ansvarlige ifølge Nick Griffin meget højere oppe i systemet:

'Alle strafforfølgelser efter racismeparagrafferne, kræver godkendelse af statsanklageren, der har denne position via en politisk udnævnelse af statsministeren. Den nuværende statsanklager Dominic Grieve, er et tidligere folketingsmedlem af det Konservative parti [Tories], hvis leflen for de voldelige urostiftere i Brixton gav ham stillingen som talsmand for det konservative 'sammenhængskraft' program under den tidligere konservative formand Michael Howard.

Dominic Grieve blev kritiseret i avisen 'The Independent' den 29. juni 2008 for sine omfattende og lukrative investeringer i Robert Mugabes åbne fængsel Zimbabwe.

Reglerne fra Nürnberg vil blive taget i anvendelse. De kan ikke påstå at de ikke blev advaret!

Kilder:

Britain First e-mail

BNP 3 januar 2012 - Emma West - More bullying from the Tory state

BBC 3 januar 2012 - Race rant accused Emma West to face trial

Relateret:

Balder Blog 14 december 2011 - Godt nyt fra England! My Tram Experience - Emma West løsladt fra fængslet!

Balder Blog 11 december 2011 - En Hyldest til Emma West - Bevægende YouTube video med flot musik (På denne side nogle af de flotteste videoer der er lavet om sagen - Se dem inden de censureres igen)

Balder Blog 2 december 2011 - England: Forfølgelsen af ‘YouTube Tram Lady’ - Emma West sætter sindene i kog

Balder Blog 3 oktober 2011 - England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet

Balder Blog 10 august 2011 - England: Kendt skolelærer/forfatter: Urolighederne handlede om race. Hvorfor ignorere fakta?

Balder Blog 16 februar 2011 - England: Thilo Sarrazin foredrag på London School of Economics aflyst pga. trusler fra rødfascister

Balder Blog 16 marts 2010 - England: Rajinder Singh (Sikh): Kun British National Party kan redde os fra Islam

Balder Blog 12 marts 2010 - Psykisk voldtægt i England: Skolebørn i tårer; truet med tvangsfjernelse som led i holocaustundervisning

Balder Blog 9 februar 2010 - England: Sheppard og Whittle dømt for karikaturtegninger - sammenlagt 5½ års fængsel

Balder Blog 29 december 2009 - Borgerkrig på vej i England? - Tusinder af hooligans gør fælles front med EDL mod Muslimerne

Balder Blog 14 december 2009 - England ny skandale: Sharialovgivning sneget ind i ny Labour finanslov

Balder Blog 13 december 2009 - England: Hemmelig ordre fra jødiske David Miliband: diplomater skal chikanere British National Party

Balder Blog 6 september 2009 - England: anti-islamisk demonstration i Birmingham angrebet af rødfascister og indvandrere

Balder Blog 4 september 2009 - England, islamist Noor Ramjanally: BNP folk kidnappede mig -Arresteret for falsk anmeldelse

Balder Blog 1 september 2009 - England: Politirapporter viser at hver femte morder er indvandrer

Balder Blog 1 september 2009 - Englands udenrigsminister, den zionistiske Jøde David Miliband: Der er omstændigheder hvor terror er i orden (Når det er hvide der er ofrene!)

Balder Blog 12 juli 2009 - England: Nye regler for politiet - Muslimer skal skånes for ‘hate crime’ forfølgelse

Balder Blog 10 juni 2009 - England: Nick Griffin British National Party’s leder overfaldet af venstreekstremister

Balder Blog 8 maj 2009 - Englands første kvindelige muslimske medlem af Overhuset grebet i bedrageri

Balder Blog 15 marts 2009 - Politisk vold ved vælgermøde i England - BNP-medlem Tony Ward overfaldet med hammer

Balder Blog 8 februar 2009 - England: Kristen kirke angrebet af muslimke bander - medierne holder lav profil

Balder Blog 8 juli 2008 - Regeringsrapport fra England - Hvide børn mest udsat for mobning

Balder Blog 26 november 2007 - Trusler om vold i England - historikeren David Irving og BNPs Nick Griffin debatterer på Oxford University

Balder Blog 28 august 2006 - Racisme i det engelske fængselsvæsen, kristne og indfødte englandere udsat for grov forskelsbehandling.

Balder Blog 10 juni 2006 - The Guardian 10 juni 2006: Hemmelig rapport stempler muhamedansk politi i England som korrupt…

Balder Blog 7 maj 2006 - Multikultindustrien i England vil tvinge små børn til at lege med ikke-racefæller for at opnå den rette multikulturelle ånd.

Balder Blog 21 februar 2006 - England: Muhamedanere praler af sejr. Nyeste asyltrick: registreret partnerskab. Tragisk dom over David Irving


Print Post