Deborah Lipstadt

Deborah Lipstadt 'holocaust-historiker':

'Vi ved hvad vi kæmper imod; antisemitisme, assimilation, blandede ægteskaber, Israel-bashing.'

 
  Bent Melchior

Karen, Alan, og Bent Melchior (fhv. overrabbiner) advarer åbent og kraftigt mod blandede ægteskaber, som er den største fare for det jødiske samfund.(Magasinet 10/4-94 og Politiken 24/4-94)

 
  Abraham Foxman (ADL)

Abraham Foxman (ADL) beklager også at 'kun' 29 % af amerikanske Jøder går i jødiske skoler og yeshivaer. Ligeledes mener han der skal investeres i speciale programmer så Jøder kan blive opdraget i den rette Zionistiske ånd: 'Hvis du sender 100 børn her vil en tredjedel være Zionister til evig tid. Det er en temmelig god investering for $5000.' [Haaretz]

  “Die Vermischung mit Nichtjuden ist die fürchterlichste Erscheinung für das jüdische Volk und gleicht einem Untergangstrieb.” (Rabbi Mordechai Priron, Allgemeine Jüdische Wochenzeitung, 8/10/1992 S.11) | Jüdischer Rassegedanke
 
  Tomer Orni, formand [CEO] af European Jewish Union,

Tomer Orni, formand [CEO] af European Jewish Union, en organisation der promoverer jødisk liv i Europa: 'At assimilationsraten er opadgående er et bekymrende fænomen. Der skal stadigvæk gøres meget. Den gode nyhed er, at der nu er flere muligheder for at lære hinanden at kende, for jødiske studenter i hele Europa der har lyst til at involvere sig...'

 
  Annonce der skal redde unge Jøder fra 'fortabelse'; blandede ægteskaber
  The Prime Minister's Office and the Jewish Agency unveiled an aggressive advertisement campaign for the Masa project which is designed to strengthen Jewish identity among youths in the Diaspora and their bonds to Israel. One video clip likens Jews who marry outside of the religion to missing persons, with fake notices and pictures which drive home the point.

Bryssel - European Jewish Press:

-- Det Europæiske Center for Jødiske Studerende [European Centre for Jewish Students (EJCS)] har råbt vagt i gevær over resultaterne af en ny undersøgelse der viser en stigning på 17% i antallet af blandede ægteskaber blandt europæiske studerende.

Den årlige undersøgelse er blevet foretaget blandt et repræsentativt udsnit af jødiske samfund og jødiske studenterorganisationer i Europa forud for 'Sabbat Som en Jøde' [Shabbat Like a Jew], en begivenhed der vil samle flere hundrede studerende fra hele Europa i Grækenlands hovedstad Athen i den kommende weekend.

Dette event er organiseret af ECJS sammen med den Europæiske Jødiske Union [European Jewish Union (EJU)], to organisationer der arbejder sammen for at promovere og styrke jødisk liv og jødisk identitet under europæiske studerende ved året igennem at organisere og aktiviteter for tusindvis af mennesker.

'Resultaterne fra 2011-undersøgelsen blandt studerende er virkeligt skræmmende, ' sagde Zeevi Ives, direktør af ECJS.

'Men, selv om andelen af blandede ægteskaber efter vores opfattelse stadigvæk er for højt, ser vi dette som en chance for at det går fremad, fordi stigningen i år har været mindre i sammenligning med de foregående to år, sagde han'.

'European Jewish Union startede adskillige undervisningsprojekter i Europa for omkring et år siden, og deres resultater vil helt sikkert vise sig, næste gang niveauet af blandende ægteskaber vil blive undersøgt,' sagde Orni.

Ifølge den Europæiske Jødiske Union befinder sig omkring 200.000 Jøder i alderen 18 til 30 år i Europa, hvilket er den alder hvor denne gruppe af unge mennesker danner parforhold.

Zeevi Ives fra ECJS sagde at målet er at nå så mange af dem som muligt, 'for at forstærke deres jødiske identitet, og for at fortsætte kæden af den jødiske nations generationer.'

Han gjorde opmærksom på at der flere år er snesevis af jødiske par der bliver gift der har mødt hinanden gennem aktiviteter organiseret af det Europæiske Center for Jødiske Studerende.

'Vi bør fortsætte med at gøre alt det vi kan for at nå så mange Jøder som muligt, hvor end de befinder sig.'

 

 

 

Kilde:

European Jewish Press (EJC) 29 december 2011 - Jewish organisation raises alarm about the level of intermarriage among European students

 

 

For nylig var der et par udsendelser fra DR og TV2 (lidt længere nede) omkring den stigende indflydelse af ultraortodokse Jøder i Israel, der vil omdanne landet til et jødisk teokrati. De vil blandt andet have at kvinder skal sidde bagerst i busser, og skal gå over på det modsatte fortov, hvis de møder en mand. Til dette formål har de blandt andet sat 'trafikskilte' op med anvisninger til de rettroende.

Naa'ma Margolese En lille otte årig pige kom for nylig på hele verdens forsider da hun blev truet og chikaneret af ultraortodokse Jøder på vej til skole. Pigen var i øvrigt selv ortodoks, men ikke ortodoks nok, efter nogles mening.

JERUSALEM - Omkring 1500 ultraortodokse Jøder demonstrerede i lørdags i Jerusalem, og sammenlignede staten Israel med Nazi-Tyskland, skrev den israelske avis Jerusalem Post. Det der er i gang her, er lige nøjagtigt hvad der skete i Tyskland, ' sagde én af deltagerne. Mænd og drenge; de såkaldte Haredim er vrede over den påståede 'undertrykkelse og hetz', fra det sekulære samfund i Israel. Snesevis af dem var iklædt kz-fangedragter og den gule jødestjerne, symbolet for jødeforfølgelse.

De Telegraaf 1 januar 2012 - Orthodoxe joden vergelijken Israël met nazi's (teksten fortsætter efter videoerne)

Naa'ma Margolese
Naa'ma Margolese 8 år

 

Video: Puk Damsgaard blandt ortodokse Jøder i Israel
21søndag 18 december 2011 - Puk Damsgaard i Israel:
Mænd og kvinder kønsopdelt i busser - Ortodokse fundamentalisters indflydelse vokser
Mindst 70 kønsopdelte busser
 
Israel: Ultra-ortodokse Jøder chikanerer 8 årig pige Na'ama Margolese og kræver kønsopdeling i busser og på gader - TV2 27 december 2011 - Vært Natasja Crone - Rapport fra Israel: Steffen Jensen | Se også: England: Multikulti-vanvid - Særlige trafikregler for udvalgt minoritet
 

Nu tror man måske at dette problem er begrænset til nogle få fanatikere i Israel, som den jødiske og i Israel bosatte TV2 journalist Steffen Jensen næsten får det til at lyde. For lidt mindre fanatisk end disse ultraortodokse er vel også at regne for noget... . Og også i andre jødiske menigheder, f.eks. i Danmark, er der sådanne stridspunkter. Her lidt fra en gammel artikel i Berlingske Tidende.

Citater fra Berlingske Tidende tirsdag den 12. oktober 2004

Der er blandt andet også uenighed om medlemskriterier for trossamfundet, en begravelsesplads for både jøder og ikke-jøder, samt om kvinders plads i synagogen.

 
  Bent Lexner
Ortodox Rabbiner

Den aktuelle strid om synagogen begyndte i foråret, hvor et flertal i Repræsentantskabet protesterede over, at en kvindelig sanger ikke fik lov at synge i synagogen i forbindelse med en klezmerkoncert.

Ifølge overrabbinerens tolkning af ortodoks-jødisk lov må kvinder ikke synge fra podiet i synagogen.

Bent Lexner har også sagt, at han ikke længere kan være overrabbiner, hvis børn af jødiske fædre (men ikke-jødiske mødre) bliver fuldgyldige medlemmer.

Den sag dækker over, at 80 procent af de unge jøder i Danmark gifter sig med ikke-jøder, og børn med en jødisk far og en ikke-jødisk mor har ikke adgang som medlemmer af trossamfundet. Kun børn af jødiske mødre anerkendes i dag som jøder.

Derfor falder antallet af medlemmer i trossamfundet drastisk.
(Artiklen på berlingske.dk/indland/artikel:aid=492582/ ikke længere tilgængelig.)


Kommentar:

 
  Liberals should ban Hannuka
By Rabbi Chaim Moshe
 

Fra Zipple, en meget jødiske hjemmeside. Her er nogle uddrag:

[..] Det betyder ikke at Chanukah ikke er vigtigt. Den otte dage lange helligdag fejrer jødernes militære sejr mod Syrerne...

Det der ligger til grund for Chanukah er et tema der i dag er lige central som det var for to tusinde år siden, kampen mod assimilation.

I dag, som den gang var Jøder velaccepteret, Maccabeerne gjorde ikke kun oprør mod de regerende Syrere, men mod den udbredte jødiske praksis af Hellenisering.

Selv om man ikke har tænkt sig at klikke sige videre, er læsning af blot nedenstående overskrifter en interessant øvelse. (Og tag i den forbindelse ad notem, at der er lidt tekst ved at muse over på de fleste links og mange billeder her på Balder Blog)

Tænk sig hvis det var hvide racetænkere der udfoldede alle disse aktiviteter! Ordet 'Nazi' ville ligge på alles læber, og deres 'præsteskab' ville blive flået levende i pressen og i person af den venstreorienterede gadepøbel.

Men nogle af de allerværste jødiske sekter, som Chabad Lubavich, bliver respektfuld modtaget i EU kredse og af politikere, og får lov til at installere jødiske symboler i overstørrelse på de største byers største pladser i hele verden.

Symboler vel at mærke, der er helt i tråd med resten af den tankegang som også fremgår af ovenstående; symboler for sejr i kampen mod assimilation, folkedrab mod folk der var for flinke.

Disse symboler og det tilhørende 'Happy Hannukah' forsøges solgt til den uvidende offentlighed som noget der modsvarer den danske kristne Jul! [Abe Foxman ADL: 'The New Testament is a lying, hateful, harmful book, ultimately responsible for the deaths of six million Jews in WW II.']

(Der er en stor mængde artikler på Balder Blog om disse sager - Se også oversigten her eller brug søgefunktionen øverst til højre på siden)

 

Relateret:

Balder Blog 12 december 2011 - Brooklyn, New York - Ortodoks-jødiske pædofile misbrugte 117 børn - 85 anholdt

Balder Blog 8 april 2011 - Israel: Religiøse Jøder i Jaffa foruroliget over stigning i blandede ægteskaber

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber (+ liste med masser af links til tilsvarende artikler)

Balder Blog 17 januar 2011 - Israelsk rabbiner Dov Lior: ‘Ikke-jødisk sperm fører til barbarisk afkom’

Betyder vores genetiske arv noget som helst?
Balder.org - Racisme og kampen mod indvandringen - racismebegrebet fra flere vinkler

Balder Blog 30 december 2010 - Israel - Rabbiner koner til jødiske kvinder: holdt jer fra Arabere

Balder Blog 19 oktober 2010 - Israelsk rabbiner Ovadia Yosef - Ikke-jøder eksisterer kun for at tjene Jøder

Balder Blog 4 oktober 2010 - Israelsk rabbiner: I orden at jødiske kvinder går i seng med fjenden

Balder Blog 2 oktober 2010 - Hvordan man forebygger blandede ægteskaber - af Rabbi Kalman Packouz

Balder Blog 30 juli 2010 - Israel: Rabbiner Yitzhak Ginsburg arresteret for bog som opfordrer til drab på ikke-jøder

Balder Blog 21 juni 2010 - Rassenschande i Israel - Araber 18 måneder i spjældet for sex med Jødinde

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 23 oktober 2009 - Israel Apartheid - Ashkenazi-jøder: Sefardiske piger har dårlig indflydelse

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapira: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 20 september 2009 - Israel: Kommune og politi beskytter unge jødiske piger mod mænd fra etniske minoriteter

Balder Blog 7 september 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 2 september 2009 - Nur Khazaren - Schwarzes nie - racediskrimination mod negre i israelske skoler lovligt 

Balder Blog 22 marts 2009 - Hærens rabbinere under Gaza: Dette er en religiøs krig - ok at dræbe civile

Balder Blog 3 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten!


Print Post