Video: 2,3 millioner Amerikanere er i fængsel, altså ca. 1 ud af hver hundred voksne

Det er set i forhold til befolkningstallet mere end 2 gange så mange som i Sydafrika, 3 gange så meget som i Iran, mere end 6 gange så mange som i Kina.

 

Intet samfund har i historisk tid fængslet flere af dets borgere, end Amerikas Forenede Stater...

Vi er foran Kina, Tyrkiet og Indien med 148 fanger per 100.000.

Det er det der med 'three strikes and you're out' der er problemet.

Det betyder at hvis du først har begået alvorlig kriminalitet to gange, ryger du i fængsel på livstid, uanset hvor lille en forbrydelse der er tale om.

Så f.eks. Neandru Andre (?) er ved at afsone to efterfølgende livstidsstraffe for butikstyveri af 9 videobånd.

Kenny ??? fik 26 år for at stjæle to chokoladekager...

En af hver 13 mand i alderen mellem 20 og 34 er bag tremmer, men for sorte mænd er det 1 ud af hver 9e. Der er flere 17 år gamle sorte i fængsel end der går på College.

Amerikanerne udgør 5 % af verdens befolkning, mens 25 % af alle fanger i verden er Amerikanere.


Stephen Fry on American Prisons Facts by GMSFEARTHEMOSTHIGH777
Shocking facts, Stephen Fry On American Prisons
 

Importforbud

Man må ikke importere noget som helst til USA der er fremstillet ved hjælp af tvangsarbejdere eller i fængsler. Men om USA kan man næsten sige at de har genopfundet slaveriet.

 
 

Komikeren Stephen Fry

De producerer f.eks. 100 % af alle militærhjælme, ammunitionsbælter, skudsikre veste, hundetegn, og andre uniformrelaterede produkter, 93% af al maling der bliver produceret i USA, 36% af alle hårde hvidvarer (home appliances), 21 % af alt kontorinventar, hvilket gør at USA kan konkurrere med fabrikker i Mexico, fordi de indsatte ikke kan nægte at arbejde for 25 dollar cent i timen (komiker: det er 'slaveri via bagdøren' Fry: 'ja, lige nøjagtigt' - komiker: 'hvilket er én af de videoer jeg har')

Du får isolationsfængsel hvis du nægter at arbejde.

(Switchblades joken: Fangerne på billedet er alle sammen uskyldige for de er dømt for at have springknive, men har alle sammen kun én arm. Med andre ord, de var lovlig undskyldt da de jo ikke kunne åbne en foldekniv med én arm var de nødt til at have en springkniv)

Kommentar: Det er ikke andet end en lille uge siden at Obama fik vedtaget en lov der giver ham lov til at holde enhver Amerikaner indespærret på ubestemt tid hvis vedkommende er mistænkt for terror. Det var den forenklede version. Her et link fra Holland bare for at vise at jeg ikke sidder og fantaserer: De Telegraaf - Congres VS neemt omstreden defensiewet aan

Opdatering:

EUTimes 22 december 2011 - Americans will be Transferred to Foreign Prisons under Indefinite Detention act

Indefinite Detention’ Bill Heads To Obama’s Desk As White House Drops Veto Threat - Alex Jones' Infowars: There's a war on for your mind!

Mens skærmene dagligt fyldes med Nazier og holocaust, er USA ved at udvikle sig til alle de skræmmebilleder man allerede for 40 år siden kunne læse om i science fiction tegneserier. Og dette land er vores 'særlige allierede' som vi gerne ofre nogle danske soldaters liv for, når det kaster sig ud i altid nye og altid blodige eventyr.

Relateret:

Balder Blog 13 maj 2012 - USA - Nazi-dommer James Daniel dømmer kvinde til 20 års fængsel for advarselsskud mod voldelig ægtemand

Balder Blog 17 april 2012 - USA: Kritisk Neger kommenterer sort Trayvon Martin demonstration

Meget læseværdigt indlæg som i detaljer redegør for lovgivningsprocesser omkring de flere og flere 'antiterrorlove' og de allerede omtalte underminering af borgerrettigheder i terrorbekæmpelsens navn.
Brother Nathanael Kapner 20 december 2011 - Prepare for a Jewish Police State

Balder Blog 10 maj 2010 - USA: Narkokrigen - SWAT-team stormer hjem og skyder hunde foran 7 årig - 1 gram pot

Balder Blog 5 april 2010 - USA: hate crime - 20 års fængsel for stenkast mod bøsser til 17 årig

Balder Blog 22 august 2006 -Politi-tisk intimidering i USA: Christopher Bollyn, journalist arresteret og mishandlet


Print Post