1. Klostervænget Skole renses for Jul og Kristendom (video) 2. Krigen om den danske Jul - Lise Egholm (video) Rådmandsstræde Skole: Vi bor i Danmark - ikke i Damaskus 3. Krigen mod Julen i USA (video) 4. O Come All Ye Faithful (Herning Kirkes Drengekor - julesalme)

Man tror det er løgn når man hører Karen Margrethe Grønlund forstander af Klostervænget Skole på Biskop Krags Vænge i København, om hvordan salmer censureres og kristendommes udrenses. Af hensyn til de fremmede. Christina Antorini mente til gengæld at det var noget pjat.

Inden de fremmede Muhammedanere kom til Danmark, var der også en hel del danskere som ikke betragtede sig som troende kristne. Men kom skolelærere af egen drift med forslag om at tage hensyn til denne danske minoritet? Nej, det er kun det nye herrefolk der skal tages hensyn til... Muslimerne.

TVavisen 18 december 2011 - Vært Steffen Kretz
 
Krigen om den danske Jul - Lise Egholm Rådmandsstræde Skole: Vi bor i Danmark - ikke i Damaskus - TVavisen 21søndag 18 december 2011 - Vært Lillian Gjerulf Kretz
 

I USA er det fortrinsvis Jøder og jødiske organisationer der vil have alle henvisninger til Kristendommen fjernet fra det offentlige rum. ADL of B'nai Brit'h burde efterhånden være kendt for de fleste. Men en anden organisation, nemlig ACLU (American Civil Liberties Union) som ifølge Brother Nathanael Kapner også ledes og finanseres af Jøder, er én af de førende kræfter bag kravet om at fjerne Kristne henvisninger fra det offentlige rum. Dog er organisationen efter hvad jeg husker om den, ikke åbenlyst zionistisk og arbejder ind imellem også for værdige sager.

Brother Nathanael Kapner - How The Jews Stole Christmas
 
Herning Kirkes Drengekor - O Come All Ye Faithful
 

Relateret:

Uriasposten 18 december 2011 - Skole der kun serverer kød forkyndt efter islamiske dogmer dropper forkyndende jule-salmer

Balder Blog 12 maj 2011 - he ADL’s War On White America - Brother Nathanael Kapner (former Jew)

Balder Blog 9 december 2010 - USA: Igen ballade i Boca Raton - Jødisk menora ok - Kristne må nøjes med symbolfrit sekulariseret juletræ

Balder Blog 2 december 2010 - Jew York 2010: Chabad Lubavitch rejser verdens største menora i Central Park

Balder Blog 28 november 2010 - Moldova: Ortodokse Kristne advarer mod opstilling af jødisk Menorah

Her findes også de mange links til relaterede artikler om emnet som også forklarer Hanukas betydning.
Balder Blog 27 november 2010 - Jøder rejser kæmpe menorah foran EU hovedkvarter i Bryssel

Balder Blog 24 november 2009 - USA: Krigen mod Julen begynder tidligt i år - Katolske Bill Donnahue protesterer

Den ekstreme jødiske Chabad Lubavitch sekt har direkte adgang til det Hvide Hus, politikere i europæiske hovedstæder og EU - Dette mønster er ved at brede sig..
Balder Blog 11 december 2007
- Kæmpe Menorah opstillet ved det Hvide Hus og Kremlin

Balder Blog 10 december 2007 - USA - Jødisk organisation kræver krybbespil fjernet: stødende for ikke kristne

Balder Blog 6 december 2007 - Ud med Julen, ind med Hanukka, krigen mod Julen fortsætter

Balder Blog 2 december 2007 - Kan USA afkristnes? Jøder føler sig stødt over Juletræer med Kristne Symboler


Print Post