Ron Paul brillerer i Iowa

At de amerikanske præsidentkandidater er en broget flok fjolser vil mange nok være enig med mig i.

Men én mand skiller sig ud fra mængden; Ron Paul. Jeg skal ikke bedømme hans økonomiske teoriers validitet, og det er der sikkert delte meninger om. Gå dog ikke glip af dette højinteressante klip. Hans logik går i hvert faldt rent ind hos mig. Om ikke som et ideal, så dog noget som ville være stærkt at fortrække i sammenligning med hvad der ellers tilbydes på USAs politiske gedemarked.

Ron Paul - samlede kommentarer fra partidebatten i Iowa
 

Om ikke andet, så kunne man stemme på ham på grund af hans ærlighed og principfasthed. På det områder tror jeg ikke at der er nogen andre kandidater der når ham til sokkeholderne.

 

Uncut Ron Paul Interview - CNN Gloria Borger

Uploaded by on Dec 23, 2011

CNN finally released the full interview. It shows that Ron Paul didn't "storm off" - the interview was over.

All parts of the interview that make Gloria Borger look ridiculous and provocative were cut out of the heavily edited and misleading version that aired on CNN

As you can see CNN aired the final segment (starting at 6:00) first, trying to create the false impression that Ron Paul terminated the interview just minutes after it had started. In reality the interview had already lasted a full 8 minutes and was effectively over, with no further questions being asked.

Propagandist Borger ended the interview with an outrageous insinuation and lie: "Some of this stuff was very incendiary, you know... saying that in 1993 the Israelis were responsible for the bombing of the World Trade Center".

The newsletters, politically incorrect as they might have been, NEVER made such a claim. That's pure propaganda.

The corporate media will stop at nothing to discredit Ron Paul, but thanks to a growing understanding on part of the public of "how the system works", the media's efforts aren't just not working, they are backfiring.

Ron Paul remains the undisputed frontrunner in Iowa (as documented by five consecutive polls by various organizations). Nationally, Ron Paul gained 5% on both Gingrich and Romney among Republican voters over the past 5 days during the worst phase of the media onslaught. Ron Paul Gains 5% on Gingrich and Romney in 5 Days, Despite Smears: Gallup

 
Rick Perry i indianerdans med rabbinere - typerende for mange amerikanske politikere
Tænk hvis han havde deltaget i muslimske regndanse! Oy vej
 

Relateret:

JP Blogs Sara Alfort 26 december 2011 - (Balder Blog post 1320) USA trækker alle tropper hjem, lukker alle militærbaser og stopper al ulandshjælp

Balder Blog 10 november 2011 - Hvem regerer USA? Republikanske præsidentkandidater kappes om løfter til Amerikanerne… Jøderne


Print Post