Republikanske præsidentkandidater tog i onsdags en kort pause fra deres valgfremstød i de stater hvor slaget kommer til at stå først, for at gøre deres opvartning hos jødiske aktivister og donorer, mens Newt Gingrich kunne glæde sig over sin nye status som førende kandidat, og Rick Perry der forsøgte at forklare sin holdning til økonomisk støtte til Israel.

 
 

I de fleste lande kommer vælgerne først, altså sådan formelt set. Men i USA er man ikke bleg for først at sværge troskab mod Israel! Hvad Israel kan forvente af milliardstøtte, er det første punkt på dagsordenen. Derefter kan man overveje om den amerikanske befolkning har noget tilovers. I gamle dage var det konger, grever og baroner, der ansatte Jøder som pengeopkrævere. I dag er det Jøder der sender præsidentkandidater som pengeopkrævere når der skal hentes penge til Israel. Rabbi Ovadia Yosef: Hvorfor er der brug for ikke-jøder? De vil arbejde, de vil pløje, de vil høste. Vi vil sidde som en herre [effendi] og spise. 'Dette er grunden til hvorfor ikke-jøder blev skabt'.

Gingrich blev 'badet i klapsalver', af publikum ved et møde arrangeret af 'Republican Jewish Coalition'.

Om morgenen talte han ved et møde af konservative aktivister i Virginia, inden han optrådte i et forum hvor han, lige som de andre fem deltagende kandidater, tog afstand fra Obama-regeringens mellemøstpolitik.

Gingrich vakte opsigt på mødet, ved at love at ville udnævne [Zionisten] John R. Bolton, den tidligere amerikanske ambassadør ved FN, til udenrigsminister, hvis han vinder præsidentvalget.

Israelsk ambassade til Jerusalem...

Han lovede også at flytte den amerikanske ambassade i Israel fra Tel Aviv, til den omstridte placering i den israelsk besatte palæstinensiske hovedstad Jerusalem.

Han fejede kritik af hans nylige forslag om at lade børn af forarmede familier arbejde som skraldemænd og andet ufaglært arbejde for at tjene penge.

Hvis 'folk lærer arbejdskultur, og lærer opsparingskultur, og i løbet af nogen tid lærer ideen af 'værdi', kunne vi gøre dette land dramatisk mere konservativ.

Og derfor skriger venstrefløjen op,' sagde han.

 

 
Rick Perry i indianerdans med rabbinere - typerende for mange amerikanske politikere
Tænk hvis han havde deltaget i muslimske regndanse! Oy vej
 

I mellemtiden forsøgte Rick Perry at glatte ud omkring nogle bemærkninger fra sidste måned under en debat om udenrigspolitik i South Carolina, hvor han havde sagt at alle lande der fik økonomisk støtte fra USA, skulle begynde fra 'nul', og komme med en begrundelse for støtte til USA, inklusiv Israel.

Strategisk Forsvarshjælp

 
  Den israelske lobby
og amerikansk udenrigspolitik

Men i onsdags sagde Perry at han ville øge USAs finansielle støtte til Israel, ikke mindske den.

'USA holdt for længe siden op med den traditionelle ulandshjælp til Israel,' sagde han.' Strategisk Forsvarshjælp er hvad vi fortsætter med at koncentrere os om. Og 'strategisk bistand' i alle former vil under en evt. Perry-regering indebære en øgning af støtten til Israel.'

Mitt Romney, som fik en varm velkomst af publikum, og som kan glæde sig over støtte fra prominente jødiske donorer i Nordvesten, kritiserede Obama for at føre en 'eftergivenhedspolitik', der afslører en mangel på tro på USA'.

 

Kilde:

LA Times 8 december 2011 - GOP candidates woo Jewish activists, slam Obama's Mideast policy (Michael A. Memoli and James Oliphant)

Kommentar: Vi venter kun på det tidspunkt hvor vestlige politikere lover navngivne landområder i Jordan, Irak, Libanon og Syrien til deres jødiske dukkeførere. Noget i stil med 'Balfour Deklarationen Kapitel II St. 1.

Relateret:

Balder Blog 7 december 2011 - England: Parlamentsmedlem Paul Flynn risikerer fyring - Tvivl angående britisk Israel ambassadørs loyalitet

Balder Blog 7 december 2011 - Holland - Raymond de Roon of Wilders’ Freedom Party: Jewish Zionist foreign Minister Rosenthal not Zionist enough

Balder Blog 5 december 2011 - Sådan erobrede Zionisterne Palæstina

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 19 november 2011 - Eksplosiv dokumentar om den israelske lobbys lyssky aktiviteter i England Dispatches: Inside Britain's Israel Lobby

Balder Blog 8 december 2007 - England - Labour i Krise - Jødiske Penge til Labour for adelstitler og Israelvenlig udenrigspolitik


Print Post