Ultra kort klip fra DR TV-avisen 8 december 2011 - Vært: Line Gertsen Transkription under videoen - (Også DR fremfører uvidenskabelig propaganda om de såkaldte klimaproblemer)

TVavisen 8 december 2011 18:30 - Vært Line Gertsen, emne Syrien
 

Speak: I Syrien blev en vigtig rørledning ifølge aktivister i dag sprængt i luften, noget som skulle ses her på denne video, der er lagt ud på internettet, hvor tyk sort røg stiger til vejrs.

Rørledningen som regimekritiske aktivister altså siger at de har fået ram på, går fra det østlige Syrien til et olieraffinaderi i Homs.


Kommentar:

 
 
  Steen Nørskov & Nadim Houry (HRW)
  I fjor nøjedes DR med forfalskede videobeviser mod Syrien. Nu er bombemænd også blandt kategorien 'regeringskritiske aktivister'.
 
  Mere fra de troværdige danske medier: B.T. March 18, 2011: 'Småpiger slagtet' Klik for større billede. Balder Blog 18 maj 2011

Efter at have forberedt seerne grundigt ved næsten hver aften de seneste måneder at vise nogle plumrede billeder uden sikker kildeangivelse, og ved at udslynge nogle udokumenterede påstande om at præsident Assads syriske hær skyder ubevæbnede civile for fode, er man nu nået til et nyt trin i propagandakrigen. Det på trods af, at man på mange billeder kan se at der er tale om regulær væbnet partisankamp, hvor de fredelige aktivister er bevæbnede.

Bombemænd er aktivister

Nu er vi så kommet så vidt, at Danmarks Radio kalder folk der sprænger olierørledninger i luften for at lamme et lands økonomi, 'aktivister'. På nøjagtigt samme måde som man i øvrigt gør, når røde voldsmænd sætter ild til gaderne i København.

Den syriske hær er selvfølgelig per definition en flok massemorderiske banditter.

Jeg ved i skrivende stund ikke om der er en syrisk ambassade i Danmark, men hvis der er, så håber jeg de følger med og sagsøger Danmarks Radio for at opildne til væbnet kamp mod præsident Assads legitime styre.

Danmarks Radios deltagelse i direkte politisk propaganda er fuldstændigt vanvittigt.

Men dette var ikke det eneste eksempel på blind og utilsløret propaganda i denne udsendelse.

Uvidenskabelig vrøvlepopulisme angående klimaproblematikken

I et indslag om den såkaldte globale opvarmning havde man fundet en forhenværende kritiker, der nu havde skiftet mening; en herre ved navn Richard Muller.

Og igen kom skærmgåsen med sejrsikre analyser af et område som gåsen og hendes stab ikke har nogen som helst kompetence til at bedømme.

Man prøvede at bilde os ind, at modstanden mod klimateorierne, og deres konsekvenser lå i at 'benægterne', som den udsendte Hr. Kretz kaldte dem fra en oversvømmet mark i Østen, påstår at jordens totale klima ikke blev varmere.

 

TVavisen 8 december 2011 18:30 - Vært Line Gertsen, emne Klima - Richard Muller - IPCC
 
 
 

Steffen Kretz: "Det er ikke herude man finder de såkaldte klimaskeptikere, for her der lever folk med at klimaet allerede har ændret sig"

Tja. Hvorfor egentlig uddanne folk på dyre universiteter, når en Cambojansk bonde egentlig kan det samme? Pol Pot udryddede vist det meste af den cambodianske intelligensia, men skaden er jo åbenbart ikke ret stor. Bønder kan da sagtens overtage jobsene som klimaeksperter, geologer osv. Steffen Kretz har nu på vegne af Danmark målt vandstanden i Cambodja. Hvem der derefter kan tvivle på IPCCs udlægning af klimakatastrofen må være en tåbe - en ren 'benægter'. Jeg så og hørte det det jo selv i TV!

Nu kan det godt være at der er nogle der mener det, hvilket i sig selv er en diskussion værd, og ikke et stempel som 'klimabenægter', men der er da utrolig mange andre vinkler og detaljer der spiller en rolle ved den meget udbredte kritik af de ensidige forestillinger, som vi har fået dikteret af et klimapanel og en tilhørende videnskabelig stab, der utallige gange har gjort sig skyldig i simpel løgn og bedrag.

Desuden er FNs såkaldte klimaeksperter for en stor del håndplukket til jobbet, og lige så afhængige af FN og andre klimatroende instansers finansielle opbakning, som nogle andre forskere måtte være afhængige af olieindustrien.

Foruden de forskellige meninger der måtte være om selve klimamodellerne, så er der endnu flere der argumenterer at selvom det er rigtigt at jorden pt. bliver varmere, så er den menneskelige andel af udslippet så lille, at selv om vi lagde alting stille i morgen, så ville Co2 indholdet fortsat blive ved med at stige.

Til sidst vil det realistiske og økonomiske argument sætte en stopper for noget som helst der skulle betyde en virkelig betydelig reduktion af det forhadte CO2, for det er der simpelthen ikke politisk vilje til, i lande hvor man endnu ikke anser lyserøde drømme og fantasifostre som noget der har den helt store interesse.

Og hvad skal det hjælpe at Steffen Kretz får sig en eksotisk ferie i et oversvømmet land, og hvad bidrager udtalelser fra en Cambodiansk 'ekspert' der dårlig kan tale engelsk eller sige noget som helst beåndet til det?

Professor Ian Plimer: CO2 indholdet i atmosfæren er nu på et katastrofalt lavt niveau:
Geologist Ian Plimer Informs UK Government On Climate Change Lies

Ian Plimer: " I believe that we've had enormous corruption of science, and the scientific method, I believe that the moneys that are floating around, for climate research, which is a current fad and fashion, are quite perverse, I believe we are putting science backwards, and come the next inevitable pandemic, we may not have the weapons to handle it.

We might go waving herbs and chanting, rather than creating an antidote. So this for me, this climate industry, has been a huge attack on the scientific method, it has been an attack on my science, and history..."


Relateret:

Dokumentation - Christopher Booker - The BBC and climate Change: A Triple Betrayal (pdf)

Hodjaernes Blog 10 december 2011 - DanMarx Radio og TV-Too er skyldige i samme 3-dobbelte forræderi som BBC

Ritzau kalder racistisk sort ekstremistis politimorder 'sort aktivist'
Uriaposten 9 december 2011 - Ritzaus Bureau om ‘sort aktivist’ (dømt morder) og ‘Italiensk gruppe’ (venstreekstremister)

Balder Blog 8 november 2011 - USA: Ron Paul på CNN om truslen fra Iran og atombomber - Zionisten Jerichow vil krig mod Syrien

Balder Blog 8 november 2011 - NWO-Zionisten Bernard-Henri Lévi tog æren for overfaldet på Libyen - vil nu angribe Syrien

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Euro-med 24 maj 2011 - World Conquest by “International Community”: Syria - and Iran Being Targeted According to Plan. And Then Russia and China?

Silver Lining 12 maj 2011 - Reuters apologizes to French channel for providing false images on Syria


Print Post