Alan Dershowitz med den forhadte bog

Den berygtede Zionist opfordrer andre til at udskamme [shame] prof. John Mearsheimer og professor Richard Falk der selv er Jøde, for positiv anmeldelse af en 'nynazistisk bog' skrevet af den frafaldne jødiske moser Gilad Atzmon.

Se videoen længere ned, hvor Dershowitz gør sig selv til grin med tirader om Hitler og Holocaust, og bloddrikkende rabbinere der slagter kristne børn, i sit forsøg på at skabe en stemning mod den israelskfødte forfatter 'eks-Jøde' og jazzsaksafonist Gilad Atzmons ekskursioner i den jødiske og zionistiske psyke.

Som det jødiske internetmagasin Jewcy for nogle år skrev om jødisk kritik af professor Kevin MacDonalds videnskabelige undersøgelser og analyser af jødisk gruppeopførsel og identitetsfølelse; der er masser af Jøder der har lavet sociologiske analyser af deres værtssamfund, hvorfor er det så slemt når en Goyim gør det samme?

Her er det Gilad Atzmon der kommenterer videoen og Dershowitz:

 

 

 

Dershowitz is desperat. Under en nylig optræden på TV når det berygtede zionistiske talerør at udstille omtrent hvert eneste grimme Hasbara-symptom på kun syv minutter. [Hasbara er et navn for nogle særlige fanatiske zionistiske propagandister / aktivister - spion og propagandanetværk. - Balder]

Og hvad er Dershowitz så desperat over? Dershowitz er desperat efter at standse bogen 'The Wandering Who?' Hvorfor? Fordi 'The Wandering Who' sandsynligvis er den eneste tekst fra samtiden der giver et komplet og omfattende indblik i, ikke kun 'jødisk identitetspolitik' i almindelighed, men også i Alan Dershowitz’ egen særlige psykose og dobbeltspil.

Når vi nu taler om dobbeltspil, som foranstående Hasbara-agent, og velbevandret i 'the ways of deception' [aka Mossads motto - Balder], kommer Dershowitz ikke med en eneste sand udtalelse i hele programmet. Han lyver hele vejen igennem. Men løgn og bedrag kommer ikke til at redde Dershowitz.

Her en komplet samling af Dershowitz's løgne og kiksere


Alan Dershowitz on Fox - Host Jon Stossel
 

Dershowitz, en alment foragtet supremacistisk Zionist, vil 'udskamme' to af verdens førende humanister.

 
  Walt & Mearsheimer var nødt til at publicere deres research i England pga. jødisk forfølgelse. Især den neokonservative Jøde Alan Dershowitz bl.a. kendt som krigshøg og torturforsvarer, gjorde sig bemærket med utrolig perfide angreb.
 
  Australsk TV interview. | Download
  Hvorfor vi ikke kunne publicere rapporten i USA

Men mens han argumenterer med akademikere og studenter for at få dem til at udføre 'udskamningen', følger Dershowitz faktisk en af de mest uhyggelige af alle de talmudiske ritualer - Cherem.

Hvorfor tror Dershowitz på at han er i besiddelse af den moralske autoritet til at 'udskamme' to af verdens førende humanister?

Er det fordi han selv tror på, at han er intellektuel eller moralsk overlegen, eller er han blot ganske simpelt 'udvalgt'?

Det er på tide at Dershowitz accepterer at amerikanske universiteter ikke er Yeshivaer [en slags jødiske 'maddrassas' - Balder] og at han burde regere med sin middelalderlige rabbinske tilgang til politik og den intellektuelle debat.

Som eks-Jøde, vil jeg ikke bede nogen om at 'udskamme' Dershowitz som gengældelse.

Denne sørgelige hævntørstige mand bringer mere end nok skam over sig selv - og over alle i det jødiske samfund der identificerer sig så afskyelig meget med hans frastødende opførsel.

Bogen The Wandering Who er nu en best seller, den bliver rost af en lang liste med akademikere og humanister, og dens budskab spreder sig som en steppebrand.

Jeg behøver vel ikke at sige, at jeg er taknemmelig overfor Dershowitz og andre Hasbara-agenter for al den gratis publicitet.

 

Gilad Atzmon 5 december 2011 - Gilad Atzmon: Desperate Dershowitz


Relateret:

Balder Blog 21 april 2012 - Fantastisk interview - Gilad Atzmon om 'Jewish Identity Politics' og meget mere (Meria Heller Show)

Veritas Universalis 12 december 2011 - Ikke alle er glade - Universalgeniet citerer Alan Dershowitz nye holocaustbudskab; Holocaust 2.0 rykker nærmere

Balder Blog 30 november 2011 - Gilad Atzmon i lunt humør fejrer sejr over zionistiske censurforsøg

Balder Blog 6 november 2011 - Zionismens endeligt vil komme pludselig som en tektonisk forskydning

Balder Blog 11 oktober 2011 - USA - Sort skolelærer Patricia McAllister fyret for kommentar om Jøder og Fed under Occupy Wall Street

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder.org 6 maj 2010 - Waarheid, Geschiedenis en Integriteit - Israel, Jodendom, Zionisme - Gilad Atzmon (Contains video with historian Shlomo Sand - The invention of the Jewish People)

Balder Blog 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv

Krigslystne 'holocaustoverlevende'. Den løgnagtige 'Holocaustoverlevende' Elie Wiesel opfordrer til krig mod Iran sammen med den jødiske ekstremist Alan Dershowitz
Reporters Notebook 7 februar 2010 - Wiesel Nobel laureate ad urges Iran sanctions

Balder Blog 30 april 2009 - Antisemitisme beskyldninger: Den israelske lobby forfølger ny professor for kritik af Israel

Balder Blog 15 marts 2009 - Stepen Walt interviewed about Charles Freeman and AIPAC on Danish TV

Balder Blog 11 april 2007 - Den Israelske Lobby: Hollandsk Dokumentar fra april 2007 - Med Stephen Walt & John Mearsheimer


Print Post