Free Emma West-bølgen skyller over Storbritannien

YouTube-videoen med Tram Lady - Emma West, der siddende med sit barn på armen i ikke misforståelige vendinger beder indvandrerne i sporvognen skrubbe tilbage til deres hjemlande, er ved at slå alle rekorder. I England raser debatten, og den er ikke blevet mindre efter at der er dukket endnu en lignende YouTube-video op. Nederst: Teutonic Warrior Chicks video response to 'My Tram Experience'.

Emma West - My Tram Experience -
 

Det står ikke klart hvad der måske er sket forud for det klip vi fik præsenteret, men Emma Wests opførsel er hverken ædrueligt eller elegant, og den store åbenhjertighed var måske resultatet af en psykisk lidelse eller indtagelse af alkohol eller andre stoffer.

Spontant vredesudbrud over multikultihelvedet rammer en nerve

Men det lader til at kvindens ytringer og synlige frustration alligevel udtrykker noget som flere kæmper med, og som ser kvindens ærlighedsudbrud som noget de faktisk godt kan identificere sig med.

Det er værd at vide, at kvinden rent faktisk ikke sagde noget racistisk, eller noget som man skulle mene var forbudt. Men døm selv når du ser videoen.

The original My Tram Experience - Emma West
 

Det oprørende der skete, var at den 34 årige Emma West blev opsporet af politiet og anholdt. Nu er den seneste nyhed, at man har fjernet hendes to børn fra hende. Hendes fortsatte anholdelse blev på et tidspunkt begrundet med, at der var kommet mange trusler mod hende... Og i stedet for at forfølge disse banditter, så smadrer de Emma Wests liv.

Dette var dråben der fik spanden til at løbe over for mange Briter, der blandt andet lige har oplevet, at en negerrapper undgik fængsling, 'så han kunne fortsætte med sin musik' - var dommerens begrundelse. Han havde blandt andet i flere omgange truet forskellige personer med at slå dem ihjel, på en ret overbevisende måde.

Free Emma West

 

Først og fremmest nogle britiske antiindvandringspartier er begyndt en kampagne for at støtte Emma West, og for at protestere mod den afsindige og bestialske forfølgelse af hvide mennesker, og kun hvide mennesker, for det mindste, ved hjælp af 'racismeparagraffer', mens indvandrerkriminelle får milde domme og tiltalefrafald på stribe for langt mere alvorlige sager der oftest indebærer vold og trusler.

Emma West sagde kun at man ikke kunne være Brite hvis man var sort, eller indvandrer, og at de burde fise hjem osv.. Ok ikke særlig elegant eller gennemtænkt. Men vel ikke mere end det?

Nu skal hun så parteres offentligt, og udtværes, og fratages sine børn, så hele verden kan se hvor dejlig antiracistisk England er. Lige som Breivik bliver hun måske erklæret sindssyg, og lukket ind på et hospital, hvis hun nægter at gøre offentlig bodsgang, og deltager i tvungen læsning af Anne Franks Dagbog og Onkel Toms Hytte.

Emma West - My Tram Experience -
 

Det kan selvfølgelig også være, at kvinden har et større problem, selv om hun og ungen så velplejede ud. Men reaktionerne viser, at mange folk tilsyneladende er lettede over at der er nogen der tør sige det højt som de måske selv jævnligt mumler i sig selv eller ville sige hvis de ellers turde.

Forleden var der en sag hvor en hvid kvinde blev anklaget for racisme; hun havde sat en negerdukke i en vindueskarm overfor deres sorte naboers hus. Og børnehavebørn bliver registreret og straffet for 'racisme', fra 2 - 3 års alderen af.

My Tram Experience in France - Want kill white people
 
Teutonic Warrior Chick - Response to 'My Tram Experience' | Vimeo | Download (25MB .flv zip)
Censored by YouTube! The YouTube Community has flagged one or more of your videos as inappropriate. Once a video is flagged, it is reviewed by the YouTube Team against our Community Guidelines. Upon review, we have determined that the following video(s) contain content in violation of these guidelines, and have been disabled: TeutonicWarriorChick - Response to My Tram Experience - Emma West
 
My Tram Experience Response - MarmiteMan4
 

Send et postkort, en Julehilsen, blomster eller hvad som helst til Emma West

 

Emma West behind bars until January!

 

Mrs. Emma West
C/O HMP Bronzefield
Woodthorpe Road
Ashford
Middlesex
TW15 3JZ
England

Don't put political comments, just words of encouragement

 

Relateret:

Balder Blog 14 december 2011 - Godt nyt fra England! My Tram Experience - Emma West løsladt fra fængslet!

Balder Blog 11 december 2011 - En Hyldest til Emma West - Bevægende YouTube video med flot musik

Anorak 3 december 2011 - Is Emma West A Victim Of A Twitter Hunt? Tweeters Want My Tram Experience Woman Raped, Shot And Knifed

Britain First - Free Emma West - Stage 1: email the Home Secretary Theresa May

The British Resistance 30 novemer 2011 - Nationalists Vow “Direct Action” Over The Emma West Incarceration

England: Mormor anklaget for racisme for at sætte negerdukke i vindueskarm (risikerer op mod 2 år)
Metro.co.uk 7 september 2011 - Grandmother's display of golliwog in window prompts racism charge


Print Post