Den anti-zionistiske jazzmusiker Gilad Atzmon som er født som israelsk Jøde, her foran et varmt publikum der opfordres til et trefold NEJ til 'The Board of Deputies of British Jews' forsøg på at sætte en stopper for såvel udgivelsen af Atzmons meget omtalte bog; The Wandering Who? som for hans musikalske optræden i den britiske by Bradford.

Alan Dershowitz: 'Gilad Atzmon, a British version of David Duke, who plays the saxophone and has no academic connections'
 

The Board of Deputies of British Jews, er den største og mest indflydelsesrige jødiske organisation i Storbritannien. Den varetager israelske og (nogles) jødiske interesser, og er desuden et førende organ i kampen for multikultur, åbne grænser, masseindvandring, samt aktiv deltager i udarbejdelse og promovering af censurlove og 'racismeparagraffer'.

Board of Deputies, eller kort BOD, er kendt for i mange år at have haft et nært samarbejde med den marxistiske Jøde Gerry Gable og hans 'Searchlight' organisation / tidsskrift, der kan sammenlignes med det nu hedengangne danske REDOX.

Tidligere var Searchlight en del af UAF, (United Against Fascism), en rabiat og voldelig marxistisk organisation, hvis medlemmer er en del grovere end den gennemsnitlige danske AFA terrorist. Til sidst måtte UAF dog skille sig af med Gable, på grund af hans rabiate Zionisme. Gable er tidligere blevet dømt for indbrud hos politiske modstandere og andre politisk motiverede forbrydelser. (fortsættes nedunder videoen)

Bradford says NO to the Board of Deputies of British Jews
 

Den jødiske forening og dens støtter, har gjort alt hvad de kunne for at stoppe Atzmons bog, derunder falske beskyldninger, citatfusk og hadkampagner. Bogen giver et så dybt indblik i den jødiske sjæl, at mange zionistiske Jøder føler sig temmelig ukomfortabel ved tanken på at disse psykoanalytiske åbenbaringer skulle risikere at brede sig til større kredse.

I denne video fejrer en glad og spontan Gilad og hans venner sejren, og sender et budskab til Board of Deputies, der hævder at repræsentere de britiske Jøder.

Gilads bog er på trods af mange intensive zionistiske bestræbelser for at standse udgivelsen, på vej til at blive en international bestseller.

NO!!! to The Board of Deputies of British Jews - Bradford
 

Jeg har selv læst den, og kan varmt anbefale bogen til enhver der ønsker et dybere kig i 'den jødiske sjæl'. Her får man den ucensurerede og nogle steder ramsaltede version, af en mand der ved hvad han snakker om. Atzmon er universalist, og sympatiserer ikke med folk som David Duke, og formentlig heller ikke med den balderske nationalistiske mellemvare.

Men man behøver ikke at være tilhænger af Atzmons universalisme, for at drage stor nytte af bogen, ej heller for at erkende at Gilad Atzmon er en beundringsværdig, dybt seriøs sandhedssøger, en skarp analytiker, og en mere end modig aktivist. For modigere end det at bekæmpe en ydre fjende, er det at fortælle sandheden til sine egne.

Gilad Atzmon on the band stand in Bradford, England
 

Gilad Atzmon - Martyr des Friedens?

 

 

Derudover bidrager Gilad med sit eksempel til at skabe forståelse og respekt i 'ikke ubetinget jødevenlige kredse', og er endnu et vidnesbyrd for den sandhed at ikke alle Jøder er en flok etnocentriske kristenhadende samfundsomstyrtere der kun meler deres egen jødiske kage.

Atzmon bidrager helt klart til at bremse de antijødiske holdninger der generaliserende fordømmer enhver Jøde på grund af vedkommendes biologiske ophav, og opnår her langt større resultater end alle holocaustindustriens og multikultiapostlernes samlede forsøg på at genopdrage og hjernevaske ved hjælp af sentimental og forløjet propaganda.

Relateret:

 

Veritas Universalis 12 december 2011 - Ikke alle er glade - Universalgeniet citerer Alan Dershowitz nye holocaustbudskab; Holocaust 2.0 rykker nærmere

Gilad Atzmon's homepage

Balder Blog 17 februar 2011 - Auschwitzoverlevende Hajo Meyer og israelskfødte Gilad Atzmon diskuterer ‘jødisk etik’

Balder.org 4 juni 2007 - Gilad Atzmon: Holocaustreligionen er lige så så gammel som Jøderne selv


Print Post