David Duke (th) sammen med sin danske oversætter Knud Eriksen (tv) under et arrangement i Danmark tidligere i år.
   
 
  Wolfgang Albers - Politichef Køln

( Video German with English subtitles at the bottom of this post)

Den nationalistiske amerikanske politiker og menneskerettighedsaktivist Dr. David Duke blev fredag den 25. november 2011 anholdt af tysk politi, lige ind han skulle holde tale for en forsamling patrioter i den tyske by Køln.

Den tyske organisation Freies Netz Köln havde organiseret sammenkomsten sammen med etnologen Werner Keweloh.

Først havde politiet i Køln forsøgt ved hjælp af chikane i form af bil og personkontroller, af personer der kunne tænkes at ville besøge arrangementet. Disse kontroller fandt sted i en afstand op til 100 meter fra lokalerne, og kontrollanterne prøvede derudover at bilde potentielle besøgende ind, at arrangementet var aflyst. Til formålet var et stort antal politifolk i fuld kampudrustning til stede ved det helt igennem fredelige foredrags-arrangement.

Statsmagtens repræsentanter forsøgte også at presse ejeren af de lokaler hvor arrangementet blev afholdt til at opsige kontrakten. For at understrege alvoren lod den ansvarshavende indsatsleder kortvarigt hele lokalet besætte af betjente.

Den noget betuttede ejer af lokalerne var under indtryk af politiets aggressive fremgangsmåde nær ved at give efter for kravene, da en retskyndig mødedeltager ved navn Axel Reitz fik forklaret både udlejeren og politiet, at kontrakten var retslig bindende.

Tænderskærende trak politifolkene sig tilbage mens de luftede deres utilfredshed. Skuffet indtog de igen deres positioner ved indgangen til beværtningen.

Da det statslige undertrykkelsesapparat således ikke ad legal vej var i stand til at forhindre afholdelsen af det fuldt ud lovlige offentlige arrangement, besluttede man sig for at forhindre David Duke i at tale, ved simpelthen at anholde ham, formentlig på forventet efterbevilling. Lederen af Kölns undertrykkelsesapparat er en Socialdemokrat ved navn Wolfgang Albers.

Uønsket fremmed

Og således blev Dr. David Duke arresteret endnu før han kunne sætte sit ben i forsamlingshuset, og blev tillige erklæret 'uønsket fremmed', mod hvem der angiveligt skulle være et indrejseforbud til Bundesrepublikken. Mærkeligt nok var der ikke tale om et sådant forbud, da Duke ankom på Frankfurts lufthavn den foregående dag. Dr. Duke har aldrig haft noget udestående med de tyske myndigheder, og bliver således forhindret i at tale udelukkende på grund af sine politiske opfattelser.

Kilder:

Freies Netz Köln 26 november 2011 - Polizei behindert nationale Vortragsveranstaltung in Köln – David Duke festgenommen

DavidDuke.Com - Police Oppress Free Speech in Cologne – David Duke arrested

DavidDuke.Com27 november 2011 - Mainstream Media Ignores the Arrest of Dr. David Duke in Germany (James Buchanan)

Myrthusnet 26 november 2011 - Dr. David Duke wurde vor einem geplanten Vortrag in Köln festgenommen

More News:

The arrest appears to be tied to Duke's expulsion from the Czech Republic in 2009, following his detention there on suspicion of denying the Holocaust, a crime in many European countries, including Germany. The Cologne police statement said that Duke "was not entitled to stay in Germany" because of a travel ban against him in another, unspecified European country. [..] The Cologne prosecutor's office did not respond to a request for comment about Duke's arrest. A woman who answered a phone number on Duke's website confirmed the arrest but declined to be identified.
Huffington Post 30 november 2011 - David Duke Arrested In Germany, Ex-Klan Leader Faces Deportation

Elan Steinberg, vice president of the American Gathering of Holocaust Survivors and their Descendants
VosIzneias 30 november 2011 - Germany Jewish Group Applauds Arrest of Former KKK Leader David Duke

DavidDuke.com November 28 2011 - On my recent imprisonment and the fight for free speech and the heritage of our people!

Jonathan Turley - International Blasphemy: The Free World Bars Free Speech

Axel W. Reitz explains the situation - English subtitles
mythus.net: Axel Reitz zur Festnahme von Dr. Duke am 25.11.2011
El Dr. David Duke, Detenido en Alemania 25/11/2011 (Subtitulado)

 

Kommentar:

Hetz mod højreorienterede i Tyskland

Efter den betændte sag om de tyske såkaldte 'Dönermord', angiveligt begået af to nu meget bekvemmeligt selvmordsramte medlemmer af 'Pink Panterbanden', hvor det endnu ikke står klart hvor stor en rolle den tyske efterretningstjeneste 'Verfassungsschutz' har spillet i sagen, og hvor det i øvrigt foreløbig antages at en agent-provokatør fra Verfassungsschutz har været til stede ved mindst fire af mordene på tyrkiske kebabrestaurent-ejere, uden at gribe ind, er de tyske medier og politikere begyndt en veritabel heksejagt på alle 'højreorienterede'. Et af resultaterne af det grænseløse had der spredes mod de nationaltsindede i Tyskland kan man læse om her: Brandattentat mod NPD hovedkvarter fredag 25 nov 2011.

Det på trods af, at de selv samme tyske medier stadigvæk for en sikkerheds skyld taler om mordmistænkte, angivelige mordere etc., og alle er klar over den suspekte rolle Verfassungsschutzagenter har spillet, undser man sig ikke for at sætte gang i en massiv hadkampagne mod befolkningsgrupper der modsætter sig masseindvandringen og de øvrige forsøg på at fortsætte med at gennemføre folkemordet på Tyskere og andre Europæerne.

Danske medier endnu værre...

De danske medier er også hoppet med på vognen, og herhjemme ulejliger man sig ikke en gang til at videreformidle de tyske mediers forbehold, men præsenterer de rablende konspirationsteorier som var de fakta, lige som en del medier i øvrigt gjorde i sagen om IAEA-atomagenturets rapport omkring mulig fremtidig produktion af atomvåben i Iran.

Diverse medier omformulerede sågar rapportens vage vendinger angående 'mulige udviklinger' og 'mulige hensigter' i Iran, som om der nu var bevis for at Iran nu er tæt på at fremstille en atombombe. At den nyudnævnte formand af IAEA er en til lejligheden indsat nikkedukke med gode forbindelse til CIA behøver die Dummen Dänen heller ikke få at vide.

At der ikke er ytringsfrihed i Tyskland behøver de samme Dummen Dänen heller ikke få at vide. Og hvis det alligevel skulle slippe ud, så kan Peter Wivel jo altid skrive en kommentar hvori han redegør for at det er meget fint og forståeligt at man i Tyskland ikke tolererer meninger der afviger fra det staten foreskriver.

Relateret:

Dronten - Jødisk Racisme - David Dukes banebrydende bog, oversat til dansk af Knud Bjeld Eriksen

Balder Blog Index of Articles about: The European Arrest Warrant - Extradition cases. Persecution of dissidents for thought crimes

Balder Blog 9 juni 2011 - USA: David Duke kandidat til præsident-posten - Interview på russisk TV(Med videoer af David Dukes foredrag i Danmark i sommers)

Balder Blog 25 april 2009 - David Duke anholdt af tankepolitiet i Tjekkiet - risikerer tre års fængsel

Balder Blog 13 december 2006 - David Duke versus CNN's Wolf Blitzer - Agent of AIPAC

David Duke - The Complete My Awakening Free Audio Edition!

David Dukes hjemmeside: davidduke.com


Print Post