Frygtede for sit liv i mange år - massive sikkerhedsforanstaltninger og milliardformue kunne ikke ændre hans skæbne

Ejeren af en fransk hotelkæde er blevet skudt i en velhavende parisisk forstad i forbindelse med hvad politiet kalder et professionelt udført lejemord. Den 76 årige Claude Drays livløse krop blev fundet med tre skudsår i nakken i Neuilly-sur-Seine, den parisiske forstad hvor præsident Sarkozy, som ligeledes har jødiske rødder, byggede sin karriere og stadigvæk ejer ejendomme.

En butler fandt Drays krop, som viste alle tegn på et professionelt mord i tirsdags kl. 9 om morgenen.

Én af de mest prominente Jøder i Frankrig...

 
  Villa Madrid - gerningsstedet

Claude Dray, én af de mest prominente Jøder i Frankrig, havde tidligere været udsat for trusler. Hans paladsagtige villa, som har navnet 'Madrid', blev anset for at være én af de mest sikre i den Franske hovedstad. Der blev jævnligt patruljeret af politiet og private sikkerhedsvagter, og ejendommen er forsynet med det mest moderne overvågningsudstyr, derunder kameraer og infrarøde sensorer.

'Én eller anden er kommet ind, og har affyret tre kugler i ofrets nakke,' sagde en politimand som bad om ikke at blive nævnt ved navn. Han tilføjede at der sandsynligvis er blevet brugt en lyddæmper, da ingen fra personalet havde hørt noget.

Drays kone Simone, befandt sig i USA hvor Dray for fire år siden købte det berømte 'art deco' National Hotel i South Beach Miami. Dray købte også Hotel de Paris i St. Tropez, ét af de mest populære steder for kendisser på den franske Riviera.

Parret var også ivrige kunsthandlere, og solgte hele sin samling, derunder værker af Niki de Saint Phalle og Botero, for op mod 100 million pund i 2007.

Parret var mål for afpresningstrusler så sent som i 2009, hvor anklageren i Paris satte en undersøgelse i gang.

Dray blev født i Oran i Algeriet, og stiftede hotelkæden Cidotel i tresserne. Nicolas Sarkozy var i mange år borgmester i Neuilly, og opbyggede tætte venskaber med områdets superrige beboere, derunder foruden Dray, også den ligeledes jødiske Liliane Bettencourt, L'Oreal-arvingen som er Frankrigs rigeste kvinde.

Sarkozy har boet i Neuilly det meste af sit liv. Han ejer stadigvæk lejligheder der, men deler nu sin tid mellem sine kvarterer i pladsen på Champs Elysee, og et byhus som ejes af hans tredje kone, den italienske rigmandsarving og fotomodel Carla Bruni1).

Kilde:

Telegraph 26 oktober 2011 - Billionaire French hotelier shot dead 'in professional hit' (Peter Allen)

1) Link til EJP artikel som giver et godt indtryk af den jødiske elite der regerer Frankrig. EJP artiklen forbigår dog det faktum at Jøden Tedeschi ikke er Brunis biologiske far. En braziliansk rigmand ved navn Maurizio Remmert skulle have været gerningsmanden.

<-- Carla Bruni

Blandt Carlas tidligere partnere er Arno Klarsfeld, søn af holocaust-promotoren og 'nazi-jægeren' Serge Klarsfeld, og de to 'jødiske intellektuelle' Jean-Paul Enthoven og hans søn Raphael. Raphael Enthoven med hvem Bruni har sønnen Aurélien, var tidligere gift med romanforfatteren Justine Lévi, datter af den 'fransk-jødiske filosof', superzionisten Bernard-Henry Lévy, som praler af at han ved sin personlige mellemkomst har overbevist Sarkozy om at gå til angreb på sin tidligere så gode ven Muammar Gaddafi og han folk. Mel Gibson var altså ikke helt forkert på den, hvis vi skal tro på den arrogante jødiske supremacist.

   

 


Print Post