NWO's hævn over Muammar Gaddafi
 
  Største massemorder står til venstre

(Videoerne nederst) SIRTE (BNO NEWS) En video som blev frigivet af avisen Global Post lader til at vise en uidentificeret mand der voldtager den tilfangetage Libyske leder Colonel Muammar Gaddafi med en pind inden han til sidst blev slået ihjel.

Videoen blev frigivet i fredags, men et nærmere kig på materialet lader til at vise en person som foroverbøjet er i gang med at stikke et tyndt stykke træ i Colonel Gaddafis anus. Videoen blev udgivet af Global Post, som angiveligt fik optagelserne fra oprørere.

Gaddafi blev torsdag morgen taget til fange af NATO-lejesoldater, efter franske fly havde angrebet den civile konvoj som Colonel Gaddafi rejste med fra luften. Derefter er det uklart hvad der skete, men det mest sandsynlige er, at han lettere såret blev taget til fange af NATO's Al-Qaeda allierede som derefter mere eller mindre lynchede lederen af den libyske frihedsrevolution.

Flere og flere ledere verden over har nu rettet alvorlig kritik mod NATO aggressorerne og deres lejetropper i Libyen, ogg vestlige lederes åbenlyse glæde over det bestialske mord på en af Afrikas længst regerende ledere, ikke mindst den blodtørstige cyborg Hillary Clintons reaktion vakte afsky. Muammar Gaddafi er en mand der som sine fejl til trods havde skabt et af de mest fremadstræbende arabiske samfund.

Krigsforbrydelser

I fredags opfordrede Amnesty International til at sikre en fuld uafhængig og upartisk undersøgelse af hvordan Colonel Gaddafi døde. 'Hvis Colonel Gaddafi blev dræbt efter sin tilfangetagelse, ville det være en krigsforbrydelse, og de som er ansvarlige bør drages til ansvar', sagde Claudio Cordone, Senior Director af Amnesty International.

Cordone tilføjede: 'At undersøge om hans død var eller ikke var en krigsforbrydelse er muligvis upopulær. Men NTC (National Transitional Council) skal også overholde de samme standarder, også overfor dem som nægtede andre de samme rettigheder'.

Saif al-Islam al-Gaddafi vil fortsætte kampen mod al-Quaeda og NATOs kriminelle bander
 

En talsmand for de Forenede Nationer opfordrede i fredags også til en undersøgelse, og beskrev billederne af Colonel Gaddafis sidste øjeblikke som 'meget oprørende'. Libyske 'autoriteter' sagde tidligere at Gaddafi, som regerede landet siden 1969, døde af et skud i hovedet.

Beslutningen om at indføre en 'flyveforbudszone' i Libyen for 'at beskytte civilbefolkningen', har indtil videre skønsmæssigt kostet 25.000 Libyere livet, og krigen er langt fra over.

I går bekendtgjorde den nye libyske 'regering' at Libyen skal indrettes efter Sharialov.

Den virkelige grund for overfaldet på Libyen

Hernede en meget vigtig video. I den forklares kortfattet hvad der var den egentlige grund til overfaldet på Libyen, nemlig Gaddafi og hans afrikanske samarbejdspartneres planer om at skabe en selvstændig valuta, og et selvstændigt pengesystem; ifølge oplysningerne i videoen, garanteret med guld, lige som i gamle dage. Der mindes også om, at overfaldet på Irak skete kort efter Saddam ville indføre Euro som betaling for olie i stedet for Dollar.

Kilde (blandt andet):

BNO News 22 oktober 2011 - Video shows Muammar Gaddafi being sodomized

Video shows Muammar Gaddafi being sodomized
 

The Real Reason for NATO Attacking Libya EXPOSED

 
Samtidigt i Serbien: NATO New World Order Command ser på mens Serbere myrdes
NATO ethnically cleansing Serbians from their ancient soil (22.10.2011.)
 
Libya Truth (DnB Soundtrack)

Relateret:

Her er adskillige billeder og videoer

Monday, October 24, 2011 - 11:13

Gaddafi appears to have been stabbed with either a knife on the end of a rifle, which in Libya is called a Bicketti, or a utility knife called a BKT. An analysis appears to confirm that a rebel fighter sodomized Gaddafi with a knife.

GlobalPost 24 oktober 2011 - Gaddafi sodomized: Video shows abuse frame by frame (GRAPHIC)

– Vi har fundet 53 lig, som er gået i forrådnelse. Nogle var bagbundne, da de blev henrettet, siger talsmand for Human Rights Watch, Peter Bouckaert, i en udtalelse.
Ekstra Bladet 24 oktober 2011 - 53 Gaddafi-støtter henrettet på hotel (Mikkel Selin)

Human Rights Watch 24 oktober 2011 - Libya: Apparent Execution of 53 Gaddafi Supporters

 


Print Post