Nu er det nok: Stop masseindvandringen
 
  SVP Soft porno valgreklame
(SVP lanciert Schweizer Kino-Spot)
 
  Jetzt ist genug: Kriminelle Ausländer endlich ausschaffen! (ADVARSEL Sgvitsger Dietsg) - Se omtale YouTube

Schweizerische Volkspartei (SVP), som kæmper for de indfødte Schweizeres rettigheder i alpelandet, meddelte i mandags at partiet har samlet underskrifter nok til at kræve en folkeafstemning for at stoppe masseindvandring. Dette kunne få indflydelse på landets bilaterale aftale med EU.

'I løbet af 2,5 måned formåede partiet at indsamle 120.000 underskrifter for SVPs initiativ mod masseindvandring', meddelte det patriotiske parti i en pressemeddelelse.

I det Schweiziske direkte demokrati kan enhver person kræve en folkeafstemning, såfremt hun eller han kan indsamle flere end 100.000 underskrifter fra stemmeberettigede indenfor 18 måneder.

De schweiziske patrioter begynder nu processen med at verificere de indsamlede underskrifter, og regner med at kunne præsentere kravet om en folkeafstemning i starten af næste år.

Ifølge initiativets foreløbige udkast vil partiet kræve at Schweiz 'regulerer indvandring af fremmede helt efter eget Schweizisk forgodtbefindende'. Desuden kræves det at landet sætter en maksimumskvote for antallet af indvandrere.

Alle eventuelle 'internationale aftaler' der kommer på tværs af disse krav skal genforhandles og tilpasses indenfor tre år.

Schweiz plejede kun at tillade et bestemt antal indvandrere årligt, men efter at have lavet en aftale med EU, kan medlemslandenes borgere nu frit bosætte sig i landet, såfremt de er selvforsørgende.

Hvis der er flertal for SVPs kommende folkeafstemning ville det derfor have konsekvenser for direktivet om fri bevægelse indenfor EU.

Ifølge opinionsundersøgelser er indvandring det centrale spørgsmål ved det kommende valg, der finder sted den 23 oktober.

Nu er det nok: Stop masseindvandringen

SVP har lanceret dets antiindvandrings-initiativ sideløbende med dets kampagne for det kommende valg, med plakater i banegårde og på centrale steder i byerne, som viser benene af mænd iført jakkesæt der marcherer hen over det schweiziske flag- Teksten siger 'Nu er det nok: Stop masseindvandringen'.

Ved slutningen af August 2011 udgjorde fremmede bosat i Schweiz omkring 1,7 millioner, 22,3% af landets totale befolkning der tæller 7,9 millioner.

Kommentar: Jeg synes at den schweiziske ligefremme direkte metode er noget mere sympatisk end DFs efterhånden politisk korrekte parlamenteren. Hårdt og lige på, sexet og med blink i øjet på samme tid og til syneladende også mere effektiv.

Balder Blog 20 november 2010 - (SVP) - Billeder af nøgne kvinder i anti-indvandringskampagne

 

Kilde:

Expatica 17 oktober 2011 - Swiss far-right obtains support to seek anti-migrant vote

SVP 17 oktober 2011 - Bereits 120‘000 Unterschriften für Volksinitiative „gegen Masseneinwanderung“ gesammelt

Relateret:

Balder Blog 1 juni 2011 - Schweiz: Ekstrem sex-undervisning i børnehaver og skoler - træpenisser og plydsvaginer

Balder Blog 22 maj 2009 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien (jødernes adskillelsespolitik i stærkt kontrast med deres multikulti-propaganda)

Balder Blog 15 december 2009 - Schweiz: Ny folkeafstemning om udvisning af kriminelle fremmede på vej

Balder Blog 10 december 2009 - Denmark: Jewish-Muslim network criticizes Swiss minaret ban Bent Melchior B'nai B'rith - Naveed Baig Minhaj ul-Quran

Balder Blog 1 december 2009 - Minaretforbud i Schweiz: Venstreorienterede feminister stemte til højre!

Balder Blog 1 december 2009 - Schweiz: Anti-Defamation League blander sig - Jøder kritiserer minaretforbud

Balder Blog 29 oktober 2009 - Schweiz: Jødiske organisationer i krig med nationaltsindede om forbud mod minaretbyggeri


Print Post