Med udgangspunkt i balladen omkring Tony Bennetts udtalelser i et amerikansk tv-program, har Russia Today taget pulsen på ytringsfrihedens tilstand i USA.  
 

 

Det går ikke så godt med ytringsfriheden i USA. Godt nok har Amerikanerne på papir en meget stor ytringsfrihed, men flere og flere mennesker erfarer, at der kan være en meget høj pris forbundet med at bruge den. Denne gang gik det ud over den 85 årige verdensberømte sanger Tony Bennett. Præsidentkandidaten Ron Paul og mange andre kendte har også prøvet turen... Lige som i Europa, er også meningstyranniet i USA ved at antage groteske former. Se videoen:

 
US speech freedom fail for Tony Bennett & Ron Paul
 

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Tony Bennett on Howard Stern Show: Bush called Iraq war a 'mistake'
 

Print Post