Intet andet dokument i verdenshistorien har gjort mere for at skabe en politisk klasse med en bestemt racebaseret dagsorden end Balfour-deklarationen.

 

På grund af dets behov for penge fra jødiske banker, opgav England sin autonomi, og efterfølgende sit imperium, da et brev fra den britiske udenrigsminister Lord Balfour, adresseret til 'Lord' Walter Rothschild blev offentliggjort:

'Hans Majestæts regering ser velvilligt på etableringen af et nationalt hjem for det jødiske folk i Palæstina, og vil anstrenge sig mest muligt for at muliggøre opnåelse af dette mål...' (Se Balfour Deklarationen her.)

Den mest synlige nøgleperson der manøvrerede den britiske regering til dette engagement, var den jødiske kemiker Chaim Weizmann, som opnåede en prominent status for at have udviklet en metode til at producere acetone, der blev brugt til at lave artillerigranater, på basis af majs.

 

Weizmann, som mange af hans jødiske religionsfæller, advokerede for at deportere alle arabiske beboere fra Palæstina, på trods af at dette gik imod betingelserne i Balfour Deklarationen, der garanterede 'borgerrettighederne af eksisterende ikke-jødiske samfund.'

 

Den etniske udrensning af Palæstinenserne (og den etniske fortsættelse af Jøderne) var nu på plads

I 1930'erne blev specifikke planer for 'overførslen af Palæstinenserne' finpudset af ledere som Ben-Gurion, Golda Meir, og Moshe Allon.

Disse ledere, der i årevis mødtes en gang hver anden uge på 'Red House' i Tel Aviv, hvor disse ledere blev enige om nødvendigheden af at udføre følgende handlinger:

  • At dræbe de palæstinensiske ledere
  • At myrde palæstinensernes politiske & økonomiske støtter
  • At beskadige det palæstinensiske transportsystem
  • At forgifte palæstinensernes brønde [Se hele historien her, her, her, her, & her.]

Da deres plan blev udført, var alt det som den internationale Jødedom skulle gøre, at sikre vedligeholdelsen og udbredelsen af deres 'Herrerace' [Master Race].

 

At forberede Herrefolket

Benjamin Disraeli, en Jøde som var konverteret til Kristendommen, som i den sidste del af det 19e århundrede var Englands statsminister, var som glødende Zionist begejstret over Jødernes bestemmelse som 'en race'.

 
  Før Hitler; Muller, Goldschmidt, Meir

Mens Balfour Deklarationen var på vej, og længe før Hitler kom til magten, foreslog jødiske nøglepersoner et 'eugenik' programma som byggede på Disraelis synspunkter, for at sikre 'racemæssigt sund' formering blandt deres egne: 'De bedste af folkene' [the best of people].

Jøder spillede en aktiv rolle i den tidlige eugenik fra 1916 til 1947. Kendte navne så som Rabbiner Max Reichler, Richard Goldschmidt, og Hermann Muller, var del af en bevægelse, der roste Jøder for at være af 'enestående overlegent blod' [uniquely superior stock], og for at være i besiddelse af en 'naturligt begavede hjerner' [native endowment of brains].

Ifølge Det Nationale Bibliotek i Jerusalem, blev der mellem 1920 og 1950 i Palæstina udgivet to hundrede 'Forældre-håndbøger for jødiske par'.

Disse publikationer indeholdt et zionistisk verdenssyn hvor i eugenik var en uløseligt aspekt, og underkastede jødiske mødre et kontinuerligt program af undervisning, indoktrinering og regulering.

En af de mest prominente jødiske eugenikere fra denne periode var Dr. Joseph Meir, efter hvem sygehuset i Kfar Sava er opkaldt, tilskyndte i 1934 sine trosfæller til at tilslutte sig ideen om racemæssig manipulation [racial engineering]:

'For os er eugenik, og især forebyggelse af overførsel af arvelige sygdomme, af endnu større værdi end for alle andre nationer!' Se hele historien her, her og her.

 

Masterplanens udførelse

Dagens israelske stat, praktiserer under en politisk korrekt fernis stadigvæk eugenik-inspireret familieplanlægning, med flere frugtbarhedsklinikker per antal indbyggere, end noget andet land.

Da Israel udråbte sig selv til en officiel stat i 1948, så Jøderne ikke længere sig selv først og fremmest som en 'religiøs gruppe', men også som en 'politisk-racemæssig' entitet.

 
  Brother Nathanael er nu Ortodoks Kristen

Således definerer staten Israel sig selv som en 'jødisk stat' - ikke religiøst, men på baggrund af blodslægtskab. Enhver Jøde der kan bevise at han / hun er født af en jødisk mor, kan omgående blive israelsk statsborger, uanset om han går i synagogen eller ej.

Enhver stat ønsker at udbrede sin magt af politiske grunde.

Men for Israel, (i dets stræben efter et Stor Israel), med Palæstina som det vejkryds hvor Europa, Asien og Afrika mødes - som dets strategiske centrum for kontrol af verden - gør hvad ingen anden stat i verdenshistorien nogensinde har gjort før.

Og det er uophørligt at udvide sine grænser, for ved hjælp af en atombevæbnet hær af fremme udspredelse af en grænseløs jødisk entitet i hele verden. Og det er skræmmende.

Brother Nathanael Kapner

Oversat fra:

Real Zionist News 22 september 2011 - Jewish Eugenics And The Master Race (Brother Nathanael Kapner, Copyright 2011)


Anders Bruun Laursen kommer med yderligere oplysninger:

Global Res. 5 juli 2010 

Den pris-vindende forfatter og forsker, Edwin Black, skrev en autoritativ historie om eugenik (arve-sundhed/racehygiejne) i sin bog, "Krig Mod de Svage", hvor han forklarede, at "den yderligere indsats for at omdanne eugenik til human genetik (arvelighedslære) skabte en verdensomspændende infrastruktur" med grundlæggelsen af Institut for Human Genetik i København  i 1938, ledet af en af Rockefeller Foundation betalt eugeniker.

Edwin Black 2003: Eugenik ville blot have været bizar stuesnak, havde det ikke været for omfattende finansiering af koncernfilantroper, især Carnegie  Institution (Andrew Carnegie sagde, at han var  jødisk. Han solgte til Rothschild(jøde)-agenten JP Morgan), Rockefeller Foundation og Harrimans Jernbaneformue (EH Harriman var Rothschild-agent .

De var alle i ledtog med nogle af USA's mest respekterede videnskabsmænd fra sådanne prestigefyldte universiteter som Stanford, Yale, Harvard og Princeton.

Hensigten: At udfylde Jorden med langt flere af deres egen socioøkonomiske og biologiske art - og mindre eller ingen af alle andre. Først efter at eugenik blev forankret i USA blev kampagnen transplanteret til Tyskland. I "Mein Kampf", som blev offentliggjort" i 1924, citerede Hitler amerikansk racehygiejnisk ideologi.

Den økonomiske støtte til eugenikken kom fra jøden Rockefeller - men han havde Theodor Herzls tanker fra 1897 i tankerne: At forfølge jøderne ved at alliere sig med antisemiterne - for at jage dem hjem til Palæstina .

I maj 1926 tildelte Rockefeller $ 250,000 til oprettelsen af Kaiser Wilhelm Institut for Psykiatri. Ernst Rudin blev direktør, og i sidste ende arkitekt for Hitlers systematiske medicinske undertrykkelse, som dens leder. Yderligere støttede Rockefeller--racehygiejne-institutioner , f.eks. Institut for Hjerneforskning og Kaiser Wilhelm Institut for Antropologi og Menneskelig Racehygiejne i Berlin, chef: Verschuer. Josef Mengele var Verschuers mand. Inden 1926 havde Rockefeller doneret ca. $ 410,000 - næsten 4 millioner dollars i dagens penge - til hundredvis af tyske forskere.

Eugenikkens opfinder, Francis Galton (fætter til Charles Darwin), udgav en "jødisk type" . I 1910 interviewede the Jewish Chronicle ham:

Do you think that the hygienic regulations of the Mosaic Code have contributed to the fitness of the Jewish race?

"I am willing to believe that their indirect influence has been great."

Are they more responsible, in your opinion, than the vicissitudes which the Jewish people has had to go through?

"Both have played a part in producing the fitness of the Jewish race. It is one part of eugenics to encourage the idea of parental responsibility: the other part is to see that the children born are well born. It is a praiseworthy feature of the Jewish religion that, as a religion, it enjoins the multiplication of the human species. But it is still more important to determine that children shall be born from the fit and not the unfit."

Så vidt Anders Bruun Laursens kommentar

Relateret (et løst greb!):

Revelations - Secrets of Zion - Jewish eugenics pre-dates Hitler's Master Race

Balder Blog 24 september 2011 - Banebrydende ny dansk forskning: Store genetiske forskelle mellem aboriginer og hvide

TV2 News 14 september 2011 - Helmuth Nyborg: Sverige har et problem: Stor indvandring fra lav-intelligenslande

Balder Blog 3 september 2011 - Mener Søren Espersen at Israel praktiserer nazistisk politik? Spørgsmål om verdens gang i Det Hvite Danmark

Balder Blog 27 juni 2011 - Israelsk justitsminister: Assimilation af Jøder udenfor Israel fuldfører Hitlers vision

Balder Blog 13 februar 2011 - Israelsk Parlamentsmedlem: Mere uddannelse for at bekæmpe blandede ægteskaber

Balder Blog 16 september 201o - Denmark - Professor Helmuth Nyborg: I.Q. down because of mass immigration

Balder Blog 10 september 2010 - Israelske Chaim Noll kritiserer tyske Jøders uvidenhed - forsvar for Sarrazins jøde-gen

Balder Blog 3 september 2010 - Jødiske ledere i Tyskland: Thilo Sarrazin udbreder nazistisk race-ideologi

Balder Blog 11 juni 2010 - Tyskland: Thilo Sarrazin advarer mod fordummelse på grund af indvandrere

Balder Blog 22 maj 2010 - Schweiz - Jødisk kampagne mod blandede ægteskaber minder om mørke kapitler af historien

Balder Blog 7 december 2009 - Israel: Statsstøttet kampagne mod blandede ægteskaber rettet mod Jøder udenfor Israel

Balder Blog 3 august 2008 - Er racetænkning en nazistisk opfindelse? Tag Jødetesten!

Balder.org 13 december 2005 - Racisme og kampen mod indvandringen - Racebevidsthed?

De kulturradikales 'anti-racisme' er bygget på 'omvendt' racisme og herrefolkstanker:
Balder.org 20 december 2007 - EU Ideologien har Rødder i Filosemitisk Racisme Coudenhove-Kalergi


Print Post