Ekstra Bladet: Var medlem af SUF op til ca. 22 september 2011

  Johanne Schmidt-Nielsen - SUF moddemnstration Odense 18 september 2001
  Johanne Schmidt-Nielsen - SUF 2001

(Video nederst) Allerede for ti år siden brugte venstreekstremisterne Johanne Schmidt-Nielsens uskyldige englefjæs som ansigt udadtil, mens de maskerede voldsbøller holdt sig i baggrunden.

Enhedslistens leder Johanne Schmidt-Nielsen, der som nogle danske aviser har afsløret, er tidligere medlem af Enhedslistens uofficielle og ved adskillige lejligheder voldelige ungdomsorganisation SUF (Socialistisk UngdomsFront - hvoraf to medlemmer p.t. anklaget for brandstiftelse og terror), tæt forbundet med andre ekstreme og erklærede voldsparate organisationer som FAF, TRAB og AFA, var med til at undertrykke mine og andre demonstranters menneskerettigheder under en demonstration i Odense lørdag den 18. august 2001.

Efter den voldelige og hadske modtagelse de første demonstrationer mod de fremmedes massevoldtægter fik fra SUF og de andre beslægtede og tæt allierede venstreekstremistiske voldorganisationer, holdt de mange almindelige mennesker, som den gang medbragte vovser og børn i klapvogne, i den naive og fejlagtige tro at man i Danmark frit kunne tilkendegive sin mening ved at deltage i en lovlig anmeldt demonstration, forståeligt nok op med at deltage i flere arrangementer.

 
 

Ekstra Bladet 28 september 2011: Johanne Schmidt-Nielsen dropper revolutionære unge.

Johanne Schmidt-Nielsen kapper forbindelsen til de revolutionære unge socialister i Socialistisk Ungdomsfront, SUF.

Enhedslistens frontfigur og stemmesluger var indtil sidste uge medlem af SUF, men hun bekræfter over for Ekstra Bladet, at hun har meldt sig ud. - Det er helt korrekt, at jeg har meldt mig ud af SUF, siger hun. Enhedslisten har en samarbejdsaftale med SUF og opfordrer sine unge medlemmer til at være aktive i SUF. Mere | Arne Notkin forlader DR! | Notkin

Den røde pøbel havde nået sit mål. Ved trusler, intimidering og direkte vold, sørgede den for at det brede publikum ikke længere turde tilkendegive sin mening ved offentlige arrangementer. Se 'Lottes' udtalelser længere nede, der dokumenterer hensigten med den politiske vold.

Kritik af udlændingepolitikken blev således allerede for 10 år siden umuliggjort af de røde voldsmænd m/k/x, ytringsfriheden reelt afskaffet, hvad også handlingsforløbene ved SIADs senere forsøg på at stable demonstrationer på benene bevidner.

Nu har får vi så en Socialdemokratisk ledet regering, der kommer til at hvile på stemmer fra den ekstreme venstrefløj, derunder partiets leder Johanne Schmidt-Nielsen, som nu giver den som demokrat.

Transkription af videoklip fra den 18. september 2001

Speak: Det er lørdag den 18. august 2001, stedet er Odense, i parken foran Odense Banegård er der motorcykeltræf. Men det er nu ikke det, denne historie skal handle om. For et andets sted i byen, er andre 25 - 30 personer forsamlet for at demonstrere.

 
Antidemokrater fra SUF, FAF, AFA etc. spærrer vejen for de lovlydige demonstrerende borgere

 

De er samlet, for at følge op på en demonstration for et par måneder siden, mod massevoldtægter, siger de da, for det er den officielle historie. Men kigger man lidt på deltagerne, viser der sig et lidt andet billede. Det vender vi tilbage til. For de 30, var ikke de eneste der demonstrerede den dag. Det gjorde også en række antifascister, som på gågaden forsøgte at blokere gennemgangen.

(Fuck jer nazisvin, nazisvin i er til grin)

  'Lotte' - SUF moddemnstration Odense 18 september 2001
  'Lotte' - SUF 2001
  Den gang kommenterede jeg:

Vi anbefaler kraftigt at se TV-Stops meget sigende optagelse, hvor et par naive tøser der bliver præsenteret som Lotte og Johanne afprøver deres kameratække.

Vores råd er, gå dog hjem og skrue op for "Boyzone" eller "Take That" og giv jeres Barbiedukker nyt tøj på.. Og få dog noget hår på hovedet Lotte, og kom af med den grimme piercing. Du ligner jo et offer for kemoterapi. Nå undskyld piger, i dag lytter I sikkert til Ice T og Tupac, i er da også blevet et par år ældre. (Fra 'Nye trusler')

  Johanne Schmidt-Nielsen - SUF moddemnstration Odense 18 september 2001
  Johanne Schmidt-Nielsen - SUF 2001
   
  SUF, FAF, AFA, What's in a name? - Odense
  SUF, FAF, AFA, What's in a name? - Odense
I midten med solbriller fører Ole Poulsen

'Lotte': Vi stillede os op og råbte, og så stoppede politiet demonstrationen, og så stod de og råbte lidt og sådan noget.

(Ingen fascister i vores gader)

'Johanne': Vi vil vise dem at det er forkert det vi gør, eh det de gør, og er uenige i deres budskab og at eh, det er forkert at slå en demonstration op på eh, at man er imod massevoldtægten, når det man i virkeligheden er, er racister og nazister.

'Lotte': Der skete det at vi ikke ønskede at demonstrationen skulle gå videre, fordi de siger de ikke er politiske og sådan noget, at de bare er imod voldtægt, men i virkeligheden er det den yderste højrefløj i Danmark og nazister der demonstrerede der, og vi ønsker ikke at nazister skal demonstrere hvor vi bor, da de har så hadske budskaber, og så prøvede vi at se om vi kunne stoppe dem og i hvert faldt gøre det svært for dem at demonstrere igen, så de ikke får lyst til at demonstrere her igen.

'Johanne': Ud fra det de siger, så er de jo hårde racister, som mener at eh, at alle flygtning / indvandrere skal ude af landet, og de går også med, med, Dannebrog forrest, eh som forreste banner.

Speak: De kalder sig for NoKay [Ordspil - 'Not Okay']. Stifter er Åse Clausen Bjerg cand.mag. i Latin, og religionslærer. Nokay mener, at de fleste tilhængere af et muslimsk samfund bor i København. Derfor mener de at Danmark skal opdeles, så København og en del af Sjælland, tilfalder det muslimske Danmark. Resten skal fordeles mellem de danske statsborgere. I et interview i Fyens Stiftstidende sagde Åse Clausen: 'Vi tror seriøst på sagen, og regner på denne måde med, at vi om nogle år kan etablere en lykkelig skilsmisse.

Selv skriver Åse Clausen Bjerg i et brev som er offentligt tilgængeligt på internettet at, 'Nej vi er ikke Dansk Folkeparti, eller andre partier. Nej, vi er ikke racister eller nazister, og Nej, vi er ikke Den Danske Forening.

Men hvem er de egentligt hun omgiver sig med, for blandt de fremmødte på demonstrationen, kunne ses en række af dem hun ikke ville sammenlignes med. Peter Neerup Buhl, styrelsesmedlem i Den Danske Forening. En forening, der forsøger at lægge indvandrere for had. Næstformand i Den Danske Forening, Poul Vinther Jensen, og folketingskandidat for Dansk Folkeparti, Alex Ahrendtsen.

Tilbage til Vestergade:

I et kvarter lykkes det for antifascisterne at holde Nokay tilbage:

(Spørgsmål til Johanne Schmidt-Nielsen)

Speak: Tror du det nytter, at være imod dem på den her måde?

'Johanne': Eh ja, det tror jeg det gør.

Speak: Hvad tror du det nytter?

'Johanne': Jamen vi viser dem at det vil vi ikke ha', eh at eh, vi accepterer ikke at eh, at eh, vi accepterer ikke nazisme og racisme i Danmark, og det viser vi dem, og det viser vi de folk der går på gaden.

Speak: Ingen af de foreninger som var repræsenteret ved denne demonstration, vil være ved den yderste højrefløj, nazisterne. For specielt blandt de foreninger, er der en fornægtelse af nazisme, derfor kan det også undre hvem det er de omgiver sig med, for det var ikke kun læserbrevskribenter der var til stede i Odense. For midt blandt alle de kendte ansigter, så man denne mand. Lad os gå tilbage hvor vi startede, på Vestergade. Med skråt opadstrakt højrearm, heilende, nazisternes hilsen, en hilsen der var officiel hilsen i nazityskland, fra 1933 til '45.

Slut transkription af videoen

 
Johanne Schmidt-Nielsen anonymiseret som 'Johanne' frontfigur ved SUF chikane i Odense

Download den oprindelige lidt fejlbehæftede Real Media fil (.rm), kun ca. 6 MB her
Eller den konverterede fil i mp4 format, der fylder ca. 34 MB. Den indeholder en del blanke frames, her.


 
Nokay demonstration i Odense
Nu sidder én af antidemokraterne i Folketinget sammen med Alex Ahrendtsen

 

Muligvis senere opdatering:

'Johanne' og 'Lotte', samt andre venstreekstremisters hærgen på Fyn er omtalt i en hel del artikler her på balder.org. Kan være jeg senere får tid til at indsætte flere relevante links, og hvem ved, flere billeder af Johanne Schmidt-Nielsen blandt venstreekstremistiske åndsfæller. Jeg fik selv skudt en del billeder ved diverse lejligheder den gang, som jeg nu må gå igennem for at se om der er flere 'pæne folketingskandidater' eller terrormistænkte mellem de hadske og voldelige demonstranter der hærgede den gang. Indtil da henviser jeg til balder.org forsiden, hvor der er blandt andet findes menuerne 'Rødfascisterne', og 'Demonstration' foroven, hvor der er links til artikler der omhandler denne og andre lignende begivenheder. Blandt andet en artikel hvor jeg beskriver at mails sendt til Enhedslistens top, med opfordring til at tage afstand fra deres baglands voldelige aktioner mod mig og min privatadresse blev ubevarede. Her er lidt til at begynde med:

Balder.org - Fynske rødfascisters voldelige overfald / nye trusler (SUF FAF, Antifa, vold)

Balder.org - Fynske rødfascisters voldsideologi - SUF Socialistisk UngdomsFront

Balder.org - Fynske rødfascisters voldsideologi - Rødfascister i Odense slår til igen

Relateret

Uriasposten har en del supplerende læsning:

Uriasposten 21 september 2011 - Johanne Schmidt-Nielsen til autonom demo (2001): ‘Fuck Jer nazisvin – nazisvin I er til grin

Og tidligere artikel:

Med Johanne Schmidt-Nielsen som leder af en regeringsbærende konstruktion, stiller medierne nu de spørgsmål, de har undladt tidligere. Hyllested forklarede blandt andet, at Enhedslisten gik ind for ‘civil ulydighed’, og det er ingen tilfældighed at Johanne Schmidt-Nielsen, Rosa Lund og Stine Maiken Brix alle har en fortid i det halv-militante Socialistisk Ungdomsfront.

Tilbage i 2006 var Rosa Lund leder af paraplyorganisationen ‘Velfærd til alle’, der blandt andet organiserede en happening foran Finansministeriet, hvor der blev hældt 200 kilo pasta og 40 liter ketchup ud på trappen. Talskvinden var her Johanne Schmidt-Nielsen, der senere deltog i lignende aktioner foran Københavns Rådhus og Socialministeriet.

Helt tilbage i 2002-03 var Johanne Schmidt-Nielsen næstformand i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning (DGS), organisationen der i 2006-07 fik Rosa Lund i front. På trods af protester indledte DGS under Rosa Lund et samarbejde med BUPL’s kampagneleder Lars Grenaa.

Mere hos:

Uriasposten 11 september 2011 - To SUF’ere valgt ind på Christiansborg – to SUF’ere fængslet: ville brænde Christiansborg (SUF = Socialistisk UngdomsFront)

Relateret:

Jyllands-Posten 22 september 2011 - Enhedslistens unge bliver splittet - Revolutionær udbrydergruppe forlader Enhedslistens ungdomsorganisation Socialistisk Ungdomsfront (SUF)

Socialistisk Ungdomsfront ny hjemmeside: http://enhedslistenungdom.tumblr.com/


Print Post