Tip: Brug 'mus over' for at se hvad der gemmer sig under links uden at klikke

 

  Alan Dershowitz - jødisk supremacist
  Avigdor Lieberman - Udenrigsminister

Efter at Israel i mere end tres år har udnyttet 'holocaust' til nær sagt alle tænkelige formål; ikke mindst som undskyldning for den vedvarende etnisk udrensning og militære undertrykkelse af den indfødte befolkning af Palæstina, vil den jødiske stat nu bruge holocaustvåbnet på en ny måde; nemlig til at straffe dets tidligere så tætte allierede Tyrkiet.

En åben indrømmelse af at holocaust™ blot er en handelsvare, et politisk våben, som kan indsættes hvor som helst og når som helst når der kan tjenes på det, eller sikres politiske gevinster.

Truer med at anerkende holocaust !

Den israelske udenrigsminister, med rødder i den østeuropæiske underverden; Avigdor Lieberman, foreslår at Israel vender propagandavåbnet mod Tyrkiet, ved at anerkende det Armenske holocaust.

Den israelske avis Ynet News skriver følgende:

En anden planlagt israelsk handling er at udvide samarbejdet med Tyrkiets historiske rivaler Armenierne. Under Liebermans kommende besøg til USA i denne måned, forventes udenrigsministeren at mødes med lederne af den armenske lobby, og at foreslå anti-tyrkisk samarbejde i den amerikanske Kongres.

Følgevirkningen af dette tiltag kunne være Israelsk assistance ved at promovere international anerkendelse af det armenske holocaust, et tiltag der ville gøre stor skade på Tyrkiet. Israel overvejer også at støtte Armenien i konflikten med Tyrkiet over kontrollen af Araratbjerget.

Holocaust, gaven der bliver ved med at give. Udover psykisk og diplomatisk terror overvejes der også mere håndfaste metoder; at støtte anti-tyrkiske terrorister. Ynet News:

Lieberman har også planlagt et besøg med lederne af den kurdiske oprørsgruppe PKK i Europa, for at 'samarbejde med dem og styrke dem på enhver mulig måde'. På disse møder kan oprørerne bede Israel om militærhjælp i form af træning og våbenforsyninger, en handling der ville være en væsentlig antityrkisk position hvis det bliver til virkelighed.

Men de voldelige sammenstød mellem Tyrkiet og Kurderne er kun én af grundene for at beskylde Ankara for at overtræde menneskerettighederne. Endnu et andet våben i Liebermans værktøjskasse mod Erdogan, er en diplomatisk kampagne hvor israelske repræsentantskaber i hele verden vil blive instrueret i at være med i kampen, og rapportere ulovlige tyrkiske handlinger mod minoriteter.

Den angivelige anledningen til den tyrkisk / israelske konflikt er den brutale nedslagtning af ni ubevæbnede tyrkiske aktivister der var om bord på skibet Mavi Marmara, som sidste år deltog i et forsøg på at bryde den israelske blokade af Gaza.

 
 

Rapport: Israelske besætninger styrer Ubemandede LuftFartøjer

26 December, 2007

Besætninger fra Israel Aerospace Industries der styrer de ubemandede luftfartøjer deltager i tyrkiske militæroperationer mod PKK frihedskæmperne i det nordlige Irak, ifølge tyrkiske rapporter der vil blive publiceret i dag i Turkish Daily News.

For 10 dage siden rapporterede den tyrkiske TV station Star at IAI [Israel Aerospace Industries] Heron Ubemandede Luft Fartøjer bliver anvendt i krigen mod Kurderne.

Den samme rapport fortalte at Tyrkiets militære øverstbefalende [Chief of Staff] General Yasar Buyukanit havde observeret ULF operationer live i operatørrummene i Batman luftbasen nær grænsen til Irak.

De informationer der blev videregivet via ULFerne blev brugt af det tyrkiske luftvåben til at angribe de kurdiske frihedskæmpere.
Mere: Balder Blog 27 december 2007 - Israel involveret på begge sider i den tyrkisk - kurdiske konflikt?

I en nylig udkommet rapport kritiseres den jødiske stat for at have brugt uforholdsmæssig stor magtanvendelse overfor fredaktivisterne i Gazaflotillaen. Tyrkiet har bedt om en undskyldning for mordene på de tyrkiske borgere, af hvem flere blev skudt i ryggen på klods hold og, mange af dem bevidst myrdet med flere skud i hovedet.

Israel har 'beklaget' handlingerne, men nægter at komme med en officiel undskyldning. Desuden ønsker Tyrkiet at styrke båndene med det nye demokratiske styre i Egypten, der ikke længere føler sig bundet af den amerikanske marionet Mubaraks fredsaftaler med Israel, og som nu søger nye veje i udenrigspolitikken, der er mere i samklang med den brede egyptiske befolknings ønsker.

Liebermans forslag udstiller igen på fornemste vis, at den jødiske stat ikke skyer nogen midler for at fremme sine mål.

Med henvisninger til det såkaldte 'holocaust', har denne stat og dens talrige indflydelsesrige udenlandske støtter og tjenere forsøgt at afpresse alle og enhver der vovede på at kritisere dens kriminelle politik.

Israelske agenter som Manfred Gerstenfeld har skevet tykke bøger om europæiske nationers 'antisemitisme', og andre af nationens mange udenlandsk baserede aktiver forsøger feberagtigt at få vedtaget nye ytringsfrihedsbegrænsende love, der skal gøre det strafbart at kritisere israelsk politik, ved at klassificere kritikken som 'antisemitisme', et ord der i øvrigt har tabt så meget af dens tidligere gennemslagskraft, at der nu er folk der ligefrem er stolte af betegnelsen.

Udenlandske besøgende, ikke mindst højtstående politikere, slæbes rutinemæssigt til det morbide Yad Vashem-kultcenter, hvor de påduttes jødisk hovedbeklædning, og skal deltage ved offentlig udgydelse af krokodilletårer over de angiveligt myrdede seks millioner Jøder, sammen med deres værter, der selv er lige knap så anfægtet af tårepersende medlidenhed eller 'de dødes minde', at de har glemt hvordan man bedst iscenesætter sig selv som evigt forfulgte ofre, når det gælder om at få politiske, territoriale og økonomiske gevinster i hus.

I disse dage demonstreres det så for hele verdens åsyn, at intet er for helligt for Israelerne, til at det ikke kan benyttes i kampen for mere kontant magt og indflydelse, og i sidste ende, for endnu flere territoriale udvidelser, og fortsat militær ødelæggelse af rigtige eller formente fjendtlige nationer i Mellemøsten, via det af den israelske lobby politisk kontrollerede USA.

Stigende israelsk desperation

Liebermans udtalelser er også et symptom på den stigende desperation i den zionistiske lejr, over den formentlig snartlig anerkendelse af en selvstændig palæstinensisk stat på den kommende FN-generalforsamling, og den stigende utilfredshed i vestlige lande over den israelske forhalingspolitik, fortsat udbygning af illegale jødiske bosættelser, og generel sabotage af fredsforhandlinger.

Velbekomme.

Ynet News 9 september 2011 - Israel to ‘punish’ Turkey (Shimon Shiffer)

Kommentar: Liebermans opfordringer til at anerkende det armenske holocaust kan nemt komme til at give bagslag. Det er nemlig et kendt faktum, at den jødisk dominerede 'Ungtyrkerbevægelse', hvis leder Mustafa Kemal Atatürk gælder som det moderne sekulære Tyrkiets fader, spillede en stor rolle ved de massakrer der blev begået på den armenske befolkning, desuden har også Kurderne spillet en betænkelig rolle ved folkedrabet på de armenske Kristne.

Hvis først sluserne for ægte fri historiske forskning bliver åbnet, vil resultatet kun være at det zionistiske korthus vil falde sammen med så stort et brag, at det vil give genlyd i hele den verden der i årevis har ladet sig bedrage af den zionistiske propaganda.

Mange israelske Jøder anticiperer allerede sammenbruddet, og hver eneste måned søger flere israelske statsborgere om pas fra de lande de oprindeligt er kommet fra, så de kan tage benene på nakken når det bliver for varmt om ørerne.

Relateret:

Balder Blog 2 maj 2011 - Hvordan det jødiske ADL fortsætter med at promovere hate-speech-love i stadig flere nye lande (Forsøger sig nu også i Tyrkiet - Med afsnit om Ungtyrkerne og det armenske holocaust)

Balder Blog 15 april 2011 - Israels udenrigsminister Avigdor Lieberman sigtet for bedrageri, pengevask og intimidering

Balder Blog 7 juni 2010 - Israel indrømmer: Forfalskede lydoptagelser for at fremstille fredflottilaens aktivister som antisemitter 

Balder Blog 7 juni 2010 - Fhv. amerikansk elitesoldat afvæbnede Israelske pirater på nødhjælpsskib Mavi Marmara

Balder Blog 8 marts 2010 - Hillary Clinton benægter holocaust - Obama på tilbagetog, tyrkiske trusler og jødisk lobbyisme

Balder Blog 7 marts 2010 - USA: jødiske ADL argeste modstander af anerkendelse af tyrkernes armenske holocaust

Balder Blog 10 november 2009 - Denmark: No government support for closer EU ties to Israel after visit by Avigdor Lieberman 

Balder Blog 9 november 2009 - Exploiting the Holocaust for political purposes - Avigdor Lieberman visits Denmark and Holland

Balder Blog 11 oktober 2009 - Det armenske holocaust - Tyrkeren Sadi Tekelioglu i diskussion med Michael Trangbæk fra TV2

Balder Blog 14 january 2009 - The Palestinian Israeli conflict in the Danish media as seen by a nationalist (Danish media safely under control of Zionist puppeteers)

Balder Blog 25 november 2008 - Jødiske ekstremister Efraim Zuroff, Manfred Gerstenfeld og Zvi Mazel starter hadkampagne mod Skandinavien

Balder Blog 24 august 2008 - Israelsk ekstremist Avigdor Lieberman: Norge promoverer antisemitisme

Balder Blog 8 april 2008 - Mustafa Kemal Atatürk: Muhammed er et rådnende kadaver der forgifter vore liv

Balder Blog 13 februar 2008 - Tyskland: Tyrkerführer Erdogan anbefaler Hitlers racefilosofi til Tyrkiske indvandrere + indblanding af jødiske organisationer i Tyskland.

Balder Blog 27 december 2007 - Israel involveret på begge sider i den tyrkisk - kurdiske konflikt?

 


Print Post