Holland: Pensioner til folk bosat udenfor EU beskæres drastisk

Den Haag - Den hollandske Socialminister Henk Kamp skal til at skære i overførselsindkomster til personer der er bosat udenfor EU.

Skaden bliver størst for enker og enkemænd der bor i Marokko og Tyrkiet. De vil fra nu af årligt få 5.600 euro (ca. 42.000 kr) mindre end hidtil. Overførslerne bliver tilpasset omkostningsniveauet i det land hvor modtageren er bosat.

Kamp sender forslaget til Parlamentet i dag.

Vores pensionssystem er ment for mennesker i Holland. Det er ikke meningen at udsprede overførselsindkomster til hele verden', siger VVD-politikeren. (VVD er det liberale regeringsparti der har Mark Rutte som statsminister)

De Telegraaf 5 september 2011 - Uitkering buitenland fors gekort (Wouter de Winther)

 


Print Post

Dagens citat
»Goethe bemærker... at Jødernes mord på Ægypterne var den omvendte sicilianske Vesper. Der myrdede værten gæsten, her gæsten værten. Men det bliver nok Jødernes Forhold til hele Europa i vor Tid.« - Søren Kierkegaard