En rabbiner fra New Jersey med bånd til Tarrytown er sigtet for seksuelt misbrug af to 13 årige drenge fra Israel der logerede hos ham som del af et stipendiat [scholarship program], fortalte myndighederne i onsdags.

  Rabbi Uzi Rivlin -Sex offender New Jersey
  Uzi Rivlin - Rabbiner - New Jersey
   
  Beth Aaron - Boys Choir
  Beth Aaron - Drengekor

Uzi Rivlin, en 63 årig gift rabbiner fra Teaneck, mødte de to drenge gennem et fond ved navn: 'Scholarship Fund for the Advancement of Children in Israel', som han er med til at sponsorere, sagde anklagerne i Bergen County John L. Molinelli i en pressemeddelelse. Programmet bringer børn fra Israel til USA for sommerophold.

Molinelli sagde, at de to drenge hver for sig rapporterede det seksuelle misbrug til det israelske politi, det informerede FBI, som igen tog kontakt til autoriteterne i Teaneck og Bergen County. Én af drengene fortalte ifølge anklageren at misbruget fandt sted under et ophold i sommeren af 2009, mens den anden fortalte at han var blevet misbrugt året efter; i 2010.

Under deres ophold på rabbinerens bopæl på Lindberg Boulevard, havde rabbiner Uzi Rivlin ifølge drengene "berørt dem på en seksuel måde', sagde Molinelli i pressemeddelelsen.

Ifølge en artikel i Jewish Standard i 2010, begyndte Rivlin sit undervisningsprogram for at hjælpe børn i Israel.

Han organiserede bar mitzvaher i lokale synagoger for underprivilegerede israelske børn, stod der i rapporten.

Der var lidt uklarhed om i hvorvidt den homoseksuelle pædofil arbejdede for Beth Aaron yeshivaen i Teanek eller i Tarrytown, og der var lidt modstridende forklaringer fra Rabbi Laurence Rothwach, og Rabbi David Holtz. Det stod heller ikke umiddelbart klart, om Rivlin fortsat ville kunne arbejde på stedet. Rabbi Jordan Yasgur som havde arbejdet sammen med den pædofilianklagede rabbiner, forsvarede sin kollega, og sagde at han ikke troede på beskyldningerne.

[..]

Uzi Rivlin blev i tirsdags anholdt af politiet i Teanek og Bergen County. Han er sigtet for to tilfælde af alvorlige kriminelle seksuelle handlinger, og for to tilfælde af at have udgjort en trussel mod et barns velbefindende, sagde anklageren.

[..]

Molinelli sagde at politiet arbejdede på at få afklaret om der findes andre børn der også er blevet offer for rabbineren.

Kilde:

Rivertownspatch 17 august 2011 - Rabbi Accused of Sexually Abusing Two Boys (Noah Cohen)

Relateret:

Et væld af links til artikler på Balder Blog om om seksuelt afsporede og kriminelle rabbinere ved denne artikel (og endnu flere ved de enkelte artikler):
Balder Blog 26 august 2011 - New York: Jødisk Indiana Jones - Rabbiner svindlede for millioner ved at redde ‘Toraruller der overlevende holocaust’


Print Post