Jøder frygter energisk udseende Hitlerdukke

 

En jødisk organisation i England har opfordret Madame Tusseauds voksmuseum til at lave om på Hitler-dukken, sådan at han mere ligner en der har tabt.

Sieg Heil hilsner

Organisationen 'UK Zionist Federation' sagde til avisen Evening Standard, at det at få Hitler til at se mere taberagtigt ud, og ikke opretstående, kunne afholde gæster fra at posere ved siden af der Führer mens de udfører den traditionelle nationalsocialistiske 'Sieg Heil' hilsen, i Tyskland også kendt som Hitlergruss [Hitlergruß], og nu om stunder som '88'; acht und achtzig.

Hilsnen er dog forbudt i den 'frieste tyske stat nogensinde', og det er heller ikke tilladt at bruge en del tal- og bogstavskombinationer, hvorunder 88, og HH. En liste med forbudte talkombinationer kan formentligt fås på forlangende på tyske turistkontorer, så man ikke uforvarende kommer i problemer når man besøger landet [Biler med nummerpladen HH kan risikere at blive forvist fra bestemte bydele / situationer].

'Jeg har ikke noget imod at Adolf Hitler udstilles, ' sagde Stefan Kerner, mediedirektør af den jødiske forening til avisen Evening Standard.

'Men vi vil vise ham i en svagere position eller situation. Og han kunne opstilles således at folk ikke kan fotograferes ved siden af ham.'

Der blev sat flere betjente til at bevogte den udsatte afdøde tyske leder, efter israelske turister havde klaget over nazihilsnerne.

Besøgende er blevet advaret mod at gøre det, men fortsætter uanfægtet, ifølge rapporter.

Vokskopien af den faldne tyske statsmand bliver også regelmæssigt angrebet af anti-Hitler besøgende.

Billede til højre: De mange hilsende Hitler-entusiaster der ønsker at blive fotograferet med Führeren volder problemer for det berømte britiske museum, der ellers opfordrer deres gæster til at interagere med voksmodellerne.

Kilde:

Jewish Telegraph Agency (JTA) 31 august 2011 - Alter Hitler figure, British Jewish group asks Madame Tussauds


 
Vokskopi af Ariel Sharon
  Det er et problem at Nakba-overlevende og deres efterkommere, med jævne mellemrum forsøger at slukke for den israelske krigsforbryders respirator. Ingen af dem vil dog fotograferes sammen med ham.

Balder: De britiske Zionisters kritik er dog ikke helt uden fortilfælde. I Danmark kritiserede danske Zionister et billede som Jyllands Posten en gang bragte i forbindelse med et interview med den danske revisionist Christian Lindtner, fordi det viste ham efter deres mening på en alt for for fordelagtig måde...

i øvrigt går der rygter om, at kredse der støtter de fordrevne Palæstinensere har foreslået at en voksdukke der forestiller Ariel Sharon skal dele kontor med Hitlerfiguren, mens overlevede og efterkommere af ofre for det ukrainske holocaust, samt andre ofre for det bolsjevistiske terrorregime, vil have Hitler skal dele vitrine med Ilya Ehrenburg og Lazar Kaganovich.

Noget af et dilemma for museumsledelsen, især da Forbundet for Tyske Autobahn-Entusiaster kræver at Hitler flyttes til den afdeling hvor ikoner for store teknologiske og sociale landvindinger bliver udstillet.

Hitler ville således kunne anbringes mellem Albert Einstein, Werner von Braun og den amerikanske automobilgigant Henry Ford, foreslår de tyske teknologiinteresserede, der påpeger at his det ikke havde været for de nazistiske videnskabsmænd, ville USAs rumprogram stadigvæk være i gang med at planlægge den første bemandede rejse til månen, og ville IKEA aldrig have set dagens lys, lige som de om sig gribende rygeforbud i Danmark næppe ville være så populær, hvis ikke Hitler havde gjort forarbejdet ved at popularisere mottoen; en sundt sjæl i et sundt legeme. Ja, selv den Odenseanske borgmester Anker Boye, og hans støtte ved dennes forslag om rygeforbud for alle kommunalt ansatte; DF'eren Alex Ahrendtsen, bliver nødt til til at erkende at Hitler på nogle områder var sin tid langt forud, set fra deres standpunkt altså.

Relateret:

Balder Blog 1 september 2011 - Det hykleriske Sverige - IKEA, Ingvar Kamprad, Nazisme, Socialdemokratisme og folkehjemmet 


Print Post