Stoler du stadigvæk på Rasmus Tantholdt, Steen Nørskov, Steffen Jensen, Claus Blok Thomsen (Politiken), Mikael S. Lund (DR), Niels Kvale, osv. og hvad de ellers hedder, disse udsendte medarbejdere fra DR og TV2?

Synes du også det er lidt mærkeligt med de mange sensationelle 'nyheder', der bliver aflivet kort tid efter? Hvad er de danske journalisters ærinde i Libyen? At fejre folkefester sammen med 'oprørerne'?

Eller at sprede propaganda til fordel for NATO, Obama, Lene Espersen, Fogh Rasmussen, Gitte Lillellund Bech og resten af den nye verdensordens repræsentanter?

Den uafhængige amerikanske journalist Wayne Madsen har også været en tur til Tripoli, og det han fortæller lyder noget anderledes og måske lidt mere troværdigt, end hvad disse førnævnte danske agenter for den nye verdensorden rapporterer...

Lyt selv:

American in Tripoli: First Hand Account from investigative journalist Wayne Madsen
RT - 24 august 2011
 
 
  Screen Cap YouTube

Lene Espersen er medlem af David Rockefellers Trilaterale Kommission, og de fleste andre der sidder på nøglepositioner i den danske regering, er medlemmer af tilsvarende organisationer, som Council on Foreign Relations (CFR) , mm. styret og finanseret af Rockefeller og Carnegie Foundations, Bilderberg og hvem ved hvor mange andre private mere eller mindre hemmelige 'ORG' organisationer.

Dog med noget mere indflydelse end danske anti-indvandringskaffe klub der fik hele pressekorpset til at gå i selvsving.

Men dette her er selvfølgelig ikke interessant for pressen, hvoraf en del nøglepersoner også er fedtet ind i globaliserings organisationer:

Danske journalister som Jacob Mollerup (DR), er med i George Soros finanserede globaliserings organisationer som The Open Society Institute lige som Bjarne Schilling (Politiken), Lars Bennike (TV2), og Esben Ørberg (Journalistforbundet).

Politikere og erhvervsfolk som er med i The European Council on Foreign Relations (ECFR): Asger Aamund, Uffe Ellemann-Jensen, Lykke Friis, Hans Hækkerup, Helle Thorning Schmidt. Kilde

Vi bliver holdt for nar. Demokratiet er død, en narresut, lige meget hvem vi vælger. Beslutningerne bliver truffet i lukkede private selskaber, der også bestemmer hvornår vi skal stille med tropper og kampfly for at slagte mennesker i Libyen, Syrien, Serbien, Bosnien, Afghanistan, etc.

Selvfølgelig alle sammen i frihedens og demokratiets navn!

Præsident John F. Kennedy advarede mod disse Secret Societies her kort inden han blev myrdet:

'The very word "secrecy" is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths and to secret proceedings.

Talen der blev John F Kennedy’s død - Address before the Press (1961)

Sådan beskytter NATO civile!
NATO Libya Mission accomplished Genocide Entertainment ذبح ليبيا
Ofre for NATO terror 10 august 2011 - 42 år med Gaddafi, vi så aldrig noget som det her | læs
 
Brother Nathaneal Kapner (former Jew) - The Jews Behind NATO's Rape Of Libya
Lad dig ikke skræmme af Brother Nathaneals udseende og gevandter - han er død seriøs
 

Relateret:

Jerusalem Post23 august 2011 - Rebels asks leader of UK’s Libyan Jews to run for office

Balder Blog 23 august 2011 - Journalist fanget i Tripoli: Frygter oprørerne, NATO og blodbad som undskyldning for indsættelse af landtropper

Of course, NATO didn't just spend the last 5 months conducting 7,000+ airstrikes on Libya to "protect civilians" and then ride off into the sunset. This was a war of conquest from the very beginning, with globalists openly declaring it would determine the "primacy of international law" over the nation-state. In fact, the initial uprising itself was gestated in Washington and London where opposition leaders were provided resources and safe-havens to conduct their sedition, with globalist stooges like Ibrahim Sahad literally sitting in front of the White House calling for NATO to bomb his homeland. NATO, its members, particularly the US, UK, and France, and the globalist corporate-financiers behind them, fully intend to rebuild Libya according to their own aspirations shoehorned into a national consensus imposed upon the Libyan people under the guise of "democracy" and "civil society." We are watching a modern empire expand its boundaries into yet another sovereign nation.
Active Post 22 august 2011 - Globalist Richard Haass (CFR) Calls for NATO Occupation of Libya

A 70-page plan detailing NATO designs for the occupation of post-Gaddafi Libya, and apparently signed off on by the political leadership of the rebel Transitional Council in East Libya has been leaked, and paints a grim picture of the new regime NATO is planning on installing after the war.
Criminal NATO Plan to Occupy Libya (YouTube beskrivelse) Se også New York Times

Balder Blog 18 august 2011 - Two very different Rebels: Blogger SandMonkey from Egypt and Ibrahim Mousa Said Grada; Libyan ‘Rebel Leader’ in Denmark (Asylsøger som har boet i 13 år i Danmark - Velintegreret? Taler kun engelsk i interviewet! Manden virker ikke særligt troværdigt på mig. Flytter han mon hjem nu, da Gaddafi nu [måske] er væk?)

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen (Dennis Kucinich)

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Euro-med 24 maj 2011 - World Conquest by “International Community”: Syria - and Iran Being Targeted According to Plan. And Then Russia and China?

Silver Lining 12 maj 2011 - Reuters apologizes to French channel for providing false images on Syria

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 26 marts 2011 - Danske F16 jagere til Afrika? Liberianere myrder og voldtager i Elfenbenskysten

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

 


Print Post