Ole Retsbo er professionel afliver af 'konspirations-teorier'.

 
  Ole Retsbos - Myter og løgne om terrorangrebet den 11. september 2001
  Ole Retsbo - 9/11
  Ole Retsbo - 9/11
  Stadigvæk ingen svar - Tommy Hansen - Ny bog II udvidet udgave

Nu har han skrevet en bog om det.

Her interviewes han af Abdel Aziz Mahmoud, og viser hvordan man i en håndvending og ene mand kan bevise at 'building 7'; det ene af de tre tårne ved World Trade Center i New York, den 11. september (9/11), nemlig det som ikke blev ramt af et fly, kunne styrte sammen lige som de andre to, på en måde der for enhver der har forstand på-, og erfaring med den slags, ser ud som en enddog meget kontrolleret nedrivelse ved hjælp af sprængstof.

Det øjensynlige mirakel er dog ifølge Ole Retsbo forklaret ved, at den kontorbrand der hærgede bygningen forårsagede så meget varme at én meget speciel støttebjælke af stål blev svækket, hvorefter hele molevitten sank sammen som en pandekage på få sekunder.

Hvad Ole Retsbo glemmer at fortælle..

Genialt tænkt, og den bog vil sikkert sælge godt . Men det skæmmer lidt, at Ole Retsbo fortæller at 'folk der ved noget om det her', som bygningsingeniører og nedrivnings-eksperter har lavet en 'kæmpestor rapport' om hvorfor bygning 7 faldt, uden at fortælle at der mindst er 1.539 arkitekter og ingeniører, der påstår det modsatte af hvad USAs håndplukkede statsbetalte uvildige eksperter mener er fysisk muligt.

"Det er lidt nørdet, så jeg vil gøre det meget kort; brænden fik denne stålbjælke til at udvide sig, lige som DSBs togskinner udvider sig om sommeren kan man sige, og bla. bla.."

Retsbo siger disse ord 3:47 minutter ind i videoen, og læg mærke til hans kropssprog og ansigtsgymnastik !

Et andet spørgsmål er hvorfor Ole Retsbo ikke bare henviser til de amerikanske myndigheders undersøgelser, så ville han nemlig ikke behøve at slå krøller på sig selv for at holde masken mens han kommer med forklaringen om bjælke et eller andet halvfems.

Det var da ellers en god ide; tjene penge på at copy/ paste de anfægtede forklaringers officielle version af begivenheder, og udgive dem som undersøgende journalistik...

Journalisten Tommy Hansen, der også har beskæftiget sig med sagen og er komment til en noget anden konklusion, får dog også et ord at skulle have sagt, og han giver ikke meget for Ole Retsbos søgte forklaringer.

Spørgsmålet melder sig nu, hvem der egentlig står bag udgivelsen af sådanne bestillingsarbejder, for jeg har svært ved at forestille mig at Ole Retsbo kan sælge ret mange bøger, i hvert faldt ikke til dem der har set denne afslørende TV-optræden!

Ole Retsbo afliver konspirationsteorier; ikke mindst 9/11 og bygning 7
Aftenshowet 15. august 2011 - Vært: Abdel Aziz Mahmoud
Bemærk ansigtsgymnastikken 3:47 - Ville du købe en brugt bil af denne fallerede komiker?
 
TV2 7 september 2011 - Sandheden om 9/11 - Tommy Hansen og Ole Retsbo om 9/11, 11 september
 
P1 Debat DR2 - Tommy Hansen - Ole Retsbo - om 11. september 2001
Efter at have set ovenstående P1 debat udsendelse, trækker jeg min konspirationsteorie tilbage om at Ole Retsbo bliver betalt af kredse der er interesserede i at hold sandheden skjult. For mig at se er Retsbo hyret af Tommy Hansen, Niels Harrit og andre USA-hadende konspirationsteoretikere, som Niels Harrit mm. for at for konspirationsteorierene til at tage sig bedre du!
 

Se også:

Balder Blog 25 august 2011 - 14 konspirationsteorier som medierne nu indrømmer er konspirations-fakta + nogle bekræftede 'konspirationsteorier' angående Libyen

Balder Blog 26 januar 2011 - FN official Richard Falk påstår at 9/11 var en komplot - Fordømt af Ban Ki-Moon

Læs den udmærkede nyudkomne danske bog om 9/11 bedraget skrevet af journalist / forfatter Tommy Hansen 11. september 2001 - stadig ingen svar. Bogen kan bestilles eller downloades i pdf format.

Relateret:

Balder Blog 17 august 2008 - Danish 9/11 skeptic Morten Løkkegaard candidates for European Parliament 

Balder Blog 29 juli 2009 - Video: Kriegsversprechen - Tysk dokumentar fra Frank Höfer om kampen mod terror og amerikansk geopolitik

Balder.org 24 juli 2008 - False Flag - A different 9/11 Video - Med Andreas von Bülow (fhv. indenrigsminister), Mathias Bröckers (journalist), Mannfred Petritsch (finansekspert), Jochen Scholz (officer i det tyske luftvåben)


Print Post