Mahdi Nazemroaya - Hotel Tripoli 22 Aug
  Mahdi Nazemroaya - Hotel Tripoli 22 Aug
  Government tanks are shelling parts of central Tripoli despite rebels claiming they are in control of most of the Libyan capital. One of Gaddafi's sons is reportedly leading forces towards the city centre. Earlier three of his other sons were said to have been arrested. Heavy fighting has been reported near the Libyan leader's residence. Meanwhile state TV is still airing pro-Gaddafi programmes. Rumours are circulating that Gaddafi may be in talks with South Africa about a possible escape despite denials from both sides. Following a night of chaos in the capital, crowds were seen in the city's central square with people waving revolutionary flags. Journalist Mahdi Nazemroaya says the hotel in Tripoli where the foreign press has been obliged to stay during the conflict has been looted.
 
  Så meget koster NATO-terror dig:
 
  Klik for at være med i afstemningen

I et videointerview med den russiske TV kanal Russia Today, live fra et hotel i Tripoli, fortæller journalist Mahdi Nazemroaya fra Centre for Research on Globalization (29 år gammel og bosat i Ottawa Canada) en ind imellem lidt usammenhængende historie, mens han tilsyneladende vandrer rund i det hotel hvor et antal internationale journalister sidder og afventer redning (webcam).

Mahdi Nazemroaya, der som her skal indskydes, er en aktivistisk type der arbejder for Palæstinensernes rettigheder, og er modstander af NATO-invasionen (tilsyneladende nøjagtigt lige som jeg) fortæller om rebeller der skyder mod vinduer, og unge Libyere der bryder ind i hotellet for at plyndre.

Hunderæd for NATO

Han fortæller også at han og andre journalister der har været kritiske overfor NATOs angreb, er bange for rebellerne og især for NATO. Han kræver at journalisterne befries af andre end NATO-styrker, og foreslår FN, Russerne, Kineserne og andre ikke vestlige kontrollanter.

Mahdi Nazemroaya er blandt andet bange for, at NATO (nævner specielt Sarkozy) vil forsøge at iscenesætte et blodbad på f.eks. journalister eller andre civile, for at få en undskyldning for indsættelse af landstyrker.

Han fortæller at NATO har bombarderet hele tiden for at støtte oprørerne, og at journalisterne på hotellet er stressede på grund af søvnmangel pga. bombardementerne.

Han føler sig heller ikke sikker på at Gaddafis styrker virkeligt er blevet slået, og fortæller at den lovlige regerings tropper er blevet instrueret af Serbere, der har gjort deres erfaringer, da NATO-forbryderne bombede deres land.

Partisankrig?

Der tales om at det har været svært for Gaddafi-tropperne at finde ud af hvor oprørerne var henne, fordi de er kommet ind i Tripoli som partisaner, og at en del af Gaddafis strategi kan have været, at lokke bandithæren frem i det åbne.

Han siger at han har kontakt med Libyere, der fortæller ham at Oberst Gaddafis tropper nu er begyndt at slå tilbage, og taler om muligheden for, at de har forberedt en partisankrig. (Lige hvad jeg ville have rådet dem at gøre, i stedet for at agere skydeskiver for NATO-forbryderne.)

I øvrigt benægter Mahdi Nazemroaya at journalister er blevet brugt som menneskelige skjolde af regeringstro styrker, som Rasmus Tantholdt ifølge Ekstra Bladet her til morgen fortæller på TV2.

Fup eller Fakta?

Jeg ved ikke rigtigt hvor meget man skal lægge i det her, men muligheden er der, at manden taler mere eller mindre sandt. En ting er jeg dog blevet klar over; de vestlige medier og særligt de danske kan man ikke stole på over en dørtærskel.

De rapporterer ikke kun vanemæssigt usandt om højre / venstrefløj i Danmark, men fordrejer og redigerer også hele tiden virkeligheden når det gælder udenlandske nyheder.

Se interviewet her og døm selv, eller vent med at dømme til vi hører om det videre forløb.

Ok Se videoen (min tekst fortsætter nedunder):

Libyan government implemented truly brilliant strategy Tripoli 22.08.11, NATO War On Libya
Mahdi Nazemroaya interviewed by Russia Today (R.T.)
 
RT Live in Tripoli: More Mahdi Nazemroaya
 
NATO Libya Mission accomplished Genocide Entertainment ذبح ليبيا
 

Én ting er sikkert; sådan en borgerkrig hvor uorganiserede bander deltager, og med samtidige NATO-luftbombardementer, kan ikke andet end koste rigtigt mange mennesker livet, derunder mange civile, kvinder og børn.

Dette er ikke at beskytte civile mod Gaddafi og hans tropper, dette er en morderisk operation, der har til formål at bringe endnu et stykke af det olierige Mellemøsten under kontrol af verdens finansbagmænd, via deres værktøjer, USA, NATO og FN. Globalisering, New World Order, og ikke andet. Syrien bliver måske det næste offer, hvis NATO får succes med sin kriminelle politik.

Saif al-Islam Gaddafi - Alive and well in Tripoli
Muamar Gaddafis søn Saif al-Islam er ikke død, som tidligere påstået i de NATO-kontrollerede systemmedier - Her ses han omringet af jublende tilhængere foran et hotel i Tripoli i går nat.
Han forsikrer at hans far Muamar Gaddafi fortsat har det godt. Men flere af kleptokratiet 'Den Nye Verdensordens' professionelle terrorister er selvfølgelig på vej fra havnebyen Misrata...
 

Journalister fejrer folkefest

Hvis min nuværende opfattelse af situationen bare er nogenlunde i retning af virkeligheden, kan jeg ikke have andet end foragt til overs for Steen Nørskov og mange af de andre danske journalister, der render rund og fejrer den angivelige slutning af denne beskidte og ulovlige krig som en slags folkefest.

Jeg håber at jeg er meget forkert på den, for Steen Nørskov virker umiddelbart som en sympatisk fyr, selv om han for nyligt allerede har begået én stor brøler, og i øvrigt forekommer utroligt naivt.

Men jeg synes der er ved at gå lidt meget 'Orange Revolution' i det......

 
  Samuel Rachlin - Kiev, Ukraine

CIAs 'Orange Revolution'

Jeg husker hvordan Samuel Rachlin stod og jublede sammen med 'folket' i Ukraine, og hvordan alle disse 'Orange Revolutioner' senere viste sig at være sat i gang af vestlige penge efterretningstjenester og interesse-organisationer, bakket op af den vestlig presse.

Det kunne godt se ud til som om den danske presse har udfyldt den samme rolle, som den efter min mening har gjort i forbindelse med at ophidse til og bakke op om angrebet mod den suveræne stat Libyen hvis 'befrielse' journalisterne nu fejrer, sammen med bander udelukkende bestående af uuniformerede, udisciplinerede, bevæbnede unge mænd, der skriger Allah Uh Akbar og andre kampråb.

Jeg har vist ikke set nogen kvinder i nu.

(I øvrigt har den palæstinensiske modstandsbevægelse Hamas allerede lykønsket den nye libyske 'regering'!)

'Oprørsleder' boede 13 år i Danmark
Danmark's Radio's Adam Holm interviewer en 'Libyisk oprørsleder' på TV:

Ibrahim Mousa Said Grada - DR Deadline August 16, 2011
 

Relateret:

De Telegraaf 24 august 2011 - Kaddafi spreekt volk toe

Of course, NATO didn't just spend the last 5 months conducting 7,000+ airstrikes on Libya to "protect civilians" and then ride off into the sunset. This was a war of conquest from the very beginning, with globalists openly declaring it would determine the "primacy of international law" over the nation-state. In fact, the initial uprising itself was gestated in Washington and London where opposition leaders were provided resources and safe-havens to conduct their sedition, with globalist stooges like Ibrahim Sahad literally sitting in front of the White House calling for NATO to bomb his homeland. NATO, its members, particularly the US, UK, and France, and the globalist corporate-financiers behind them, fully intend to rebuild Libya according to their own aspirations shoehorned into a national consensus imposed upon the Libyan people under the guise of "democracy" and "civil society." We are watching a modern empire expand its boundaries into yet another sovereign nation.
Active Post 22 august 2011 - Globalist Richard Haas Calls for NATO Occupation of Libya

A 70-page plan detailing NATO designs for the occupation of post-Gaddafi Libya, and apparently signed off on by the political leadership of the rebel Transitional Council in East Libya has been leaked, and paints a grim picture of the new regime NATO is planning on installing after the war.
Criminal NATO Plan to Occupy Libya (YouTube beskrivelse) Se også New York Times

The Australian

Antiwar.com

Balder Blog 18 august 2011 - Two very different Rebels: Blogger SandMonkey from Egypt and Ibrahim Mousa Said Grada; Libyan ‘Rebel Leader’ in Denmark (Asylsøger som har boet i 13 år i Danmark - Velintegreret? Taler kun engelsk i interviewet! Manden virker ikke særligt troværdigt på mig. Flytter han mon hjem nu, da Gaddafi nu [måske] er væk?)

Balder Blog 15 juni 2011 - USA: Kongresmedlemmer slæber Obama i retten over krigen mod Libyen (Dennis Kucinich)

Balder Blog 18 maj 2011 - Danish state TV - Danmark's Radio admits anti Syrian propaganda based on false images of torture + Video of Syrian expats in Denmark, who support President Bashar al-Assad - Western media broadcast false reports - Steen Nørskov)

Danish Syrian Association - Syrien i DK på Facebook (forkvinde: Vigdis Jakupsdotir Mahfoud)

Balder Blog 23 juni 2011 - Libyen: Beskyldninger om drab på civile begået af NATO og oprørere - vidner står frem (With video in English: NATO & rebel atrocity claims break through barricades of civil war)

Euro-med 24 maj 2011 - World Conquest by “International Community”: Syria - and Iran Being Targeted According to Plan. And Then Russia and China?

Silver Lining 12 maj 2011 - Reuters apologizes to French channel for providing false images on Syria

Balder Blog 1 maj 2011 - NATO bombarderede skole for handikappede børn (Downssyndrom) i Libyens hovedstad Tripoli

Balder Blog 28 marts 2011 - Lotte Folke Kaarsholm i Deadline: Intet folkedrab og ingen massakrer på civile i Gaddafis Libyen (Med video)

Balder Blog 26 marts 2011 - Danske F16 jagere til Afrika? Liberianere myrder og voldtager i Elfenbenskysten

Balder Blog 24 marts 2011 - Serbien markerer tolvårsdagen for NATOs bombeterror

Balder Blog 20 marts 2011 - Interessant vinkel på Obama, Gaddafi og Libyen fra den sorte ekstremist Louis Farrakhan

Balder Blog 7 februar 2011 - EU: Catherine Ashton belærer Egypten om demokrati. Hvad kender hun til dét?

Balder Blog 19 juni 2009 - BBC lavede en Jeppe: Billeder fra pro-Ahmadinejad manifestation med løgnagtige billedtekster | (BBC pictures falske propaganda against Ahmadinejad - BBC Caught In Mass Public Deception With Iran Propaganda)


Print Post