The Fenichel Connection
   
 
  Kathleen Rhodes, fra Millers Place på Long Island blev genforenet med sin nu 34 år gamle biologiske datter Sara Hudson.

Kristen baby bortført af den samvittighedsløse menneskehandler, rabbiner og advokat Seymour Fenichel fra Brooklyn New York, og solgt til jødisk ægtepar.

Blod er tykkere end vand: Følte sig aldrig hjemme i familien, flyttede væk som 12 årig. Nu er hun lykkelig over sin genforening med sin kødelige familie.

'Vi var diametrale modsætninger,' sagde hun. 'Jeg så anderledes ud og jeg opførte mig anderledes.'

En kvinde der blev solgt på det sorte adoptionsmarked, er blevet genforenet med sin længe savnede mor, 34 år efter at hun blev revet ud af hendes arme på en parkeringsplads ved sygehus.

Sara Hudson og hendes biologiske mor Kathleen Rhodes, blev i 1976 skilt fra hinanden på en parkeringsplads tilhørende et sygehus i Long Island, af den nu afdøde advokat og rabbiner Seymour Fenichel, lederen af en bande der beskæftigede sig med illegale adoptioner.

På en tankstation i nærheden blev den nyfødte overgivet til en ældre kvinde fra Manhattan, der var desperat efter at få et barn. Efter hun opsporede sin mor via Facebook, omfavnede Sara Hudson og hendes mor hinanden i sidste uge for første gang siden hun blev født.

Sara Hudson fandt også ud af, at hun har fire søstre.

Fenichel involveret i hundredevis af illegale babyhandler

Hun sagde at hun var begyndt at lede efter sin biologiske mor sidste år, efter en foruroligende episode med en blodprop som næsten kostede hende livet mindede hende om at hun var adoptivbarn, og hun blev rystet over at høre om rabbiner Fenichel, der var involveret i hundredvis af illegale adoptioner i halvfjerdserne og firserne.

 
  Yeshiva YU-Alumni Chavrusa
Hvor Fenichel fik sin rabbineruddannelse

Seymour Fenichel blev arresteret i 1988, sammen med sin datter Deborah Greenspan, samt Harriet og Lawrence Lauer, alle fra Brooklyn New York.

I et anklageskrift bestående af 144 punkter blev de beskyldt for 'at have solgt spædbørn til den højestbydende', og at have tvunget mødrene til at forfalske fødselsattester. Dem som tøvede med at opgive deres babyer, blev tvunget til at makke ret ved hjælp af emotionel og økonomisk intimidering, ifølge avisen The Post.

Slap for fængsel...

I en 'plea deal'; en aftale med justitsmyndighederne, slap rabbi Fennichel, hans datter Deborah Greenspan, og ægteparret Lauer for at komme i fængsel. Rabbi Fenichel fik frataget sin autorisation som advokat, og døde halvfjerds år gammel i 1994.

Kathleen Rhodes sagde at hun var 18 år da hun blev gravid. Da hun frygtede at hun ikke kunne tage sig af sit barn i en sådan ung alder, ringede hun til et telefonnummer hun fandt i en avisannonce der havde gravide mødre der overvejede adoption som målgruppe. I annoncen stod, at man skulle ringe og bede om 'Sister Marie'.

Spurgte straks efter racen

'Jeg troede at jeg havde med nonner at gøre,' sagde Kathleen Rhodes.

 
 

Lois Kaufman vil aldrig glemme det hav af blonde, blåøjede babyer de så der. Det var drømmen for et barnløst jødisk ægtepar.

Kaufman og hendes nu afdøde mand, den gang bosat på Long Island, betalte $ 8000 til en advokat fra Manhattan ved navn Seymour Fenichel, der så ud til at have 'mange forbindelser, mange mødre, mange spædbørn.' De betalte hvad han bad om uden at spørge. De længtes efter et barn.

Kaufman-parret gik til en ret i New York for at afslutte adoptionen og blev ført ud et venteværelse, og en bizar scene.

'Der var mindst 10 andre babyer, alle sammen med blondt hår og blå øjne, ' og alle blev holdt af par som også havde hyret Fenichel. Kilde New York Post

Hun husker at kvinden i den anden ende af telefonlinien straks spurgte hvilken race babyen var, samt hvilken hår- og øjenfarve hun og faderen havde. Fenichel havde hovedsageligt jødiske par som kunder, som han malkede alt det han kunne. De kom i massevis til hans kontor på Second Avenue og betalte op mod $ 35.000 hver på forskud til Fenichel. Han og Lauers-ægteparret bad om stadig flere penge, derunder 'vedligeholdelse' for de gravide teenagere, viser retsudskrifter. Nogle par fik fortalt at de skulle betale $ 5.000 som 'gave' til den unge kvinde, der aldrig fik disse penge.

[..]

To dage efter fødslen blev Kathleen Rhodes udskrevet fra sygehuset i en kørestol. På sygehusets parkeringsplads ankom den angivelige 'søster' af den kvinde som skulle adoptere barnet, og rev babyen ud af hendes arme.

'Pludseligt greb hun babyen og sprang i bilen sammen med Fenichel og kørte af sted,' husker Kathleen Rhodes.

Ved genforeningen af mor og barn i sidste uge huskede Sara Hudsons adoptivmor, der på det pågældende tidspunkt var 32 år gammel, at hun havde ventet i nærheden for at modtage den nyfødte.

Da hun så en politibil i nærheden, blev hun stiv af skræk: 'Ville de blive arresteret, fordi vi tog nogens baby?' sagde hun i et interview med The Post.

Den pensionerede lærerinde, der nu er 66 år gammel og fraskilt, ville ikke have sit navn nævnt.

'Jeg ville have den baby. Jeg ville have slået ihjel for den baby,' sagde hun.

[..]

Sara Hudson, som har to stedsøskende, sagde at hun aldrig følte sig som om hun passede ind i familien. Hun fraflyttede sit adoptivhjem, og gik på en kostskole i Adirondacks som 12 årig. Senere flytte hun til Richmond, Virginia, blev gift og blev sygehjælper.

Sporløs

Sara Hudson skrev til sin mor på Facebook: 'Jeg blev født i juni 1977 i Smithtown New York, og jeg leder efter information om min familie.'

'O Gud det er hende!' husker Kathleen Rhodes at have skreget, efter hun havde læst efterlysningen på Sara Hudsons Facebook-side.

Kathleen Rhodes giftede sig med Sara Hudsons far, Larry, seks år efter hun blev født. De fik endnu fire døtre: Ashley, nu26, Brittany, 24, Caitlyn, 23, og Taylor, 21.

Hver gang én af døtrene fyldte 16, fortalte Kathleen døtrene om 'babyen'. Familien fejrede hende hver 18. juni med en fødselsdagskage, og talt om i hvorvidt hum nogensinde ville finde og kontakte familien.

Sara Hudson sagde at hun var lettet over at høre at de havde husket hende så længe.

'Jeg vidste aldrig om jeg var ønsket, ' sagde hun. 'Nu føler jeg mig langt mere forbundet.'

Kilder:

Daily Mail 15 august 2011 - Woman 'sold' in black market baby adoption reunited with her birth mother 34 years later

Failed Messiah 15 august 2011 - Black Market Baby Illegally Sold By YU Alum Reunites With Birth Mom

Kommentar: For nogle år siden begyndte nogle zionistiske Jøder at opspore jødiske børn, der angiveligt skulle have have været adopteret af polske familier, og være blevet opdraget som Kristne under Anden Verdenskrig. De overbeviste en del af dem om, at de skulle antage en jødisk identitet. Der bliv ikke sparet på hverken pengegaver eller løfter om en fremtid i det rige USA, eller Israel, husker det ikke nøjagtigt, for at overbevise dem om at tage dette skridt.

Måske er det på tide vi udsender nogle præster for at lede efter kristne børn der har lidt den samme kranke skæbne som Sara Hudson; flere af rabbi Fenichels ofre, der nu opdrages til at være Jøder i de hjem, der samvittighedsløst har har ageret baby-hælere. Fennichel skulle have været med til flere end hundrede tilfælde af barnerov og salg. På den anden side set fik de jo heldigvis ikke samme skæbne som Simon af Trent.

Relateret:

Balder Blog 12 april 2011 - USA: Indflydelsesrig rabbiners højrehånd Ben Zion Suky involveret ind i salg af illegal porno (Yosef Pinto)

Balder Blog 3 april 2011 - Formand for den zionistiske kamporganisation B’nai B’rith, Dennis Glick sigtet for skattesvindel

Balder Blog 1 april 2011 - Brooklyn, New York: Saul Kassin, fremstående rabbiner, indrømmer pengevask

Balder Blog 7 december 201o - USA, Brooklyn: Rabbiner Gershon Kranczer og sønner sigtet for sexmisbrug og incest

Balder Blog 25 november 2010 - Brooklyn, USA: Yehuda Kolko - pædofil rabbiner igen anholdt

Balder Blog 15 november 2010 - USA, Brooklyn - Ortodoks rabbiner Milton Balkany dømt for afpresning

Jøde slipper afsted med bedrageri for 27 millioner dollars. Ontario won't prosecute accused Ponzi schemer Tzvi Erez, who swindled $27 million from wealthy Jews. "Can't be bothered, too much real crime out there"
CBC Canada 15 november 2010 - Accused Ponzi schemer Tzvi Erez won't be prosecuted

Balder Blog 12 november 2010 - USA: 17 ansatte fra jødisk organisation sigtet for svindel med holocaust-erstatninger for 228 millioner

Balder Blog 20 august 2010 - Denmark: Jewish lawyer Eli Heckscher arrested in Morgan Ponzi scheme

Balder Blog 12 august 2010 - Israel: Politiet godkender anklage mod religiøs zionistisk top-rabbiner for sexforbrydelser

Balder Blog 7 august 2010 - Ukraine: Israelsk ledet bande arresteret for illegal handel med organer (Vladimir Pimonov)

Balder Blog 16 juni 2010 - Israel: Rabbiner arresteret for voldtægt af flere mindreårige piger

Balder Blog 31 maj 2010 - Israel beskyldes for sexmisbrug af anholdte palæstinensiske børn

Balder Blog 15 april 2010 - USA: Rabbiner dømt for sexovergreb - 10 - 32 års fængsel til Baruch Lebovits

Balder Blog 8 april 2010 - Israelsk politi pågriber 6 Israelere mistænkt for organhandel

Balder Blog 26 marts 2010 - Arizona: Rabbiner Bryan Bramley anholdt for pædofil voldtægt af 7 årig pige

Balder Blog 17 januar 2010 - Chabad Lubavitch rabbiner Yaakov Weiss tilstår sexmisbrug af 13 årig dreng

Israel's Haredi Health Minister Rabbi Yaakov Litzman Caught Intervening To Protect Haredi Pedophiles
Failed Messiah 12 oktober 2009 - Israel's Haredi Health Minister Rabbi Yaakov Litzman Caught Intervening To Protect Haredi Pedophiles

Balder Blog 8 oktober 2010 - Tyrkiet: Alexander Mashkevitch milliardær og leder i World Jewish Congress arresteret for sex med mindreårige (Danske medier nævner sagen. Et medie nævner at to Israelere er blandt de anholdte, uden flere detaljer)

Balder Blog 22 december 2009 - Organtyveri: Israel indrømmer at læger stjal hornhinder, hjerteklapper og hud uden tilladelse

Balder Blog 9 december 2009 - Australien: Paul Benjamin, forstander på jødisk skole fængslet for børneporno

Balder Blog 20 november 2009 - England: Baruch Chalomish, rig rabbiner betalte med kokain for sex

Balder Blog 12 november 2009 - Rabbiner Yitzhak Shapiro: Jøder må dræbe ikke-jøder inklusiv spædbørn

Balder Blog 22 september 2009 - FBI investigates Danish Chief Rabbi, Jewish lawyers and businessmen in corruption case

Balder Blog 30 juli 2009 - New Jersey: Svindelrabbiner Israel Dwek erklærer FBI informant-søn for død

Balder Blog 25 juli 2009 - Korruptionsskandale: Organhandler rabbiner Levy-Izhak Rosenbaum allerede i FBIs søgelys siden 2002 (Levy Rosenbaum blev meldt til FBI af antropolog Nancy Scheper-Hughes i 2002)

Balder Blog 24 juli 2009 - Tre borgmestre og fem rabbinere arresteret for korruption, pengevask, og handel med organer

Balder Blog 31 maj 2009 - Canada: ADL of B’nai B’rith direktør i Quebec Bill Surkis taget med børneporno (film hvor voksne mænd voldtager børn! - Fik utrolig mild dom..)

12 israelske kvindehandlere anholdt i Israel og Østeuropa
Balder Blog 11 marts 2009 - Politiet i Tel Aviv jagter hovedmand i kvindehandler-netværk

Balder Blog 14 maj 2008 - USA’s største Kosher slagteri producerede metamfetamin, illegal arbejdskraft, ledende rabbinere - Postville Iowa, Agriprocessors, Sholom Rubashkin

Balder Blog 27 december 2007 - Ledende rabbinere fra de ortodokse jødiske sekter Chabad Lubavitch og Spinka arresteret for bedrageri og pengevask


Print Post