Bøger, blade og magasiner sendt til den fængslede BNP organisator Kevin Hughes, deriblandt religiøse kristne bøger, er blevet returneret af fængselsvæsenet.

Ingen censur af bøger på andre sprog.

I øjeblikket er det forbudt hvide engelske fanger at modtage bøger skrevet på engelsk.

Bøger skrevet på Urdu, Assamese, Awadhi, Bagri, Arabic, Bengali, Gujarati, Hindi, Lamani, Marathi og så videre må gerne modtages. Disse bøger bliver i modsætning til engelske bøger ikke gennemset eller vurderet af fængselsautoriteterne, inden de kan modtages af fangerne.

Prison Governor
Michael Bolton
New Road,
Featherstone,
Wolverhampton
WV10 7PU

I artiklen beder BNP folk at skrive til fængselsdirektøren, og bede om en forklaring på denne racistiske og diskriminerende behandling af indfødte engelske fanger.

 

Læs hele artiklen her: Prison Service rules racist against Whites and Christians

Keven Hughes

Vi har før viet en artikel til den førnævnte organistor Keven Hughes, der i afventning af sin appelsag indtil videre afsoner to og et halvt år fængsel for en "forbrydelse", uden nogen form af fysiske beviser, men udelukkende på et vidnesbyrd fra en afvist irakisk asylansøger. Jeg har også modtaget et brev fra Kevin, der er meget taknemmelig selv for små forsøg på at bring hans sag til offentlighedens kendskab. Jeg har også sendt en nyt brev samt noget musik til Kevin, og venter at høre mere fra ham inden længe.

Læs Balder Blog 14 jul 2006: Ingen fysiske beviser, ingen vidner; Brite afsoner 2,5 år for påstået overfald på afvist irakisk asylsøger


Print Post